reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Olla super że podróż udana:tak:chyba przespałam... do kiedy zostajecie w Pl?
a ja melduję, że po mega długich dniach pracy (tak mi się przynajmniej zdawało, że były dłuuuuuuuuuuuugie) żyję, mam się dobrze, Michał też żyje i ma się dobrze:tak:

reklama
Gingeros dzięki :tak:
toska tak spojrzałam - czy Ty o tej 22 z minutami to pisałaś z pracy? :szok:
A cel wyjazdu chyba osiągnięty, skoro czułaś się jak "młoda siksa" :-) Oj, aż korci by zapytać o szczegóły babskich szaleństw :-D
Gośka jak u Was ze zdrówkiem? Pogoda piękna, więc oby lepiej...
Olla - Gabusia cieszę się bardzo, że Melka tak dobrze zniosła podróż :-) No popatrz, jak te nasze bajbusy potrafią zaskoczyć :-D
Priv poszedł :*
kachasku dzielniacha jesteś :tak: Teraz będzie już coraz lżej :tak: A jak system kładzenia Miśka spać? Na czym stanęło?

PIOTRUŚ CHODZI!!! :-):-):-) Od wczoraj - zaczął omijać wyciągnięte do niego ręce i samodzielnie zataczać się po mieszkaniu :-) Cudnie to wygląda :-) A ja jestem dumna jak paw i jednocześnie przerażona, bo już guz jak śliwka, siniak na łokciu - no ale uśmiech od ucha do ucha :sorry2:

gratulacje dla Piotrusiaaaaaa!!!!!!!

Esiu nie było tak źle, bo wróciłam i w czwartek i w piątek o 20, więc mąż jeszcze był, a Michał wcale nie miał zamiaru spać, więc na spokojnie ja go położyłam a mąż pojechał do pracy.

Bylismy u lekarza i troche mnie uspokoił,mogla juz w nim siedziec jakas infekcja,i po szczepieniu i wybila a tym bardziej ze wychdza mu oczne zeby,to organizm jest oslabiony,i znow antybiotyk.

Gusia, rany z tymi antybiotykami!!! Współczuję i zdróweczka dla Małego.

Esia, no GRATULACJE!!! Ja to niewiem kiedy się wreszcie doczekam.:baffled: Magda strasznie ma strasznego lenia pod tym względem. Wczoraj wprawdzie się jej zapomniało i złapała w zęby butelkę z piciem stojącą na regale, po czym odwróciła się i zrobiła całe 3 kroki w totalnym rozkroku i z rękami rozcapierzonymi aby mieć równowagę, ale to znowu wybryk jednorazowy i pewnie szybko się nie powtórzy. Dochodzę do wniosku, że tak uwielbia raczkowanie że szybko go nie porzuci na rzecz normalnego chodzenia.

reklama
Do góry