reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
toska pora popracować nad suwaczkami ;-):-D

chyba nic z tego nie będzie:-( byłam wczoraj na USG i nie było widać tętna, a z okresu wychodzi mi, że to już 8/9 tydzień. Lekarz wprawdzie pocieszał, że może ciąża młodsza, ale ja się obawiam, że to powtórka z pierwszej ciąży :-( no nic, we wtorek mam się zgłosić jeszcze raz + zrobić ponownie betaHCG i zobaczymy.
Już sama nie wiem, czy mam mieć nadzieję, czy lepiej przygotować się, że nic z tego.

elmaluszku Staś zniósł szczepionkę bardzo dobrze, trzymam kciuki, żeby Amelka też ją dobrze przyjeła.

Esiu, kaszy manny nie gotowałam, daję czasami taką gotową na mleku modyfikowanym (chyba Bobovity), ją miesza się tylko z wodą. Może spróbujesz płatki owsiane lub jaglane? Gotujesz je na wodzie i jak już są gotowa dodajesz MM i np. owoce świeże lub ze słoiczka.

efilo myślę, że to nie ma znaczenia - moje "przyspieszenie" wynika z tego, że co się da staram się wcisnąć do listopada ;-)
------------------------------------------------

toska nie wiem co napisać... Sama wiesz, że lekarz może mieć rację - czasem serduszko widać dopiero w 10tc, no ale masz też smutne doświadczenia za sobą... Tulam Cię mocno i trzymam kciuki, żeby we wtorek widoki były piękne i rytmiczne :tak:

Toska musisz miec wiare w sobie ze wszystko bedzie dobrze...tule Cie mocno,odgon wszystkie zle mysli.Co ma byc to bedzie.Musimy byc silne.Ja trzymam mocno kciuki za Was!!!!!!!!

Caluje wszystkie cioteczki...mmuuuuaaa:*

Nie pisze...jakos mnie dolek znowu dopadl:(

Toska-trzymamy mocno kciuki zeby wszystko bylo jak w najlepszym porzadku;-)
Esia ja podobnie jak Toska podaje kaszke z bobovity na mleczku mod.Ale sa tez takie nie na mm.Wtedy kaszke mieszasz ze swoim rozrobionym mm.Sprobuj.Amelka lubi te kaszki i jest mnostwo smakow:tak:
Olla-kochana nasza,nie smutkuj.Alez Cie wytule jak przyjedziesz;-)

hej babuszki... pamiętacie mnie jeszcze??
już niedługo do Was wracam bo magisterska już prawie skonczona...

w ramach przeprosin za nieobecność dam Wam coś fajnego:
Pieluchy Gratis 6sztuk
6 darmowych pieluś:) , podobno niezłej jakości (tak mowiły dziewczyny bo na swoje czekam dopiero)

Elamaluszku kochana!Chyba to ja Cie wytule jak do mnie przyjedziesz,Gad nie wydal zezwolenia:-:)-:)-(na moj wyjazd.No gadzisko cholerne:wściekła/y:
Jeszcze bede go urabiac.

Ryska,przerabalas sobie ale pieluszami zdobylas rozgrzeszeenie;-):-):-D
Czesc!

Esia brzucholku, jeszcze nie wyslalam:zawstydzona/y:ale do porodu jeszcze mam czas:-p

Toska czekam na wiesci!Czekam jak na szpilkach.Buziaki niunka!

reklama
Olla-urabiaj gadzine urabiaj bo my tu czekamy:-D:tak:
Esia-No niby wszystkie moje badania sa ok.Lekarz powiedzial mi ze zdrowa jestem tylko zabadrzo martwie sie o Amelke i dlatego chudne.Ale teraz jak dziewczynka zdrowa to i mamusia przytyje.Wszystko jest na dobrej drodze juz mam 2 kilo do przodu.Jeszcze 10:-D:-D:-D

Amelka jak na razie(tfu tfu)po szczepionce czuje sie dobrze.Temperatury nimo i dalej urwisuje i ladnie je.Mam nadzieje ze zniesie to jak Toskowy Stas.
A propos urwisowania.Wyszlam dzisiaj przed chalupe zapalic i jak wrocilam to Amelka miala na sobie 4 sliniaki i latala po domu na rekach tatusia cala w skowronkach i krzykala z radosci.Na moje pytanie co tu sie dzieje uslyszalam ze Amelka nalezy do sliniakowcow takiej subkultury dzidziusiowej i dlaczego ja o to pytam bo przeciez juz dawno powinnam to wyczytac na bb:-D:-D:-D

Do góry