reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Nie pisze...jakos mnie dolek znowu dopadl:(
Kochana, wrzucam Ci drabinę - łap zgrabnie, bo może w łeb walnąć i trzeba Cię będzie wyciągać siłą! ;-) Tulę...
A przesyłką się nie przejmuj - mamy mnóóóóstwo czasu (ufff... :sorry2:) ;-)
Natomiast co do gada - porąbało go??? Powinien Cię sam na babski wieczór zawieźć i jeszcze Małą się zająć, żebyś miała spokój - pod buta go, mówię! :-D;-)

rysa no wkupiłaś się tymi pieluchami ;-) Chyba że mnie teraz zasypie stos ulotek i to je mam potraktować jak pieluszki ;-)

elmaluszku :-D:-D:-D Widać, że tatuś dobrze się bawi z córeczką :-D
Cieszę się, że wyniki masz ok - to teraz popaś się troszkę, bo 10kg to spore wyzwanie :tak: Już zajadasz czekoladę? ;-)

Kaszkę mannę w zestawie z mm mam i robiłam Piotworowi - bardzo smakowała, podobnie jak owsianka. Po prostu chciałam spróbować czegoś nowego i stąd całe zamieszanie ze zwykłą ;-) Poza tym, zastanawiam się, jak to jest z tymi kaszkami mlecznymi - czy mm w nich jest dostosowane do wieku? Bo część jest od 4, 6, 8 itd. m-ca, to wtedy zawierają już mm 3-kę? Zgłupiałam troszkę, a nie chcę w roczniaka ładować mm dla dziecka 5-cio miesięcznego :sorry2: No chyba że to nie ma znaczenia...

reklama
Hej, pozdrawiam z lasu - wyszłam na strych i udało się złapać zasięg dla netu.:-)

Tosiu tulam mocno i będę trzymać kciuki.:tak:

Olla wyłaź z dołka i jedź do Elmaluszka na babskie ploty no i kopnij gada mocno w tyłek by się opamiętał i więcej nie zabraniał.:tak:

Elmaluszek fajnie że już cię nie ubywa a nawet przybywa.:tak:

Esiu ja również ostatnio kombinuję jak przemycić mleko, bo Czarek na widok płynnego ryczy :baffled: Robię mu kaszki takie bezmleczne na mleku dla juniorów Candia, no i płatki owsiane wcina jak szalony - najpierw je zalewam odrobiną wrzątku a po chwili uzupełniam mlekiem i czasem jakiś owoc dorzucę. No i jeszcze płatki owsiane smakują z jogurtem naturalnym - spróbuj może i Piotworek złapie na nie bakcyla.:tak:

Szopka tylko nie siedz tam za dlugo bo Cie pajaki obleza:)

Esia cuuudo suwaczek!!!Jeja jak ja zazdroszcze:)

Elamaluszek urabiam urabiam.Ale wiesz co sie bedzie dzialo jaks ie nasze Amelki dorwa do siebie...one na tym odkurzaczu odleca w sina dal po wczesniejszej dokumentenej demolce terenu:D

Dzieńdoberek :-)
Zrobiłam Młodemu mannę gęściochę i dodałam przygotowane na wodzie mm - jakoś weszło ;-)
szopka dzięki - zapisałam sobie i wypróbuję :tak:
A na suwaczek jakoś tak mnie "natchnęło" - najzabawniejszy jest, gdy się w środku umieści więcej lokatorów (max 10 :-D). Choć to trochę przerażające :sorry2:
No i wszystkie ustawiłam na odliczanie odwrotne, boję się jakoś tej magicznej daty - 28tc :dry: Nie mogę się wyzbyć paranoi...

Nic - miłego dnia wszystkim. Dziś miało być chłodniej... Jakoś się nie zanosi :dry:
Gośka, też budziłam się 1000x, straszny skwar był w nocy...

Ja tez nie spalam ale to dzieki Meli:dry:obudzila sie o 12 w nocy i tak sobie lezala w lozeczku do 2 gugajac radosnie.Nie wstawala,nie krecila sie ani nie marudzila ale jak tu zasnac:no:no dupa...spalam piec godzin...az mi niedobrze:baffled:

Milego dzionka i dzieki za drabine i tulaski,juz sie zalpalam i sie nie puszczam;):-):cool2::tak:

Olla-moj dom i tak wyglada jek jedno wielkie pobojowisko wiec chyba juz gorzej byc nie moze.Najwyzej popsuja odkurzacz:-D:-D:-D
Szopka-milego wypoczynku na lonie przyrody:tak:
Esia-prosze nam tu pozytywnie myslec.:tak:.A ten suwaczek rzeczywiscie musi smiechowo wygladac z gromadka w srodku:-D

U mnie pogoda znowu taka kituwa.Leje i leje i nic mnie sie nie chce.Najchetniej poszlabym spac tylko jak gdy ktos malutki bryka

nie marudzila ale jak tu zasnac:no:
Ostatnio, gdy o 5.50 usłyszeliśmy dobiegający z niani radosny trel, jedyna reakcja na jaką było stać Małża to "wyłącz nianię..." :-D Na szczęście szybko sam zamilkł i jeszcze pospał :tak:

elmaluszku zazdroszczę pogody... U nas skwar okropny, w pewnym momencie wymiękliśmy, uciekliśmy do auta z klimą :sorry2: Dopiero niedawno przez chwilę popadało, ale specjalnej poprawy nie ma :dry:
Ależ będzie noc... No nie pośpimy :baffled:

reklama
Melduję się pierwsza. Wróciliśmy wczoraj ok 21.00, Kachasek w domu była dzisiaj ok. 6.30.
W skrócie: było super:tak::-), relacje, zdjęcia itp. później bo jeszcze graty w samochodzie siedzą i czekają na rozpakowanie :baffled:

Do góry