reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ojej ojej ojej!!!!
Nie moge sie doczekac na relacje !!!!
Czesc Agik super ze dotarliscie cali i zdrowi!

Dzisiejsza nocka super,juz od niepamietnych czasow takiej nie mialam.Wstalam chyba tylko raz,a moze mi sie wydawalo,Melka spala od 8 do 7.40:-):szok::-DJuuuupiii!!!!!!!!!!!!!
Ale i tak padnieta jestem i wszystko mnie boli bo troszku z mezem zaszalelismy:-p:zawstydzona/y::-D:tak:

Olla-widze ze sie wzielas na sposob co by go urobic:-D:-D:-D.Tylko co bys do mnie w jednej czesci dotarla:-D
Agik-witajcie.I prosimy o szybkie sprawozdanie:tak:

melduję się druga:-) a miałam nie zaglądać:blink:
było... super:tak::-)
relacje i fotki pewnie po powrocie z niemiec (chyba że uda mi się coś wrzucić przed wyjazdem)
dziecko mi się rozbestwiło:baffled: z chęcią wymienię na Madzię od Dzagud:-D

Dzięki dziewczyny, jesteście kochane :-)
Staram się myśleć optymistycznie i to działa, mam coraz lepsze przeczucia :tak: Zobaczymy we wtorek...

Wczoraj wyprawiłam Stasia na pierwsze kolonie, czyli nad morze z dziadkami i troszkę mi smutno. Dzisiaj popołudniu już się nudziłam :zawstydzona/y:
Zastanawiam się, co ja robiłam, zanim urodziłam Staśka:confused::-D

Agik, Kachasek witajcie, czekam na relacje i zdjęcia.

agik kachasek no czekamy na obfitą relację!!! :-) Rozumiem, że Dzagud jeszcze tydzień się wakacjuje?

Olla gratuluję nocki :tak: Nie powiem, troszkę zazdroszczę - i nie o spanie dziecka mi chodzi ;-) U nas na razie całkowity zakaz...

toska no pewnie że wszystko jest w porządku!!! :-) Ja przecież cały czas nic nie robię, bo z zaciśniętymi kciukami nie pofikam ;-)
To Stasio już taki dorosły? Fiu fiu... Podziwiam - i jego i Was (ja bym się chyba nie zdecydowała jeszcze na taką rozłąkę :zawstydzona/y:). Na długo?
A'propos tego, co robiliśmy przed - ostatnio próbowaliśmy sobie przypomnieć i wychodzi na to, że... wytracaliśmy czas :sorry2: Albo tacy sklerotycy jesteśmy - przecież to było lata świetlne temu ;-)

Mam dziś nerwowy dzień - moja Przyjaciółka (tydzień po tp) etapami przechodzi przez objawy zbliżającego się porodu :dry: Od 2 tyg ma nisko brzuch, od ponad tygodnia dość regularne skurcze przepowiadające (od 3-4 dni baaardzo regularne), czop odszedł 3 dni temu, dzisiaj wysączyła się odrobina wód - no żesz szlag może trafić! Ona już w ogóle powątpiewa, że kiedykolwiek urodzi :wściekła/y: Kurka, nie spotkałam się z aż tak "podręcznikowym" porodem :dry: Trzymajcie kciuki, żeby to wreszcie się ruszyło, bo dziewczyna jedzie na rezerwach...

Hej!!!

Ja mam dziś dzień do d#%$ popsuła nam się lodówka :wściekła/y: dwa miesiące po gwarancji :angry: Dobrze, że stara lodówka w garażu stała
Na dodatek miałam spięcie z M :confused: ostatnio coraz częściej mam wrażenie, że nie jestem mężatką z dwójką dzieci, a samotną matką trójki dzieci :baffled:

toska no pewnie że wszystko jest w porządku!!! :-) Ja przecież cały czas nic nie robię, bo z zaciśniętymi kciukami nie pofikam ;-)
To Stasio już taki dorosły? Fiu fiu... Podziwiam - i jego i Was (ja bym się chyba nie zdecydowała jeszcze na taką rozłąkę :zawstydzona/y:). Na długo?

dzięki :-)
Na 10 dni. Planowałam dojechać do nich w piątek, zobaczymy. Mi też cięzko było się zdecydować, ale stwierdziłam, że dla niego to lepiej. Spędzi kilka dni nad morzem, a dziadkowie - jestem pewna - zajmą się nim nie gorzej niż ja z M. Jedyne czego się obawiam, to że wróci troszkę rozpieszczony:dry: Szczerze mówiąc nie wiem jak to jest z tęsknotą u rocznego dziecka :zawstydzona/y::confused:. Jak zostawiamy Stasia na weekend u dziadków, nie wykazuje zbytniej tęsknoty:baffled:

Esia trzymam kciuki za Twoja przyjaciółkę:tak: Jak już jej trochę wyleciały wody, to znaczy, że finał już niedługo:tak: A gdzie rodzi?

jolka ojoj... dobrze że macie starą lodówkę! W takie upały... :szok:

toska to Stasiek zaprawiony w bojach! Świetnie! :-) Wiesz, są dzieci które w wieku roczku nie pozwalają rodzicom na dłużej zniknąć z oczu (zaawansowany lęk separacyjny), więc świetnie że Staś nie ma tego problemu :tak: Znam takiego chłopczyka i to naprawdę uciążliwe dla jego mamy - nie może sama pójść nawet to toalety :sorry2:
A Przyjaciółka rodzi w Portugalii ;-) Więc do wszystkiego dochodzą jej jeszcze "różnice kulturowe" i od 2 tygodni utyskiwania lekarzy, że nie pozwala sobie wywołać porodu (medycznych wskazań nie ma) :dry:
No ja mam wielką nadzieję, że teraz to już się ruszy...

reklama
Esiu tak, Dzagud się wakacjuje do soboty (ale pogoda im się zepsuła:sorry2:)
spróbuję powalczyć dzisiaj z fotkami i wrzucić w galerię, to podam link:tak:

edit: link na zamkniętym

Ostatnia edycja:
Do góry