reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzieńdoberek

Wypiłam wczoraj trzy kieliszki wina.... i chyba mam kaca:zawstydzona/y:;-)

A co do włosów, to naszło mnie na zmianę fryzury...może coś doradzicie??? Tylko wybór chyba nie jest za duży, bo aktualna długość moich włosów to ok 5cm :baffled:

reklama
Laski poradzcie please:-(
wypadaja mi wlosy normalnie garsciami.Nie moge sie z tym uporac i jeszcze Amelia im pomaga.Jak tak dalej pojdzie to niedlugo jak lysa bede tfu tfu.Znacie moze jakies witaminy na wzmocnienie lub inne specyfiki?:baffled:
Tak. Ciąża wpływa wydatnie na jakość włosów :tak: Ja stosuję - od razu lepiej :-D
Tylko jak mi potem wypadną, to już od razu wszystkie... :dry:

jolka to może działaj kolorem? Miałam kiedyś takie króciutkie i na samych końcach zafarbowane na biało - nawet ciekawie to wyglądało (tylko szybko się nudzi).

Alicja nadal nie ma ząbków
icon_sad.gif
ale zaczyna znów wszystko zgryzać - może wyjdą w końcu.....
ale za to zrobiła pierwsze kroczki:) przedwczoraj az 3... i wczoraj też kilka;) Potrafi sama stać.. a nawet wstać bez trzymanki z kucków...
codziennie kilkanaście minut(łącznie) wrzuca kulki do drzewa - zdjęcia w galerii) a w pozostałym czasie huśta się na mamie albo wyciąga wszystko z szafek.

Witojcie ;-)
Przeżyliśmy wczorajszy mecz, chociaż początek był troszkę płaczliwy( sama gdybym wcześniej nie była to bym się wystraszyła tego wrzasku:szok:), żałuje jedynie, że nie pomyśleliśmy o jakiś zatyczkach do uszu. I mam nadzieję, że nie uszkodziliśmy mu słuchu:zawstydzona/y:, bo jak zbliża się do miejsc zabronionych (płyty, kwiatki, szafki) to jakoś zupełnie nie reaguje jak się do niego mówi, że nie wolno :dry:;-):-)
Potem już taki zafascynowany był przebiegiem gry, że prawie zapominał oddychać;-), i ogólnie było ok. A kibicował tak dobrze, że wygraliśmy (Skra- AZS Częstochowa 3:0). Jak tylko M przymuszę to wstawimy fotki.

A ja sie odezwe na dluzej wieczorem - melduje sie tylkooo. Mam okropna migrene i za chwile odetne sobie lepetyne. :-p

Poza tym moj skarb zaczol stawiac pierwsze kroki - i ogolnie teraz to juz kompletnie prze-wa-lo-ne. Jestem wieczorem poprostu skonana.

ajjj moja glowa - ide szukac siekiery... :wściekła/y:

Maciek pojechał do ZG :-( wróci w poniedziałek, późnym wieczorem :-( już mi źle i smutno, i smotnie :-(

odwiedził mnie dzisiaj brat z rodzinką ;-) Antek zapatrzony w swoją 8letnią kuzynkę Zosię ;-) jak w obrazek ;-) i tulił się do niej i ją całował :-D oczywiście otwartą buzią ;-) i nawet kuzynce dał się wykąpać i tyłek wypudrować :tak:

len, lenistwo, leniuchowanie itp. ;-)

AGIK to może ja twojego Wojtusia w tv widziałam :-D bo pokazywali jakieś maleństwo ;-) ale chyba w różu i trochę starsze :rolleyes2: problem z pamięcią ;-)

Wypiłam wczoraj trzy kieliszki wina.... i chyba mam kaca:zawstydzona/y:;-)
ja ostatnio w ZG całą flaszkę wina wciągnęłam (tak jakoś samo weszło ;-)) i całą sobotę byłam na kaciorku :-D dobrze, że jedynie piciu mi się chciało i spać ;-) inna forma kaca była by dla mnie zabójcza ;-)

A co do włosów, to naszło mnie na zmianę fryzury...może coś doradzicie??? Tylko wybór chyba nie jest za duży, bo aktualna długość moich włosów to ok 5cm :baffled:
to może na łyso ;-)

no i dostaliśmy zaproszenie na komunię mojej Zochy ;-) 18 maja w Legnicy :tak: i wiecie, już mamy prezent ;-) jeszcze nie kupiony, ale już upatrzony :tak: ale proszę o radę - wybrałam dla Zośki krzyżyk z meteorytem Tatahouine, do tego dostanie taki fajny certyfikat, że owy krzyżyk został wykonany dla niej z okazji pierwszej komunii świętej. No i moja mama od razu mi wypaliłam, że krzyżyka się nie daje :baffled: że niby Zocha będzie "nosić krzyż przez całe życie" :sorry2: my z Maćkiem akurat na ten krzyżyk jesteśmy mocno napaleni i trochę już zgłupieliśmy :sorry2:

tak wygląda ten krzyżyk:
me_129.jpg

certyfikat na takim fajnym starym pamierze ;-) wiem, bo ja dostałam od tego kolesia wisiorek z meteorytem Tatahouine :tak: w prezencie :tak: i też mam certyfikat, że ten wisiorek został specjalnie dla mnie zaprojektowany za ... za coś ;-) i super to wygląda, i w dodatku super pamiątka dla mnie :tak:
za ... oceny na studiach, ale o tym ciiiichoooo, bo kujonem się nie czuję ;)

aaaaa, zapomniałam się pochwalić, że od poniedziałku mam dziecko chodzące :tak: a dzisiaj już śmiga jak szalony :-D cwaniak jeden!!!

dla ciekawskich zapodaję linka do krótkich filmików Antonka :tak:

videoAntonek

reklama
Do góry