Agik na pewno będzie gorąca atmosfera, troszkę wam zazdroszczę ;-) My kiedyś chcielismy Czarka zabrać na mecz i myślałam by zabrać w razie czego dla niego słuchawki takie na uszy, ale ostatecznie został pod opieką babci.
reklama
U nas ze spaniem wyglada tak budzi sie ok 8.30-9 rano,i drzemka 12.30-13 do 13.30.-14 i to koniec do wieczora no chyba ze na maxa jest padniety to 10min ok18.a wieczorem klade go spac o godz 20.-20-30
agik- miłej zabawy.
agik- miłej zabawy.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Agik-udanego wypadu Wam zyczymy na meczyk.No i malo qp w miedzyczasie.;-)
My ze wzgledu na chorobsko zaniechalismy chodzenia na basen z fasolką choc bardzo jej sie podobalo.Juz prawie po chorobie ale jeszcze kisimy sie w domku.Mam nadzieje ze juz niedlugo. bo pogoda coraz ladniejsza sie robi.
Anielap-Jak tam samotnie spedzona nocka.Zrealizowalas plana?
Anni-A jak Suri w zlobku?Czy juz mniej plaka?
I co z tym śpiochowaniem.To chyba tylko my z Kotkiem mamy takie spioszki.
My ze wzgledu na chorobsko zaniechalismy chodzenia na basen z fasolką choc bardzo jej sie podobalo.Juz prawie po chorobie ale jeszcze kisimy sie w domku.Mam nadzieje ze juz niedlugo. bo pogoda coraz ladniejsza sie robi.
Anielap-Jak tam samotnie spedzona nocka.Zrealizowalas plana?
Anni-A jak Suri w zlobku?Czy juz mniej plaka?
I co z tym śpiochowaniem.To chyba tylko my z Kotkiem mamy takie spioszki.
Dla Magdusi najlepsze życzonka!!! Sto lat, sto lat!!!
I znów dziś tylko jedna dzienna drzemka. Tak więc myślę że tak już pozostanie. Muszę tylko spróbować opóźnić tą drzemkę troszeczkę bo wieczorem o 18 pada mi już panienka.
I przyznam się że bardzo szybko się przystosowałam do samotnego zasypiania Nawet nie słyszałam kiedy mój m wrócił. Zuzia miała dobre spanko w nocy tak wiec i ja sie wyspałam. Dziś znowu śpię u niej;-)
I znów dziś tylko jedna dzienna drzemka. Tak więc myślę że tak już pozostanie. Muszę tylko spróbować opóźnić tą drzemkę troszeczkę bo wieczorem o 18 pada mi już panienka.
I przyznam się że bardzo szybko się przystosowałam do samotnego zasypiania Nawet nie słyszałam kiedy mój m wrócił. Zuzia miała dobre spanko w nocy tak wiec i ja sie wyspałam. Dziś znowu śpię u niej;-)
Udało mi sie znowu rzucić filmik na Youtube, więc zapraszam do obejrzenia:-)
Kiepska jakość niestety, ale to filmik z aparatu.
YouTube - ZuZu zabawa w ganianego
Kiepska jakość niestety, ale to filmik z aparatu.
YouTube - ZuZu zabawa w ganianego
Czyli aż TEGO trzeba, żeby zapracowaną Blanes tu ściągnąć Obiecuję nie nadużywaćPrzeważnie sobie tylko Was podczytuję, ale jak zobaczyłam suwak Esi to musiałam coś skrobnąć. Wielkie Gratulacje, aż się wzruszyłam jak zobaczyłam że kolejny dzieciaczek w drodze. To starym, forumowym zwyczajem, Esiu- spokojnych ośmiu miesięcy
I dziękuję :-)
szopka udanego wyjazdu! :-)
Kotek ja w poprzedniej ciąży zaliczyłam różne fajne rzeczy ;-) ale ból kości ogonowej mnie ominął - obym teraz nie poznała ;-)
anielap u nas wyskokowo też bywa, że jest jedna drzemka, no ale bywa też, że są trzy. Mam wrażenie, że dla Piotrusia jeszcze na jedną dziennie to za wcześnie, jednak dzieci są różne - np. mój tata jako niemowlę spał wyłącznie w nocy. W dzień ani minuty. Chyba nikt nie dziwi się, że jest jedynakiem ;-)
Monika mnie też krew zalewa, jak mi zeżre gotowego posta... Rozumiem
agik i jak mecz? Wojtuś kibicował właściwym? ;-)
Net wrócił ale teraz trzeba wszystko ze starego kompa przerzucić do nowego Pewnie do porodu się zejdzie
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
ehhh ciąża Esi wywołała u mnie wspomnienia i uczucie zazdrości aż szkoda mi teraz, że ni będzie Agatki ;-) chyba trzeba będzie zgwałcić M ;-)
Ogólnie to mam dołka nic nie układa się tak jak powinno, z dzieciakami problemy, w pracy też nieszczególnie
A wogóle to właśnie piję trzeci kieliszek wina ciekawe jak przeżyję nockę (Maks nadal się budzi )
Dobra nic więcej nie piszę, bo maruda mi się włączyła
Ogólnie to mam dołka nic nie układa się tak jak powinno, z dzieciakami problemy, w pracy też nieszczególnie
A wogóle to właśnie piję trzeci kieliszek wina ciekawe jak przeżyję nockę (Maks nadal się budzi )
Dobra nic więcej nie piszę, bo maruda mi się włączyła
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Laski poradzcie please:-(
wypadaja mi wlosy normalnie garsciami.Nie moge sie z tym uporac i jeszcze Amelia im pomaga.Jak tak dalej pojdzie to niedlugo jak lysa bede tfu tfu.Znacie moze jakies witaminy na wzmocnienie lub inne specyfiki?
wypadaja mi wlosy normalnie garsciami.Nie moge sie z tym uporac i jeszcze Amelia im pomaga.Jak tak dalej pojdzie to niedlugo jak lysa bede tfu tfu.Znacie moze jakies witaminy na wzmocnienie lub inne specyfiki?