reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiu-za taka porada wylysialabym w trymiga:-D:-D:-D.Choc nie powiem bo marzy mi sie jeszcze jedno dziecie:tak:
Gingeros-gratulacje dla spryciuchy Antonka;-)

reklama
Gingeros mi mówili, że na ślub nie zakłada się pereł, a ja miałam i jakoś nieźle mi z M ;-)

A jakbym butelkę wina obaliła, to rano całowanie z WC murowane :-D (trzy dni temu skończyłam karmić :tak:)

A jakbym butelkę wina obaliła, to rano całowanie z WC murowane :-D (trzy dni temu skończyłam karmić :tak:)
ja tam nie karmię od grudnia, ale wińsko w większej ilości wciągnęłam po raz pierwszy od września'06 :-D tak nawet się nie zorientiren, że flaszka mi poszła :zawstydzona/y: widocznie płyny dobrze się po ciele rozeszły i nie męczyły żołądeczka ;-)​

miałam w tygodniu jakoś napisać, ale mi się zapomniało: ale Kachasek będzie miała :szok: jak przeczyta sobie forum :tak:

hej
meldujemy się w weekendzik. my jak zwykle nie na bieżąco :-(
witaj cudny Elfiku :tak:

czwarta godzina snu Antonka i już dwie płaczliwe pobudki :eek: za pierwszym razem miałam poważne problemy z jego ponownym uśpieniem :errr::errr::errr: 30 minut próbowałam :eek: po 15 minutach snu znowu się wybudził i płacz od początku :sad: posarowałam dziąsełka silnym przeciwbólowym i zasnął od razu :eek::eek: coś mi się wydaje, że tej nocy nie będę wspominać za miło :huh:

:yes: wróżko zębucho - natychmiast prosimy o kolejne siekacze :yes:

Gingeros Antonek jest boski, a jego smiech- cudny, super macie te filmiki jego :) Chodzi wspaniale :) gingeros wrzucaj więcej na małych odkrywców :)

My słuchajcie, wybywamy w poniedziałek sie urlopowac nad morzem, takze jutro wielkie pakowanie... jedzie z nami tez pies więc straszne to bedzie (mam na mysli pakowanie) nasze autko może nie podołac ;/, akby co mamy boxa na dach, mam nadzieje, że jakoś się zmieścimy hehehe. Trzymajcie kciuki za dobrą pogodę. postaram sie jeszcze jutro odezwać:tak::-D

Sorga-milego wypoczynku.No takiego co by Cie za bardzo nie zmeczyl.Przywiez nam muszelke:happy:
A moje dzieciątko bylo dzisiaj bardzo aktywne i poszlo spac dopiero kolo 22.30.Cos jej sie dzisiaj poprzestawialo:szok:
Zaopatrzylam sie w sklepie w chyba z 6 smakow herbatek dla malej ale udalo mi sie wcisnac w nia tylko 40 ml.Ja nie rozumiem jak mozna nie lubic pic?I wogole nie odczuwac takiej potrzeby?Ja to jestem strasznym pijakiem.Szczegolnie cocacolowym:-D

nocka nawet nawet :rolleyes2: kolejną pobudkę Antonek zafundował mi przed 4, ale wzięłam go do siebie i do rana był spokój ;-) o 6:20 wstał, pogadał do mnie, zlazł z łóżka i poszedł rozrabiać :-D przynajmniej mogłam jeszcze pół godzinki pokimać w spokoju ;-)

SORGA pogody i wytrzymałego auta ;-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ELMALUSZEK i ja coca - colowiec :tak: uwielbiam vanila coke i dobrze, że ciężko ją w PL dostać, bo żłopałabym bez opamiętania ;-) ostatnio przerzuciłam się na wersję light, co by tyle cukru nie pić ;-)... Antonek herbatek pić nie chce, ale soczki owszem :tak: nawet całego dużego bobo fruta potrafi wciągnąć :szok: pod warunkiem, że z marchewą ;-)

no to widze kochanie, ze mamy klub nalogowcow. Ja jade na coli diet (lub pepsi diet), G jak chce cos na mnie wymusic - straszy mnie, ze mi Cole schowa :-D

Cooo wcale nie jest dobre - bo swinstwo ta Cola niemilosierne.

Dziewczyny mam pytanie - w zlobku Suri -wybuchla epidemia ospy - czy wiecie - jakie sa pierwsze objawy???

AAa ogolnie jesli chodzi o zlobek to no Super Super Super - Suri dostala swoja wlasna opiekunke, ktora mi dzwoni i informuje co i jak... nie no odlot poprostu. Nie moge wyjsc z zachwytu. Mam nadzieje, ze tak pozostanie:tak:

A Suri juz lepiej -szaleje w zlobku. Ostatnio jak ja odbieralam -cichaczem sie zakradlam by ja troche podgladnac. Widok niesamowity - moje dziecko najmlodsze z grupy siedzialo przy stole grzecznie - do okola pani opiekunka i inne dzieci. Suri miala w reku zabawke, wymachiwala nia i gaaaaala jak najeta. A dzieci sluchaly:tak::-D:-D:-D

Natomiast jak mnie zobaczyla zaczela ryczec jak najeta. hehehe szantarzystka - chciala pewnie bym sie winna czula.

Elmaluszku - wlosy.. Na wloski polecam - taka specjalna maseczke na wlosy -nie wiem jak sie nazywa - ale w bootsie jest cala seria na "po ciazy" - . I skrzep - ja nie jadlam, ale dziewczyny pisaly, ze super.

reklama
Anni, to super że żłobek się sprawdza.

Co do ospy, to tak właściwie nie daje ona żadnych objawów poza krostkami. Pilnuj teraz Suri, żeby nie przegapić początków i żeby nie rozdrapała bo będą blizny. Krostki w ospie są bardzo charakterystyczne, bo wyglądają jak bąbelki z wodą w środku - ewentualnie może być zaczerwienienie dookoła. Mnie jak Weronika zachorowała to pojawił się bąbel pod okiem. Na początku myślałam że jej jakaś krostka wyskoczyła, dopiero jak się jej dobrze przyjrzałam, to od razu Weronikę rozebrałam do golasa i zaczęłam oglądać całe ciało. No i już było wiadomo o co chodzi.

Do góry