reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzieńdoberek

Wypiłam wczoraj trzy kieliszki wina.... i chyba mam kaca:zawstydzona/y:;-)

A co do włosów, to naszło mnie na zmianę fryzury...może coś doradzicie??? Tylko wybór chyba nie jest za duży, bo aktualna długość moich włosów to ok 5cm :baffled:

reklama
Laski poradzcie please:-(
wypadaja mi wlosy normalnie garsciami.Nie moge sie z tym uporac i jeszcze Amelia im pomaga.Jak tak dalej pojdzie to niedlugo jak lysa bede tfu tfu.Znacie moze jakies witaminy na wzmocnienie lub inne specyfiki?:baffled:
Tak. Ciąża wpływa wydatnie na jakość włosów :tak: Ja stosuję - od razu lepiej :-D
Tylko jak mi potem wypadną, to już od razu wszystkie... :dry:

jolka to może działaj kolorem? Miałam kiedyś takie króciutkie i na samych końcach zafarbowane na biało - nawet ciekawie to wyglądało (tylko szybko się nudzi).

Alicja nadal nie ma ząbków
icon_sad.gif
ale zaczyna znów wszystko zgryzać - może wyjdą w końcu.....
ale za to zrobiła pierwsze kroczki:) przedwczoraj az 3... i wczoraj też kilka;) Potrafi sama stać.. a nawet wstać bez trzymanki z kucków...
codziennie kilkanaście minut(łącznie) wrzuca kulki do drzewa - zdjęcia w galerii) a w pozostałym czasie huśta się na mamie albo wyciąga wszystko z szafek.

Witojcie ;-)
Przeżyliśmy wczorajszy mecz, chociaż początek był troszkę płaczliwy( sama gdybym wcześniej nie była to bym się wystraszyła tego wrzasku:szok:), żałuje jedynie, że nie pomyśleliśmy o jakiś zatyczkach do uszu. I mam nadzieję, że nie uszkodziliśmy mu słuchu:zawstydzona/y:, bo jak zbliża się do miejsc zabronionych (płyty, kwiatki, szafki) to jakoś zupełnie nie reaguje jak się do niego mówi, że nie wolno :dry:;-):-)
Potem już taki zafascynowany był przebiegiem gry, że prawie zapominał oddychać;-), i ogólnie było ok. A kibicował tak dobrze, że wygraliśmy (Skra- AZS Częstochowa 3:0). Jak tylko M przymuszę to wstawimy fotki.

A ja sie odezwe na dluzej wieczorem - melduje sie tylkooo. Mam okropna migrene i za chwile odetne sobie lepetyne. :-p

Poza tym moj skarb zaczol stawiac pierwsze kroki - i ogolnie teraz to juz kompletnie prze-wa-lo-ne. Jestem wieczorem poprostu skonana.

ajjj moja glowa - ide szukac siekiery... :wściekła/y:

Maciek pojechał do ZG :-( wróci w poniedziałek, późnym wieczorem :-( już mi źle i smutno, i smotnie :-(

odwiedził mnie dzisiaj brat z rodzinką ;-) Antek zapatrzony w swoją 8letnią kuzynkę Zosię ;-) jak w obrazek ;-) i tulił się do niej i ją całował :-D oczywiście otwartą buzią ;-) i nawet kuzynce dał się wykąpać i tyłek wypudrować :tak:

len, lenistwo, leniuchowanie itp. ;-)

AGIK to może ja twojego Wojtusia w tv widziałam :-D bo pokazywali jakieś maleństwo ;-) ale chyba w różu i trochę starsze :rolleyes2: problem z pamięcią ;-)

Wypiłam wczoraj trzy kieliszki wina.... i chyba mam kaca:zawstydzona/y:;-)
ja ostatnio w ZG całą flaszkę wina wciągnęłam (tak jakoś samo weszło ;-)) i całą sobotę byłam na kaciorku :-D dobrze, że jedynie piciu mi się chciało i spać ;-) inna forma kaca była by dla mnie zabójcza ;-)

A co do włosów, to naszło mnie na zmianę fryzury...może coś doradzicie??? Tylko wybór chyba nie jest za duży, bo aktualna długość moich włosów to ok 5cm :baffled:
to może na łyso ;-)

no i dostaliśmy zaproszenie na komunię mojej Zochy ;-) 18 maja w Legnicy :tak: i wiecie, już mamy prezent ;-) jeszcze nie kupiony, ale już upatrzony :tak: ale proszę o radę - wybrałam dla Zośki krzyżyk z meteorytem Tatahouine, do tego dostanie taki fajny certyfikat, że owy krzyżyk został wykonany dla niej z okazji pierwszej komunii świętej. No i moja mama od razu mi wypaliłam, że krzyżyka się nie daje :baffled: że niby Zocha będzie "nosić krzyż przez całe życie" :sorry2: my z Maćkiem akurat na ten krzyżyk jesteśmy mocno napaleni i trochę już zgłupieliśmy :sorry2:

tak wygląda ten krzyżyk:
me_129.jpg

certyfikat na takim fajnym starym pamierze ;-) wiem, bo ja dostałam od tego kolesia wisiorek z meteorytem Tatahouine :tak: w prezencie :tak: i też mam certyfikat, że ten wisiorek został specjalnie dla mnie zaprojektowany za ... za coś ;-) i super to wygląda, i w dodatku super pamiątka dla mnie :tak:
za ... oceny na studiach, ale o tym ciiiichoooo, bo kujonem się nie czuję ;)

aaaaa, zapomniałam się pochwalić, że od poniedziałku mam dziecko chodzące :tak: a dzisiaj już śmiga jak szalony :-D cwaniak jeden!!!

dla ciekawskich zapodaję linka do krótkich filmików Antonka :tak:

videoAntonek

reklama
Do góry