reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A wiecie, że dzisiaj Dzień Teściowej:confused::sorry2:. Ja nie wiedziałam, tylko zadzwonił do mnie mój tata i mi powiedział. Dziwne święto:dry:, ale zawsze można złozyć życzenia, niech się teściowa cieszy;-)

reklama
Agik -tesciowej to ty sama skladaj:-D ;-) moja to o kosciola ciekala z kwiatkami i pewnie mi wymodlila by mnie szlak trafil, a G by wrocil z mala do PL. Ja tam zyczen skladac jej nigdy nie bede:wściekła/y: i juz!

Nio uff...

Co do wizyty u lekarza - to wiesci dobrych niet. Najlepszy scenarius to to, ze kaszel i wstretna flegma to alergia i przy okazji poszlo jakies naczynko. Jednak mnie pluca bola i to moze wrozyc cos juz powazniejszego z ...rakiem wlacznie:szok:

Wiec, mam z 4 rozne badania w czwartek 13-tego miedzy innymi alergolog i sie zuuubaczy. Ja tam chora sie nie czuje, ale kij to wie.

Dziekuje za trzymanie kciukow kobitki. Ja jestem dobrej mysli... :-D:-)

Anni, rób te badania koniecznie. Na pewno wszystko jest OK i wyjdzie że to jakieś głupstwo typu alergia, ale sprawdzić nie zawadzi! Będę trzymać za Ciebie kciuki bardzo bardzo mocno!

Anita!!!!:szok:Boshe co ja czytam:szok::szok::szok::no:
wiesz to mnie zmartwilas:-:)-:)-:)no::no::no:
Kobieto lecz sie...cholerny grzyb i wszystko inne!!!!Wiesz z dwojga zlego to wole zebys alergie miala!!!

Bedzie dobrze...jest dobrze!!!Zlego licho nie bierze co?;-)
Kochana moja....caluje Cie mocno i ''Gabrynie ''tez!!!!!!:tak:
Myslami jestem z Toba i kuruj sie.

pozdrowienia dla wszystkich Cioteczek!!!

To pisalam ja.....Olla:))) :-)(zalogowalam sie na mamy meila bo za cholinke nie pamietam hasla a cosik tam sie pokickalo i nie moglam zmienic:dry:Tak wiec mowcie mi Gabusia hehe)

aha Anni pisz jak bedziesz cokolwiek wiedziala bo ja sie martwiu o Ciebiu:-(

Takim sprawom nie ma co poblazac czy to alergia czy inne cholerstwo.Wiec i my mocno kciuki trzymamy za Anni i wyniki badan.Co by byly zadowalajace.;-)

Olla - czy raczej "Garbuniu" hehehe kochana widze, ze sie przejelas nawet bardziej niz ja :-D:-D:-D.Mojaa kochana...

Pisz co u Ciebie? Jak tam wizyta w PL? Jak lot?

Caluski dla Mini Gabuni :-)

Tak w ogole to Dziekuje jeszcze raz za wsparcie dziewczyny:tak:Co kolwiek to jest bede walczyc i sie latwo nie dam!!!
126.gif

BUZKI DLA WAS.

89.gif

reklama
A Agik - jesli chodzi o bajki to nie mysle bys musiala sie czuc winna;-) Kazda z nas czasami poprostu nie wyrabia. Wszystko w umiarze jest oki. Mnie tez zalewa krew jak widze dzieci z oczami wlepionymi w tele czy grajace w gre calymi dniami. Naszym maluchom napewno do tego jeszcze daleko :-D
JA tez sie z Suri bawie ile moge, ale czasem juz wymiekam i z checia puscila bym jej bajke, tylko ona zadko kiedy zawiesi oko na dluzej niz 5 min. Za to uwielbia sie ze mna bawic...czasem poprostu marze by jej puscic baje i sobie wziasc herbatke w lapke i oooodddpoczac. Tyle, ze Pupa moge sobie pomarzyc:-D

Grzeska odpowiedz: "wiesz zmajstujesz sobie jeszcze jednego takiego malucha i sie razem bawia no i problem z glowy". Jakie proste - no patrzcie :-D
Taaaa podwojny problem moim zdaniem, ale co ja tam wiem....;-)

Do góry