reklama
Anni i ja wierzę że to nic poważnego, ale badania wszystkie zrób, by mieć pewność.
Ollu buziaczki dla Amelki, trzymam kciuki by szybko wyzdrowiała i byście się trochę rozerwały na urlopie
I niech coś wreszcie trafi te wszędobylskie wirusy, nie można się z domu ruszyć..
Agik oglądanie tv przez dzieci do 18 mies. nie jest zalecane, ale wiadomo że większość dzieciaków ma z nią styczność w mniejszym czy większym stopniu. Ja się przyznaję że Czarek ogląda bajki na Mini Mini kiedy muszę zająć się czymś pilnym i wyrzutów sumienia z tego powodu mieć nie zamierzam, bo wiadomo że nie zawsze da się wszystkie zakazy i nakazy stosować w życiu, ważne żeby z umiarem..
No i niezawodnym sposobem na przetrwanie inhalacji jest puszczenie mu teledysków Bebe Lilly Poza tym staram się by to muzyka była wypełniaczem ciszy w domu (dopóki Czarek nie zacznie gadać tak aż głowa będzie puchła ;-))
Tu jeszcze jeden artykuł dla zainteresowanych tematem tv.
Kotek zobaczysz przyjdzie wiosna zaczną się dłuugaśne spacery i kilogramy wyniesiesz do parku ;-)
Gingeros ja wypominam małżowi ostatnio zakupioną dla siebie "zabawkę" i mówię że na dziecko żałuje takiej małej kwoty.. a przecież to co chcę kupić jest niezbędne i każde dziecko na forum już to ma..
Ollu buziaczki dla Amelki, trzymam kciuki by szybko wyzdrowiała i byście się trochę rozerwały na urlopie
I niech coś wreszcie trafi te wszędobylskie wirusy, nie można się z domu ruszyć..
Agik oglądanie tv przez dzieci do 18 mies. nie jest zalecane, ale wiadomo że większość dzieciaków ma z nią styczność w mniejszym czy większym stopniu. Ja się przyznaję że Czarek ogląda bajki na Mini Mini kiedy muszę zająć się czymś pilnym i wyrzutów sumienia z tego powodu mieć nie zamierzam, bo wiadomo że nie zawsze da się wszystkie zakazy i nakazy stosować w życiu, ważne żeby z umiarem..
No i niezawodnym sposobem na przetrwanie inhalacji jest puszczenie mu teledysków Bebe Lilly Poza tym staram się by to muzyka była wypełniaczem ciszy w domu (dopóki Czarek nie zacznie gadać tak aż głowa będzie puchła ;-))
Tu jeszcze jeden artykuł dla zainteresowanych tematem tv.
Kotek zobaczysz przyjdzie wiosna zaczną się dłuugaśne spacery i kilogramy wyniesiesz do parku ;-)
Gingeros ja wypominam małżowi ostatnio zakupioną dla siebie "zabawkę" i mówię że na dziecko żałuje takiej małej kwoty.. a przecież to co chcę kupić jest niezbędne i każde dziecko na forum już to ma..
A
agik25
Gość
Ah ah własnie przed chwilą mojego męża bratu ciotecznemu urodziły się bliźniaki. Parka. Dorodne dzieciaczki, jedno 3 kg a drugie prawie że 3 kg. Ależ się cieszę:-) Będzie miał Wojtek z kim się bawić (mieszkają na tej samej ulicy co my).
hihihi ja mówię to samo. Ostatnio jak mu kojce pokazywałam" że dziewczyny takie mają", to nawet nie pisnął. I kupiłby jaki tylko bym mu kazała. Tyle, że ja się jeszcze zastanawiam.Gingeros ja wypominam małżowi ostatnio zakupioną dla siebie "zabawkę" i mówię że na dziecko żałuje takiej małej kwoty.. a przecież to co chcę kupić jest niezbędne i każde dziecko na forum już to ma..
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Ah ah własnie przed chwilą mojego męża bratu ciotecznemu urodziły się bliźniaki. Parka. Dorodne dzieciaczki, jedno 3 kg a drugie prawie że 3 kg. Ależ się cieszę:-) Będzie miał Wojtek z kim się bawić (mieszkają na tej samej ulicy co my).
gratulacje
dzien dobry:-)
Ten mój ślubny to taki bambus i cholera nie da się go czasem przekonać :-( w sobote jedziemy oglądać fotelik do samochodu, więc może przy okazji go namówię ;-) no bo pewnie na dział z wózkami przypadkiem wpadnę no i teoretycznie kasiorę mamy, bo dostaliśmy zwrot podatku za Antonka ;-) ale mieliśmy to odłożyć na roczek paniczyka kurczę, gdybym pracowała to bym kupiła spacerówkę :-( qźwa, nie potrzebuje nikt geologa???? leniwca bo leniwca, ale za to poszukiwacza
pokaźne, pokaźne gratulujemy Wojtusiowi kuzyna i kuzynki
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dzagud wyobraź sobie, że Jacke 25min je małą miseczkę płatków (chyba się domyślasz co robi jak nie żuje ;-))
W telewizji, to Maks najbardziej lubi oglądać program: "Jaka to melodia" :-)
Gingeros ja bym dorzuciła codzienne spacery do obowiązków Maćka (możesz mu powiedzieć np że nie dajesz rady z tak ciężkim wózkiem ;-)), szybko by zmienił zdanie ;-)
W telewizji, to Maks najbardziej lubi oglądać program: "Jaka to melodia" :-)
Gingeros ja bym dorzuciła codzienne spacery do obowiązków Maćka (możesz mu powiedzieć np że nie dajesz rady z tak ciężkim wózkiem ;-)), szybko by zmienił zdanie ;-)
anni
Fanka BB :)
Dzis krwi ani sladu, wiec typuje, ze tak jak Gingeros pisala puscilo jakies naczynko w koncu ile miesiecy mozna kaszlec. Typuje, ze to ten grzyb Ale...ufff troche jestem w lepszym humorze. No nic zamykam temat zobaczymy za tydzien
heheh " dzieci dziewczyn z forum wszystkie taki maja..." - dziala. Albo...
to jest nowy hit " Bo wiesz kochanie Tomek Asi daje jej co tydzien pieniadze na (tu do wyboru: kosmetyki, ciuchy itp. ;-)) Ale wiesz... faktem jest, ze Oni maja wiecej pieniedzy od nas...Wiesz... Taki zaradny ten Tomek." ZAWSZE DZIALA BEZ PUDLA.
hehehe
Pytanie mam do Was dziewczynki:
Czy wasze dzieci tez tak wpintalaja wszystko co popadnie pod buzke. Suri mega gustuje w papierze - wszystko: chusteczki, gazety .... No normalnie wciaz z paszczy jej wyciagam. Nie chce nawet myslec jakie ona centrum recyclingu ma w zoladku. STAD pewnie te jej zatwardzenia
heheh " dzieci dziewczyn z forum wszystkie taki maja..." - dziala. Albo...
to jest nowy hit " Bo wiesz kochanie Tomek Asi daje jej co tydzien pieniadze na (tu do wyboru: kosmetyki, ciuchy itp. ;-)) Ale wiesz... faktem jest, ze Oni maja wiecej pieniedzy od nas...Wiesz... Taki zaradny ten Tomek." ZAWSZE DZIALA BEZ PUDLA.
hehehe
Pytanie mam do Was dziewczynki:
Czy wasze dzieci tez tak wpintalaja wszystko co popadnie pod buzke. Suri mega gustuje w papierze - wszystko: chusteczki, gazety .... No normalnie wciaz z paszczy jej wyciagam. Nie chce nawet myslec jakie ona centrum recyclingu ma w zoladku. STAD pewnie te jej zatwardzenia
anni
Fanka BB :)
AAAA no musze sie wam pochwalic: Suri dzis nauczyla sie klaskac w lapki.:-)
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anni-u nas papierem tez jest zainteresowanie szczegolnie reklamami z hipermarketow,ale musze przyznac ze najbardziej bombowe sa reklamowki jednorazowe i inne szeleszczące sprawy.Albo np wyciaganie sztućców z suszarki
Brawo Suri
Brawo Suri