reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witam
Ginerosku moze wersja niedrogiej parasolki dla Antonka spodoba sie małzowi zwłaszcza jak kazesz jemu na spacerki jezdzic:-D

reklama
Anni i ja wierzę że to nic poważnego, ale badania wszystkie zrób, by mieć pewność.:tak:

Ollu buziaczki dla Amelki, trzymam kciuki by szybko wyzdrowiała i byście się trochę rozerwały na urlopie :tak:
I niech coś wreszcie trafi te wszędobylskie wirusy, nie można się z domu ruszyć.. :wściekła/y:

Agik oglądanie tv przez dzieci do 18 mies. nie jest zalecane, ale wiadomo że większość dzieciaków ma z nią styczność w mniejszym czy większym stopniu. Ja się przyznaję że Czarek ogląda bajki na Mini Mini kiedy muszę zająć się czymś pilnym i wyrzutów sumienia z tego powodu mieć nie zamierzam, bo wiadomo że nie zawsze da się wszystkie zakazy i nakazy stosować w życiu, ważne żeby z umiarem..
No i niezawodnym sposobem na przetrwanie inhalacji jest puszczenie mu teledysków Bebe Lilly :-D Poza tym staram się by to muzyka była wypełniaczem ciszy w domu (dopóki Czarek nie zacznie gadać tak aż głowa będzie puchła ;-))
Tu jeszcze jeden artykuł dla zainteresowanych tematem tv.

Kotek zobaczysz przyjdzie wiosna zaczną się dłuugaśne spacery i kilogramy wyniesiesz do parku ;-)

Gingeros ja wypominam małżowi ostatnio zakupioną dla siebie "zabawkę" i mówię że na dziecko żałuje takiej małej kwoty.. a przecież to co chcę kupić jest niezbędne i każde dziecko na forum już to ma..

Ah ah własnie przed chwilą mojego męża bratu ciotecznemu urodziły się bliźniaki. Parka. Dorodne dzieciaczki, jedno 3 kg a drugie prawie że 3 kg. Ależ się cieszę:-) Będzie miał Wojtek z kim się bawić (mieszkają na tej samej ulicy co my).
Gingeros ja wypominam małżowi ostatnio zakupioną dla siebie "zabawkę" i mówię że na dziecko żałuje takiej małej kwoty.. a przecież to co chcę kupić jest niezbędne i każde dziecko na forum już to ma..
hihihi ja mówię to samo. Ostatnio jak mu kojce pokazywałam" że dziewczyny takie mają", to nawet nie pisnął. I kupiłby jaki tylko bym mu kazała. Tyle, że ja się jeszcze zastanawiam.

Ten mój ślubny to taki bambus i cholera nie da się go czasem przekonać :-( w sobote jedziemy oglądać fotelik do samochodu, więc może przy okazji go namówię ;-) no bo pewnie na dział z wózkami przypadkiem wpadnę :-D no i teoretycznie kasiorę mamy, bo dostaliśmy zwrot podatku za Antonka ;-) ale mieliśmy to odłożyć na roczek paniczyka :confused: kurczę, gdybym pracowała to bym kupiła spacerówkę :-( qźwa, nie potrzebuje nikt geologa???? leniwca bo leniwca, ale za to poszukiwacza :-D:-D:-D

Ah ah własnie przed chwilą mojego męża bratu ciotecznemu urodziły się bliźniaki. Parka. Dorodne dzieciaczki, jedno 3 kg a drugie prawie że 3 kg. Ależ się cieszę:-) Będzie miał Wojtek z kim się bawić (mieszkają na tej samej ulicy co my).
:szok: pokaźne, pokaźne :tak: gratulujemy Wojtusiowi kuzyna i kuzynki :yes:

Dzagud wyobraź sobie, że Jacke 25min je małą miseczkę płatków (chyba się domyślasz co robi jak nie żuje ;-)) :-D

W telewizji, to Maks najbardziej lubi oglądać program: "Jaka to melodia" :-)

Gingeros ja bym dorzuciła codzienne spacery do obowiązków Maćka (możesz mu powiedzieć np że nie dajesz rady z tak ciężkim wózkiem ;-)), szybko by zmienił zdanie ;-)

Dzis krwi ani sladu, wiec typuje, ze tak jak Gingeros pisala puscilo jakies naczynko w koncu ile miesiecy mozna kaszlec. Typuje, ze to ten grzyb:wściekła/y: Ale...ufff troche jestem w lepszym humorze. No nic zamykam temat zobaczymy za tydzien:sorry2:

heheh " dzieci dziewczyn z forum wszystkie taki maja..." - dziala. Albo...
to jest nowy hit " Bo wiesz kochanie Tomek Asi daje jej co tydzien pieniadze na (tu do wyboru: kosmetyki, ciuchy itp. ;-)) Ale wiesz... faktem jest, ze Oni maja wiecej pieniedzy od nas...Wiesz... Taki zaradny ten Tomek." ZAWSZE DZIALA BEZ PUDLA.
hehehe :-D:-D:-D

Pytanie mam do Was dziewczynki:

Czy wasze dzieci tez tak wpintalaja wszystko co popadnie pod buzke:confused:. Suri mega gustuje w papierze - wszystko: chusteczki, gazety .... No normalnie wciaz z paszczy jej wyciagam. Nie chce nawet myslec jakie ona centrum recyclingu ma w zoladku. STAD pewnie te jej zatwardzenia:sorry2::-D

reklama
Anni-u nas papierem tez jest zainteresowanie szczegolnie reklamami z hipermarketow,ale musze przyznac ze najbardziej bombowe sa reklamowki jednorazowe i inne szeleszczące sprawy.Albo np wyciaganie sztućców z suszarki

Brawo Suri

Do góry