reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Iszatr, bardzo fajne to Twoje łóżeczko i do tego niedrogie. No ja się ciągle zastanawiam czy kupować, żeby tylko na wyjazd mieć:confused::dry:
Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki lubią w kojcu siedzieć, czy nie denerwują się że mają za mało miejsca do przemieszczania się. Bo sama nie wiem kupowac czy nie kupować. Z jednej strony nie chcę go ograniczać a z drugiej jak mi się na dobre rozbryka, to żeby coś np. w kuchni zrobić będę musiała go do łóżeczka wsadzić a tam istnieje możliwość wyrżnięcia łepetynką w szczebelki drewniane i guz murowany:tak:

reklama
Esia no co jest ??? Woda mi się wygotowała ;-):-D

agik ja ci szczerzepowiem, że przynajmniej do dwóch lat dziecko powinno spać w łóżeczku lub czymś co ma barierkę, więc na twoim miejscu kupiłabym taki jak ma Isztar, bo te droższe to mają bajery dla mniejszych dzieci :tak:

Esia no co jest ??? Woda mi się wygotowała ;-):-D
A ja tak biegnę, i biegnę...
f030.gif

agik generalnie nie mam nic przeciwko używanym sprzętom (poza wózkami ;-)), więc przejrzę sobie oferty :tak:
A kojec u nas się sprawdza - Piotruś od kilku dni siedzi dość stabilnie, więc spędza w nim sporo czasu bawiąc się, łapiąc za szczebelki, wyrzucając zabawki, miziając przechodzące futra itp. :-D
szopka no właśnie, termin wyjazdowy mocno...
Iszatr dzięki za namiary, rzeczywiście wygląda nieźle i cena ciekawa :tak:

Stasiowi i Amelce najlepszego!:-):-):-)

Toska
chodzę do Galos na Kabatach.Czarek przy wejściu trochę protestował, bo był przymusowo obudzony, ale potem grzecznie się bawił. A z basenu na razie musieliśmy zrezygnować:-( ale może od kwietnia zaczniemy chodzić też na Kabaty.

Do nas zima wróciła :szok::tak::-) Czarek siedzi/stoi już jakiś kwadrans przy oknie balkonowym i patrzy na wielkie spadające białe coś :-D

Dziewczyny bardzo goroco dziekujemy z Amelka za zyczenia.Wczoraj nie mialam okazji zajrzec wiec reakcja moja troszke spozniona ale szczera:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry