reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a mi sie nic nie chce :-( leniwiec pospolity dopadł mnie :-(

ESIA i ja mam łóżeczko turystyczne :-D ale w Zielonej Górze ;-) tak więc jak nie dolecisz do dziewczyn, zapraszam na Ziemie Lubuską :tak: ... mamy takie najzwyklejsze łóżeczko (jakoś rok temu była promocja w Lidlu i teściowie kupili ;-) za jakieś 90 zł :-)), podobne do tego pokazywanego przez Iszatr ;-) i też mamy piankę dokupioną, by było paniczykowi wygodnie :-D

STASIO I AMELKA
k015.gif

STO LATEK....

tak jest !!​

Do nas zima wróciła :szok::tak::-) Czarek siedzi/stoi już jakiś kwadrans przy oknie balkonowym i patrzy na wielkie spadające białe coś :-D
mój paniczyk również nie mógł nadziwić się tym białym czymś za oknem :-D i chyba nie podobało mu się to, bo robił papa do śniegu :-D :-D

reklama
a ja dziewczyny z nerwow jem juz chyba z 50-tego herbatnika. Pisalam wam o kaszlu, wiec przez ostatnie kilka miesiecy strasznie kaszle rano, nie mam innych symptomow, wiec myslalam, ze to alergia na tego glupiego grzyba w domu. Tyle, ze dzis kaszle i pluje taka jasno czerwona krwia do tego:angry:

no ide do learza za chwile.... trzymajcie kciuki by to nei bylo nic powaznego...;-)

Anni kurka brzmi to poważnie.. daj znać jak wrócisz. Kciuki zaciśnięte :tak:

Gingeros da się zauważyć twojego lenia ;-) posty rzadkie i trochę przykrótkie :-D

Anni kurka brzmi to poważnie.. daj znać jak wrócisz. Kciuki zaciśnięte :tak:
Anni, moje też, moje też! I Antonka zaraz tyż ścisnę :tak: trzym sie cieplutko :yes:

Gingeros da się zauważyć twojego lenia ;-) posty rzadkie i trochę przykrótkie :-D
:-D no właśnie ;-) normalnie nie mogę sie do niczego zmobilizować :-( nic mi sie kurka nie chce!!! najchętniej schowałabym się przed wszystkimi i z łóżka nie wstawała ;-) nieralne, oj nierealne, ale jakże wymarzone :-)

Spóżnione ZYCZONKA DLA KOCHANYCH MALUSZÓW
Anii trzymam kciuki
Ginerosku ja tez mam niechcieja:-D

My jeszcze raz dziekujemy za zyczonka:-)

trzymamy mocno kciuki za Anni bo zeczywiscie to co pisze brzmi dosc powaznie.

Anni trzymamy kciuki, daj znać jak wrócisz.
Gingeros a my tutaj za Tobą płaczemy, martwimy sie, a to tylko leń :angry: Schowaj lenia do szafy, razem z kurtką zimowa i szybko wracaj do nas - wszyscy uwielbiamy Twoje posty, no i zdjęcia Antonka :-D

I od nas też wszystkiego Naj dla Stasia i Amelki.

Anni:szok:, odezwij się zaraz jak wrócisz. Kciuki odpalone.

Gingeros, rozumiem Cię doskonale, bo ja od trzech dni mam chyba przesilenie wiosenne i nic mi się nie chce. Padam na ryło jak tylko uśpię dzieci (tzn. tak bym chciała, ale kiepsko mi to idzie;-)), gotować mi się nie chce, nawet Męża od kompa nie wyganiam, bo wolę się położyć niż siedzieć przy kompie...
I tak się zastanawiam, czy to przesilenie, czy reakcja obronna organizmu na to, że dostałam materiały do nauki na prawko jazdy i powinnam się za nie zabrać, bo jazdy zaczynam za jakieś 1,5 tygodnia... A chce mi się jak psu orać...:-D

Ja też mam strasznego lenia :tak::zawstydzona/y: DOSŁOWNIE nic mi się nie chce. W dom jakby Emma przeleciała, i tylko dzieckiem się zajmuję żeby najedzone i wyspane było.
A i do niego czasami siły nie mam i cierpliwości i wtedy włączam mu bajki w TV i dziecka nie ma:-:)zawstydzona/y: Ale za chwilę łapią mnie wyrzuty sumienia i idę się z nim bawić, czytam mu i ogólnie się wygłupiamy. Czy Wy też włączacie dzieciom bajki?, bo ja się tak bardzo zarzekałam, że nie będe przed telewizorem sadzać, a czasami to robię:wściekła/y:
No ale to wtedy kiedy faktycznie jest marudkiem, a ja akurat musze coś zrobić.

reklama
Dzagudku- i tobie rowniez dziekujemy za zyczenia:tak:

Agik- u nas z ogladaniem bajek to jest tak ze wlaczam jej czasami ale nie bardzo ja jeszcze interesuja.tzn.Amelka nie portafi sie jeszcze skupic na tyle zeby obejrzec cala bajke.Czasami obejrzy ale rzadko.Staram jej sie za to wiecej czytac(a to lubi).Ostatnio przeczytalam jej cala ksiege basni i wysluchala wszystkie.Uwierzycie?137 stron.Fakt ze duzo tam obrazkow ale i tak zajelo to nam podad godzine.Murmelka usnela dopiero po ostatniej basni.:szok::happy2:

A ogolnie to dzisiaj dolaczam do grona leniuchow.Caly dzien z Amelka przespalysmy.Wstalysmy z pol godzinki temu.Ciekawe jak ja teraz usne wieczorem.:baffled:

Do góry