reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Fantazja, zanim pojedziesz podbijać legitymację ubezpieczeniową upewnij się co do jej ważności - mi powiedziano, że ważna jest przez 2 miesiące, szkoda, żebyś niepotrzebnie się fatygowała.

Za wszystkie Was, Dziewczyny, trzymam kciuki :)

reklama
Ja tez już nie mogę!!! Zwariuję :baffled::baffled::baffled:
Sorga- trzymaj się jakoś, a babsko okropne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tylko teraz jeszcze bardziej się martwię, że mnie też odeślą do domu jak w poniedziałek się tam pojawię z brzuchem wysoko pod nosem prawie i bez żadnych innych oznak:no:
I znów się pytam - dzieciaczki nasze kochane, cóż to za bunt??? wyskakiwać i to już!!!

Dostalam jeszcze jednego smsa od Moni:

"Emma jest cudowna, porod byl super, caly czas sie zwijalam ze smiechu, jutro moge znow rodzic :-) choc bez strachu sie nie obeszlo :-("

Musze przyznac ze nastroilam sie pozytywnie :-)

Dzień dobry wszystkim!
Wiadomość od Kota Sorgi nastroiła mnie bardzo optymistycznie.
My z małżem wczoraj bardzo pracowaliśmy nad eksmisją młodego - zgodnie z wczorajszym zaleceniem doktorka - schody, spacery, jazda dziurawymi ulicami itp. ;-), rezultatem były dość bolesne skurcze w nocy, ale rzadkie i do rana przeszły :dry:
Dziś mój małż chce mnie wywieźć do pałacu kultury... nie wiem czy aż tak bardzo jestem zdeterminowana :sorry2::-D

Szopka a do pałacu kultury masz wejść na piechotkę:-D:szok:? To nie zdziwiłabym sie jakby akcja gdzieś po drodze się rozpoczęła:tak::laugh2:.
Iza ten sms od Moni super pozdrowienia dla niej.;-)

oto Eryk,
Ziomus ten jest wyczekiwanym owocem naszej milosci,
urodzil sie o 3.50

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Sorga ogromne gratulacje,
Eryczku bądz oczkiem w glowie swoich rodziców

reklama
Do góry