reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Efilo ja najwięcej dobrego czytałam o materacykach kokos-pianka-gryka i taki właśnie kupimy.

Ja też Esiu, tylko problem w tym że to same mamusie pisały. A w wypowiedziach ortopedy znalazłam tylko o całych z kokosu i jestem cała głupia przez to. Gdzie się natknęłaś na to 'dobre'?

Dzagud,
ja czuję na pęcherzu ale nie na tyle żebym musiała biec. Aczkolwiek uczucie dosyć dziwne czasem.

reklama
Dzagud - ja mam identycznie! robie zawsze siusiu przed wyjsciem, ale i tak pol godziny potem (szczegolnie jak gdzies ide - nie wiedziec czemu - chyba jak chodzimy i sie ruszamy to ucisk jest wiekszy) lece do kibelka.

Jak bylismy wczoraj na spacerze w lesie (dzieki Bogu ze las) to poprostu nie wytrzymalam i musialam za drzewkiem:zawstydzona/y:

hehehe no coz...ciekawe jak to bedzie dalej...

Dzagud szybciorkiem załatwiaj ten net! :tak:

Efilo niestety, nie zapisywałam linków a tylko ostateczną decyzję :zawstydzona/y: Tak się właśnie zastanawiam - ale chyba nie były to tylko opinie mam :eek: Na pewno bazowałam też na decyzji znajomej (wiem, że przegląd jaki zrobiła był rzetelny - no ale nie dopytywałam o szczegóły...). Chyba mam za dużo na głowie i już nie ogarniam detali :eek:

Ania
przyznasz mi się co masz w brzuszku?

Gdybym tylko wiedziala...:-)
Naleze do grona cierpliwych, ktore plec dziecka poznaja dopiero podczas porodu - przyznam sie szczerze ze ciekawosc zrzera mnie okrutnie, ale za pierwszym razem wytrzymalam i tym razem sie nie poddam. Zreszta juz niebawem wszystko bedzie jasne:happy:

Gdybym tylko wiedziala...:-)
Naleze do grona cierpliwych, ktore plec dziecka poznaja dopiero podczas porodu - przyznam sie szczerze ze ciekawosc zrzera mnie okrutnie, ale za pierwszym razem wytrzymalam i tym razem sie nie poddam. Zreszta juz niebawem wszystko bedzie jasne:happy:
Ania podziwiam Cię ja bym nie wytrzymała:tak: , mi lekarz dziś znowu potwierdził dziewczynkę i jestem bardzo szczęśliwa:-D .

reklama
a ja dziś zmnów na wizycie usłyszałam, że wszystko jest wzorowo, świetnie i oby tak dalej:tak:
to jedyna rzecz, jaka mnie ucieszyła, do humor mam nieziemski, chce mi się wyć i nic poza tym:sick: w zasadzie to nawet nie chciało mi się przedtem nic pisać, ani nawet czytać:-(
co do tego kłucia przy cewce moczowej, to wszystko ok, ma prawo bo się coś tam naciąga (nie pamiętam nazwy)

Do góry