reklama
kachasek
matka-wariatka :)
Esia słodkich senków
chociaż jest późno, zrobilam budyń i czekam aż wystygnie, cały dzień o nim myślałam, ale dopiero teraz mąż mnie zmobilizował do ugotowania, wczesniej miałam takiego lenia, że nawet mi się leżeć nie chciało mam nadzieję, że pogoda jutro będzie dużo lepsza, bo takiej jak dzisiaj nie cierpię
chociaż jest późno, zrobilam budyń i czekam aż wystygnie, cały dzień o nim myślałam, ale dopiero teraz mąż mnie zmobilizował do ugotowania, wczesniej miałam takiego lenia, że nawet mi się leżeć nie chciało mam nadzieję, że pogoda jutro będzie dużo lepsza, bo takiej jak dzisiaj nie cierpię
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
SZOPKA GRATULUJE STUDNIóWKI
I CZERWONE GATKI NA WIECZóR
PROSZE SZYKOWAC
I CZERWONE GATKI NA WIECZóR
PROSZE SZYKOWAC
anni
Fanka BB :)
Jolka trzymamy kciuki bardzo mocniarsko ;-)
No coz, nie jest to na pewno latwe.... po tygodniu ciepelka domowego...
No coz, nie jest to na pewno latwe.... po tygodniu ciepelka domowego...
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witaminka:
Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin, wymarzonego porodu i pięknie rosnących dzieciaczków!!!!
Witaminka i ja się przyłączam do życzeń, spóźnione ale gorące .
Ale wczoraj napisałyscie a ja wcale nie wchodziłam bo pomyslałam sobie ze jest niedziela i pewnie pustki na forum a tu ,ale też miałam lenia wczoraj. Pół dnia leżałam i nic nie robiłam, byłam aż zła w końcu wieczorem chociaz na krótki spacer męża wyciągnęłam.
anni
Fanka BB :)
No widzisz Kotek jak to mowia "jak kota nie ma to myszy charcuja.."hehehe
Ja wczoraj calkiem fajnie - dzis to nie za specjalny dzien - pada deszcz - szaro :sick: brzydko - zjadlam z pol ciasta i kurcze nawet to mi humoru nie poprawilo....ide jeszcze spac.
moze jak wstane to mi sie polepszy humorek - miejmy nadzieje.
Ja wczoraj calkiem fajnie - dzis to nie za specjalny dzien - pada deszcz - szaro :sick: brzydko - zjadlam z pol ciasta i kurcze nawet to mi humoru nie poprawilo....ide jeszcze spac.
moze jak wstane to mi sie polepszy humorek - miejmy nadzieje.
Jolcia będziemy cię wspierać psychicznie miłego dnia w pracy;-) :-)
dorotko, co ty spać nie możesz?:-( 1:40- twój ostatni post a jak było na urodzinkach brata?, najadłaś się wreszcie czy wszsystko zostało zwrcone naturze zanim przyswoiłaś?
kotku brakowało nam ciebie wczoraj
Dziewczyny zaczynamy nowy dzień i oby było pięknie
Do mnie właśnie jedzie kurier- wiem bo dzwonił; więc przywiezie jakieś cudeńka dla mojego synusia; potem brykam do skarbówki to z 1,5h spacer i wracam do pracki i musze zrobić wszystko czego nie zrobiłam w weekend a powinnambyła
dorotko, co ty spać nie możesz?:-( 1:40- twój ostatni post a jak było na urodzinkach brata?, najadłaś się wreszcie czy wszsystko zostało zwrcone naturze zanim przyswoiłaś?
kotku brakowało nam ciebie wczoraj
Dziewczyny zaczynamy nowy dzień i oby było pięknie
Do mnie właśnie jedzie kurier- wiem bo dzwonił; więc przywiezie jakieś cudeńka dla mojego synusia; potem brykam do skarbówki to z 1,5h spacer i wracam do pracki i musze zrobić wszystko czego nie zrobiłam w weekend a powinnambyła
reklama