reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Oj, zdecydowanie do szczytowej formy to dziś miałam daleko...
Właściwie wciąż szału nie ma - więc idę spać :sick:
Dobrej nocki.

reklama
zgadza sie ja teraz sie rozkreciłam bo wyście sie rozkreciły, jak tak nikt nic nie pisał to jeszcze gorzej sie czułam;-) jak co chwila wchodziłam na strone a tu nic... ale się rozkreciło i jest przyjemnie:-D

Esia słodkich senków:tak:
chociaż jest późno, zrobilam budyń i czekam aż wystygnie, cały dzień o nim myślałam, ale dopiero teraz mąż mnie zmobilizował do ugotowania, wczesniej miałam takiego lenia, że nawet mi się leżeć nie chciało:no: mam nadzieję, że pogoda jutro będzie dużo lepsza, bo takiej jak dzisiaj nie cierpię:wściekła/y:

Hej dziewczyny!!!
Ja dzisiaj wracam do pracki. Trzymajcie kciuki żebym przeżyła ten pierwszy ciężki dzień ;-)

Witaminka:

Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin, wymarzonego porodu :-D i pięknie rosnących dzieciaczków!!!!

Witaminka i ja się przyłączam do życzeń, spóźnione ale gorące:-D .

Ale wczoraj napisałyscie a ja wcale nie wchodziłam bo pomyslałam sobie ze jest niedziela i pewnie pustki na forum a tu:no: ,ale też miałam lenia wczoraj. Pół dnia leżałam i nic nie robiłam, byłam aż zła w końcu wieczorem chociaz na krótki spacer męża wyciągnęłam.

No widzisz Kotek jak to mowia "jak kota nie ma to myszy charcuja.."hehehe:-D

Ja wczoraj calkiem fajnie - dzis to nie za specjalny dzien - pada deszcz - szaro :sick: brzydko - zjadlam z pol ciasta i kurcze nawet to mi humoru nie poprawilo....ide jeszcze spac.

moze jak wstane to mi sie polepszy humorek - miejmy nadzieje.

Jolcia będziemy cię wspierać psychicznie :) miłego dnia w pracy;-) :-)
dorotko, co ty spać nie możesz?:-( 1:40- twój ostatni post a jak było na urodzinkach brata?, najadłaś się wreszcie czy wszsystko zostało zwrcone naturze zanim przyswoiłaś?:happy:

kotku brakowało nam ciebie wczoraj:tak:

Dziewczyny zaczynamy nowy dzień i oby było pięknie:-D
Do mnie właśnie jedzie kurier- wiem bo dzwonił; więc przywiezie jakieś cudeńka dla mojego synusia; potem brykam do skarbówki:baffled: to z 1,5h spacer i wracam do pracki i musze zrobić wszystko czego nie zrobiłam w weekend a powinnambyła:):laugh2:

reklama
Przyszło łóżeczko:-D ale co i jak powiem wam dopiero jutro najwcześniej, bo ja go nie złożę a Kot dziś ciemną nocą wróci do domu wiec, może jutro po pracy je zmontuje:tak:

Do góry