reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

oj humorki ciazowe. mnie czesto dopadaja... ale bedziemy je potem z humorem (troche innym) wspominac i nawet smiac sie z samych siebie. wierzcie mi!!!! a u mnie to trwa chwile jest super a za chwile tragedia aaaaaaa

reklama
świetnie by było, gdyby u mnie to były humorki ciążowe, po prostu nic się nie układa, tak jak miało być, wszystkie plany trafia szlag, co jakiś czas nowe "rewelacje"... a jeszcze dzisiaj pogada dowaliła na maxa- pada śnieg:wściekła/y: to tak w srócie. Ale mam nadzieję, że wszystko zacznie się układać i mimo przeciwności losu coś się jeszcze uda...

świetnie by było, gdyby u mnie to były humorki ciążowe, po prostu nic się nie układa, tak jak miało być, wszystkie plany trafia szlag, co jakiś czas nowe "rewelacje"... a jeszcze dzisiaj pogada dowaliła na maxa- pada śnieg:wściekła/y: to tak w srócie. Ale mam nadzieję, że wszystko zacznie się układać i mimo przeciwności losu coś się jeszcze uda...

Kachasku nosek do gory
wszystko sie jakos ulozy
tule mocno:-)

Kachasku na pewno w końcu zacznie się układać po Twojej myśli:tak: .
Dorotka a jaki u Ciebie dziś humorek? Mam nadzieję że smutki odeszły:-D .

Ja mam tez dziś studniówkę, Esia najlepszego!:cool2:

Kotek, Esia - wszystkiego naj:tak: już coraz bliżej:-)
dziewczyny dzięki, wiem, że kiedyś jakoś się poukłada, tylko ja nie lubię czekać:wściekła/y: bo potem będzie za późno:sick: ale już kończę narzekać

Wiecie co tak sobie pomyślałam że fajnie by było utworzyć wątek z naszymi datami urodzin, zawsze to miło kiedy ktoś pamięta o urodzinach.
A jak juz urodzą się nasze dzieciaczki to obok zrobić listę z ich datami urodzin. Co wy na to? I czy jest ktos chętny żeby taką listę stworzyć? Bo ja nie bardzo lubię zajmować się takimi sprawami :-( :-).

możemy utworzyć, ale dole, jak wchodzisz na forum masz podane, kto dzisiaj obchodzi urodzinki (i które:)) tylko musisz mieć podaną datę w swoich ustawieniach

Dziewczyny przepraszam że tak długo mnie nie było!! Nie mogłam nawet się odezwać bo nie miałam dostępu ne netu-przełączałam się na netię z neostrady i duuuużo było zamieszania. Ojej jak ja nadrobię tyle zaległości. Nie wiem czy dam radę przeczytać wszystko:-) Mam nadzieję że sie nie denerwowałyście???

reklama
UŁatwcie proszę i napiszcie w skrócie co się wydarzyło, czy ze wszystkimi wszystko ok?? U mnie tak-26 idę na usg i może wkońcu dowiemy się jakiej płci jest moje Maleństwo:-) Aha męczy mnie tylko od 3 tygodni uczulenie, zadrapałabym te moje krosty na nogach do krwi. Już wyprałam wszystko od nowa i staram się dbać o dietę ale nie działa-piję wapno mam nadzieję że wkońcu przejdzie buuu

Do góry