reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
hejka wiesz wlasnie tak spac nie moglam

na obiadku super,najadlam sie jak bąk,
potem posiedzialam u tesciow
wrocil po 22 mąz
i bylo kiepsko,tzn poklocilismy sie
oj szkoda gadac
potem nie moglam usnąc bo mala strasznie sie wiercila
tak wogile to szkoda gadac
moze innym razem napisze bo ie chce mi sie myslec o tym

milego sacerku i pracki Sorga

ja tez id na zakupy,a potem na 14 do pracy
wiec pewnie wieczorem sie odezwe
buziole:tak:

Moja malenka tez sie wierci strasznie własnie wieczorami ,najbardziej lubie jak kopie rano i przypomina zaspanej mamie o swoim istnieniu:-)

Ja dzis z samego rana dostałam jednego mocnego kopa, jakby na zapęd- no idz mamuska na ten spacer bo mi sie swieżego powietrza chce:)) i kołysania:DD No i z tym spacerem chyba co nieco przesadziłam:) taaaka jestem dotleniona że najchetniej bym poszła spac, a tu tyle do zrobienia...

dorotko mam nadzieję że się porozumiecie i znowu będzie pieknie. Miłego dzionka, mimo wszystko;-)

Sorga, nie denerwuj mnie, bo mi się tak chce spacerów, a jak tylko tyłek podniosę to od razu mnie dół cały boli. Wrrrr. Nie wiem jak te zakupy będą wyglądać - chyba sobie jakiegoś melexa załatwię na te spacery:-D

Dorotko - trzymaj się kochana. Czasem jest tak, że wszystkie nieszczęścia zwalają nam się na głowę i wydaje się że nic tego nie zmieni. Uwierz mi, na pewno wszystko się ułoży i będzie super!!! U mnie też bywało kiepsko, a teraz jesteśmy szczęśliwi i cieszymy się że mimo wszystkich kłopotów jesteśmy razem.:-) Czasami po prostu musi być trochę gorzej, żeby człowiek zrozumiał co może stracić i zaczął się od nowa cieszyć tym co ma.

Czesc babeczki,
przykro mi ze sie nie odmeldowalam - weekend spedzilam w Poznaniu - mialam spotkanie forumowe z lipcowkami.

Składam najserdeczniejsze zyczenia wszystkim solenizantkom - zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka:-) .

Pozdrawiam:-)

kotku brakowało nam ciebie wczoraj:tak:

Sorga ale cegiełkę walnęłam:zawstydzona/y: , dziękuję miło mi się zrobiło:-D .
Gratuluję zakupów, widzę że wszystko do Ciebie dotarło, jak już się z tym ogarniesz poprosimy o zdjęcia.
Dorotko będzie dobrze, po burzy zawsze wychodzi słoneczko:tak: !

Ja niedawno wróciłam z pracki a na 17:30 do gina idę, muszę mu powiedzieć o czyms czego troche się wstydzę:zawstydzona/y: . Otóż od paru dni jakoś dziwnie boli mnie kość łonowa, nigdy tak nie miałam i to przy najdrobniejszym ruchu. Może to jest ten "syndrom tampona" tylko u mnie jakoś na kość się rozchodzi?:-(

Dzień dobry Dziewczynki

Ja niestety nie mam tyle szcześcia co nasz Kotek więc o wyjściu z pracy póki co nie marzę nawet. Próbuję być chcociaż na bieżąco ale przy Was to trudne :-D

Dzagud powiem ci że jak wyszłam to myślałamże po 200 metrach zawróce tak mnie bolał dół brzucha, ale mówie kobieto nie jestes kaleka, spokojnie, i wiesz co szłam tak po woli noga za noga jak stetryczła babcia, aż się rozruszałam i normalnie szłam w końcu, Musiało się chyba wszystko rozgrzac i rozciągnąć:tak:

reklama
Sorga, mnie niestety zaczyna boleć nie od razu, tylko po paru minutach od rozpoczęcia chodzenia, czyli niestety w drugą stronę. Widocznie ucisk już jest za duży.
A najlepsze jest to, że niedługo to w ogóle chyba z domu wychodzić nie będę, bo Młoda tak już mi pęcherz uciska, że ledwo wyjdę z domu już mi się chce siusiu. Wczoraj ledwo dojechałam do molocha i biegiem leciałam do kibelka - a przed wyjściem się załatwiałam. :baffled: Też tak macie już?

Do góry