reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Siwucha witaj serdecznie:-D . Ano troszke się martwiłyśmy że się tak długo nie odzywasz, dobrze że masz juz dostęp do netu i teraz już chyba bedziesz z nami na bieżąco;-) . Pochwal się jeżeli masz już coś dla dzidziusia, bo tu dziewczyny rozszalały się na dobre:-D .

reklama
Esia, Kotek - Oby wam te STO DNI minęły szybko i przyjemnie :-)

Siwucha - witamy gorąco, twoja nieobecność nie umknęła nam i trochę się martwiłyśmy...

Czesc dziewczyny, nie bylo mnie jakis czas i chyba nie zdaze przeczytac wszystkich postow ktore przybyly ale witam ponownie ;-) Bylam na wakacjach, chcialam zdazyc przed ostatnim trymestrem a i maz mial zalegly urlopik. Pierwsze co zrobilam po powrocie-to wlazlam na wage, mam 10 do przodu, troche sporo jak na pierwsza dzidzie. Ale co tam byle niunia byla zdrowa. W pazdzierniku musze wracac do pracy to szybko schudne.

Hej Kotek07- wakacje super, troche meczace bo pojechalismy na objazdowke samochodem ale bylo bardzo fajnie. Teraz juz ostatni trymestr to nie mozna juz podrozowac za duzo. Potem niunia sie urodzi to z malutkim babelkiem tym bardziej wiec wykorzystalismy ostatni moment ;-)

Izka wklejaj szybko jakieś świeże zdjęcia, najlepiej z wakacji, w bikini :-) byśmy uwierzyły w te twoje 10kg!! A muszę Cię zmartwić że nie pobiłaś rekordu bo wiele z nas 10kg na plusie miało już jakiś czas temu :-D

reklama
No to czym ty się martwisz Kotek? Ja się przyznam że mam już +11, a wiem że są czerwcówki co mają ciut więcej kochanego ciałka :-)
Będziemy się martwić po porodzie..

Do góry