reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Strasznie groźny ten Twój M Blanes!!!
Swoją drogą to faceci są dziwni. Jak grają po nocach w jakieś strzelanki rąbanki to im się wydaje że świat ratują. A niech no kobita znajdzie coś dla siebie, to już jest awantura. Mój mąż też mi ciągle przygaduje że tylko na forum siedzę i gadam. Pomijam fakt, że jak już skończyłam pisać pracę magisterską i nie potrzebny mi komputer "do wyższych celów", to się doprosić nie mogę o dostęp do niego. Mój mąż zazdrośnie go oblega i patrzy wilkiem jak mówię że chcę usiąść.
Poza tym, np. jakiś rok-dwa temu dostałam fioła na punkcie "sudoku" i siedziałam nad tym w każdej wolnej chwili, kompletnie nie wiedząc co się wokół mnie dzieje. Żebyście widziały, jaki wtedy był wściekły. Nie wiem, zazdrosny był, czy co? Wolał żebym siedziała i gapiła się w TV lub położyła i nic nie robiła. Jak tylko widział sudoku, to zaraz dostawał piany i wymyślał mi zajęcia.
Jednak Ci faceci, to zupełnie inna płeć!:-D

reklama
a ja mam szkółkę przy imielinie. na hirszfelda :-D będę autkiem więc jakoś możemy się spiknąć. to jeszcze się zgadamy w przyszłym tyg. :-D

Cześć Wam dziewczyny
jejku nie było mnie ponad miesiąc ale mam zaległości. Byłam w Polsce na swięta a teraz jestem w Niemczech. No nic teraz postaram się być na bieżaco tyle tu ciekawych wątów :tak: pozdrawiam Was serdecznie:-) .

właśnie wróciłam z zakupów. dziś mnie naszło na wielkie sprzątanie. eh..... jeszcze tylko zrobimy z mężusiem obiadek na juterko i już nic nie będę dziś robić. bo padnę ;-) buziaki!

reklama
Ja tak tylko przelotem, bo właśnie wróciłam z zakupów i lecimy do znajomych. Nie gniewajcie się, ale prawdopodobnie jutro też mnie nie będzie. Buuuziaaaa :-) miłego weekendu :-)

Do góry