reklama
Na dole masz opcję zarządzaj załącznikami, to tam musisz dodać plik (to samo się dzieje jak klikniesz na spinaczu u góry). Potem jak już podasz lokalizację pliku który chcesz załączyć, musisz kliknąć WYŚLIJ. To chyba tyle
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
nie wiem czy dobrze ale spróbuje,jak wyjdzie to z góry dziękuje
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
nie wychodzi mi,klikam zarządzajz załącznikami,potem przegląda,otwieram fotke i nie wiem co dalej,
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
kolorowych snów Wam życze spadam do mojego chorowitka,pewnie w nocy i tak wstane i wejde na bb,mezulek sie smieje ze juz sie chyba uzaleznilam
ps dziewczynki czekamy na Wasze fotki buziak:-)
ps dziewczynki czekamy na Wasze fotki buziak:-)
Dzagud! Jeśli by Ci nie sprawiło problemu to ja bym była chętna na "Organizacje a kontrakt psychologiczny. Zarządzanie ludźmi w pracy" - Peter Mankin, Cary Cooper, Charles Cox
- "Metody organizacji i zarządzania. Teoria i praktyka" - praca zbiorowa pod redakcją Stanisława Duchniewicza
zaraz wstawię moje foteczki ślubne- tylko troszkę je zmniejsze :-)
- "Metody organizacji i zarządzania. Teoria i praktyka" - praca zbiorowa pod redakcją Stanisława Duchniewicza
zaraz wstawię moje foteczki ślubne- tylko troszkę je zmniejsze :-)
reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
kurcze super wszystkie wasze fotki a sukienka przepiekna!!! przez chwile sie zagapilam i myslalam po co Ci byla narzutka bo takie upaly... a przeciez w Polsce zima hyhy.
dzagud coreczka wykapana mama! gratuluje!
blanes sliczna jestes i dorotka tez laska tylko nie wyswietlaly mi sie pierwsze fotki dorotki tylko ostatnie. ja tez niebawem wkleje jakies tylko musze na plytkach poszukac bo mielismy format i malo fotek na dysku. buziaki!!!
dzagud coreczka wykapana mama! gratuluje!
blanes sliczna jestes i dorotka tez laska tylko nie wyswietlaly mi sie pierwsze fotki dorotki tylko ostatnie. ja tez niebawem wkleje jakies tylko musze na plytkach poszukac bo mielismy format i malo fotek na dysku. buziaki!!!