reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie czy używacie już kremów na rozstępy czy w ogóle macie zamiar ich używać? Jeżeli tak to jakie byście poleciły? Ja od tygodnia zaczęłam używać kremu Fissan, powinno się go zacząć używać od 4 miesiąca, na razie za wiele nie mogę powiedzieć, oprócz tego że ma ładny zapach (podobny do kremu nivea), i jest dosyc tłusty. podzielcie się opiniami co do innych kremików lub balsamów:-) . pa pa

Dzagud trzymam kciuki,daj znac jakie wynik:-)

co do kremów to ja od jakiegos miesiąca uzywam,ale nie przejmuje sie tym za bardzo,co prawda skóra jest w jakis sposób zabezpieczona,ale jesli mają ci sie zrobic to i tak zrobia,buzia:-)

ja kupiłam jakiś w rossmanie dla ciężaróweczek. podobno zapobiega rozstępom a te co są to ma minimalizować :-D
ciekawe jak u dzagud! :-D :-D :-D

No wygląda na to, że źle trzymałyście te kciuki!!!:-D
Pani Doktor wyraziła opinię że "fiutka to tu nie widzi", choć najbardziej pewne wyniki będą dopiero ok. 30 tygodnia, bo na razie "fiutek może być malutki i dlatego go nie widać". Ale biorąc pod uwagę, że u większości z Was lekarze raczej nie mieli wątpliwości, słaba to pociecha.
Wychodzi na to że oboje z mężem mamy sny prorocze;-). Dobrze choć ze sie te jego wyśnione bliźniaczki nie wyśniły:eek:. Teraz tylko problem z imieniem nam zostaje.
Jestem trochę zawiedziona, bo tak mi się marzył mały Książę Maksymilian, skoro mój mąż ma już swoją Księżniczkę, ale najważniejsze, że maleństwo jest zdrowe i rozwija się prawidłowo, wszystkie narządy są w normie. No i waży już prawie pół kilo!!!

Dzagug gratulacjeże z maluszkiem wszystko oki,nie przejmuj sie kochaniutka,na tym etapie jezeli maluszek sie dobrze nie ustawi,to jest mala szansa na rozpoznanie czy to chlopiec czy dziewczynka,a tak poza tym to jedyne co teraz moze lekarz zobaczyc,to zalązki jąderek w brzuszku,nie martw sie,jeszcze z tego moze wy6jdzie chlopak:-)

Efilo narescie dalas znac,juz sie martwilam:-),

gratulacje polóweczki ciąży:-)

a tak poza tym to blizej rozwiązania musimy dziewczynki powymieniac sie komórkami,zeby wiedziec co i jak z nami:-)

No wygląda na to, że źle trzymałyście te kciuki!!!:-D
Pani Doktor wyraziła opinię że "fiutka to tu nie widzi", choć najbardziej pewne wyniki będą dopiero ok. 30 tygodnia, bo na razie "fiutek może być malutki i dlatego go nie widać". Ale biorąc pod uwagę, że u większości z Was lekarze raczej nie mieli wątpliwości, słaba to pociecha.
Wychodzi na to że oboje z mężem mamy sny prorocze;-). Dobrze choć ze sie te jego wyśnione bliźniaczki nie wyśniły:eek:. Teraz tylko problem z imieniem nam zostaje.
Jestem trochę zawiedziona, bo tak mi się marzył mały Książę Maksymilian, skoro mój mąż ma już swoją Księżniczkę, ale najważniejsze, że maleństwo jest zdrowe i rozwija się prawidłowo, wszystkie narządy są w normie. No i waży już prawie pół kilo!!!

Dzagud gratulacje!
Mi sie już trzy razy snił synek, ale słyszałam ze zawsze śni się przeciwieństwo, więc nie martw sie jeszcze nic straconego! Ja idę na wizytę dopiero za 3 tygodnie mam nadzieje że bedzie coś widać:-) .

reklama
Hej dziewczyny!!!
Właśnie dopadłam do kompa u mamusi :tak: i korzystam na maksa :tak:
U mnie w porządku.Nie odzywałam się tak długo, bo miałam strasznego pecha.
Po tych wielkich wichurach nie miałam prądu dwa dni, a netu sześć dni. No i w środę włączyli mi neta, a ja w środę rano wyjechałam z juniorem do Karpacza, ale zostawiłam męża z przykazaniem żeby do Was napisał jak odzyskamy kontakt ze światem, no i pewnie by napisał gdyby nie to, że w czwartek padł nam komp i to na dobre :no:
Do soboty na pewno nie będę miała kompa, a kiedy mi podłączą net to wogóle nie wiem:wściekła/y:. Narazie pozostaje mi korzystać z uprzejmości mamusi (oczywiście jak ją odwiedzam). Także nie martwcie się o mnie jak przez kilka dni mnie nie będzie.

Do góry