reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

witam w ten pochmurny (u nas) dzień
dziękować, dziękować:tak: zawsze o mnie mówili "zdolny leń", czyli chyba przyszło z genami;-) żadnych szkół, kursów (no, chyba żeby liczyć ogólniak z elementami reklamy, ale tam mieliśmy tylko plastykę na poziomie podstawówki, głównie nastawioną na malowanie i zabawę typu plakat reklamowy i antyreklamowy - 3 godz w tygodniu jak inne klasy), podglądanie na wizażu i przypomnienie sobie o tym, że można coś zrobić wystarczyło;-)
a swoją drogą, Esiu gadaj, gadaj... może kiedyś... na emeryturce...:-D

elmaluszku zazdroszczę wyprawy do zoo:tak:
ja dziś mam wyprawę... do szkoły:baffled: eh jeszcze jutro, potem dwa egzaminy w sesji i wolne:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
no to gratuluje talentu :-) tylko pozazdrościć :tak::tak::tak:

pochmurny dzień ? u mnie od rana grzeje, wlasnie przyszlam z balkonu, ściągając pranie chyba się już zdąrzyłam opalić :-D upał na całego, na szczęscie mały śpi to można jakis porządek zrobić, tak więc jedni nad wodę jadą inni do zoo , a ja dziś sie biore za mycie okien ;//// ech, dziś pierwszą pobudke mieliśmy o 3:30 do 4:30 a pozniej o 7-ej , i mam nadzieje ze nie wypadne przez niewyspanie przez okno :-D
pozdrowionka na cały dzień !!!

Kajetankowi, Wojtusiowi i Krzysiowi 100 lat i jak najwięcej radości i miłości kochane dzieciaczki:-):tak::-D.

Kachasku tworzysz dzieła sztuki, przepiekne jest to co robisz, a jak zobaczyłam tą kartkę na Dzień Ojca z twarzami to się poryczałam (strasznie się wzruszam ostatnio- z wiadomych powodów;-)). No i kciukaski dalej trzymam za reszte egzaminów:tak:.
Toska powodzenia na imprezie, na pewno bedzie super i siły też odzyskasz:-D. Ja tez miałam stresa przed Laury urodzinami a było nas razem z Laurą 7 osób:laugh2:, ale jak przyszli to super było. Przed impreza w Polsce sie nie stresuję bo to "sami swoi" będą:laugh2:. Isztar ma chyba na myśli takie kulki jak w basenie chińskim, kolorowe plastikowe kuleczki?
Goździczek zazdroszcze upału u nas dziś pochmurno:baffled:.
Elmaluszku miłej wyprawy do zoo (oby was tylko wypuścili hihi - żartuję:-D).
Esia ja po czereśniach tez puchną a zwłaszcza brzuch;-), ale ostatnio nie bardzo mam na nie ochote z wiadomych powodów...:-D

Dziewczyny ja dbam o siebie, w poprzedniej ciąży tez brałam żelazo ale chyba nie aż tak wczesnie. We wtorek pewnie zbadają mi mocz i krew to się dowiem. Póki co pomaga zjedzenie czegoś słodkiego i przeczekanie, choć nie przypominam sobie żebym z Laura tak miała. Wątróbkę jem chetnie, ale wołowiny nie lubię:tak:. Pewnie w Polsce nadrobię tymi wszystkimi smakołykami, tutaj zarcie jest okropne:tak:. Dziś znowu spałyśmy z Laurą do 10, dzień bedzie rozregulowany, ale mamy wymówkę sąsiedzi mieli balangę w ogrodzie i zasnąć nie mogłam, jeszcze przed 4 ich słyszałam, Laura tez się kręciła w nocy więc musiałyśmy odespać:-D.
Miłego dnia i weekendu wszystkim:tak:.

Dzisiejszym solenizantom - Kajetankowi, Wojtusiowi i Krzysiowi życzmy wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, chowajcie się zdrowo !!! Mamom składamy również najlepsze życzonka i gratulujemy cudnych chłopaków !!
ania i szymek :)

Witam po wyjeździe :tak:

Nadrobiłam wątki, ale już nic nie pamiętam :zawstydzona/y:

W każdym razie wszystkim świętującym w ostatnim tygodniu dzieciaczkom przesyłam słodkie buziaki :-)

Kajetankowi, Wojtusiowi i Krzysiowi 100 lat i jak najwięcej radości i miłości kochane dzieciaczki:biggrin2:od Livki z mamą

Kajetankowi, Wojtusiowi i Krzysiowi 100 lat i jak najwięcej radości i miłości kochane dzieciaczki:-):tak::-D
I od nas także :-)

a swoją drogą, Esiu gadaj, gadaj... może kiedyś... na emeryturce...:-D
Tylko byle wcześniejszej, bo aż tak rozgadana nie jestem :-D

Kotku ja za to mam strasznego smaka na owoce - każde. Co niejednokrotnie kończy się mało sympatycznie :zawstydzona/y:;-)
A z wątróbką uważaj, bo (o ile czegoś nie pomyliłam...) zawiera mnóstwo witaminy A, której nadmiar jest niekorzystny. Lepiej suplementować żelazo.

jolka pisz jak tam było bezdzieciowo :-D

Jakiś strasznie wrzaskliwy był dziś Piotwór :baffled: Zazwyczaj to dość normalne dziecko ;-), ale dziś dał nam popalić - jakby coś Mu za kołnierz wlazło - urządzał awantury, histerie, no szok :szok: Dobrze, że już śpi - musimy odpocząć ;-)

Esiu zobaczę, co da się zrobić;-)
skończyłam przerabiać pracę, zaraz biorę się za przepisywanie notatek (mam ksero od koleżanki, a na zaliczeniu facet pozwala mieć tylko własnoręcznie napisane). na 9 tą do szkoły, więc pewnie się wyrobię, o ile Michał się nie obudzi i nie będzie marudził, jak to mu się zdarza wtedy, kiedy muszę coś zrobić, czy napisać:baffled:

reklama
Do góry