reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

I'm back:-D
no dobra, przyznam wam się do czegoś jeszcze... ale nie bijcie, nie krzyczcie... wzięło mnie na "robótki ręczne" i posiedziałam trochę na wizażu, więc tu już miałam lenia na klepanie:zawstydzona/y: do tego nauka, chodzący, wyjący bobas (nie można siedzieć, trzeba chodzić, albo siedzieć z nim na podłodze - wtedy jest ok):baffled:

gratuluję pomysłow na prezenty dla facetów:tak:

Kotku po dzisiejszym dniu zostały 4

ps. uzupełniliśmy się troszkę na zamkniętym

Ostatnia edycja:
reklama
Olla-Witaj kochana z powrotem.Trzymam kciuki co by ta poprawa meza to juz tak na stale.Zyczymy udanego przyjecia urodzinowego:tak::tak::tak:Koniecznie daj znac czy zafasolkowalas.Ja mysle o zastrzyku antykoncepcyjnym tylko sie zastanawiam czy wziac dawke na rok czy na 2.No i koniecznie musze przed zbadac poziom hormonow.Twoja Amelka slodziak,taki bąbelek fajny:tak::-)
Kotku-dbaj o siebie.Mnie w ciazy podawali zelazo bo Amelka wszystkie soki ze mnie wyssala i mialam lichą morfologie i ciagle mi sie slabo robilo
Esia,Anni-Super to sobie wymyslilyscie z tymi prezentami.Bardzo oryginalne:tak:
Kachasku-Tez trzymamy kciuki.

Kurka, napisałam długiego (jak na mnie) posta i mi kompa wywaliło :wściekła/y:
Streszczę się więc ;-)

elmaluszku nie pamiętam dokładnie o jakie zastrzyki chodziło (poza tym, że antykoncepcyjne i długo działające), ale jednym uchem słyszałam rozmowę w tv na ten temat i gin się wypowiadał, że nie poleca tej metody kobietom, które w najbliższym czasie myślą o dziecku. Zdarza się, że organizm wraca do normy nawet 3 lata i to poddany kuracji hormonalnej - nie da się przewidzieć, jak długo tak naprawdę zastrzyk będzie działał. Więc jakby co, dopytaj może o to.

kachasku a pochwalisz się aby tą twórczością? Plizzz... :-)

Idę spać. Znowu objadłam się czereśni, ale już mniej niż poprzednio (kilka dni temu tak napuchłam, że aż mnie żebra bolały :zawstydzona/y:) - cóż, widać że nie bardzo uczę się na błędach ;-) Ale dobre były że hej! :-D

O, i jeszcze zapomniałam, że miałam napisać, że Ikea wycofuje swoje śpiworki dla dzieci - jakaś część zamka jest schrzaniona i się odłamuje i dziecko może się tym udławić. Jeśli któraś z Was w ciągu ostatnich kilku m-cy kupowała tam śpiworek, to niech lepiej zajrzy na ich stronę. Papa!

Esiu hmmm... no nie wiem, czy mogę;-) bo będę tu zaśmiecać forum dzieciowe hendmejdami...;-) wkleję linki do fotek:tak: (zestaw jeszcze nie skończony, ramka nie podklejona)
edit: linki usunięte, bo trzeba się logować

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA

Kachasek nie mogę otworzć, trzeba wpisać hasło :-( widziałam zdjęcia na zamknietym, ślicznie razem wyglądacie:tak: powodzenia na egzaminach.

Olla witaj, ja też się już martwiłam. Synowa śliczna:-) trzymam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli.

Esia super pomysł na prezent, może kiedyś skorzystam :-)

Iszatr to super, jestem pewna, że namiot Franiowi baradzo się spodoba :tak: jakie kulki masz na myśli :confused:

Dzagud powodzenia :tak: Nie polecam okolic Powiśla na jazdy, straaaaaaaaszne korki. Myślałam, że jak się zaczną wakację, będzie trochę luźniej, ale niestety się myliłam.:wściekła/y:

Gratki dla Czarusia i Amelki:laugh2:

Kotek, dbaj o siebie. Mam nadzieję, że to nie anemia. Proszę mi tu wątróbkę i wołowinkę wcinać;-)

A my jutro mamy impreze urodzinową: 8 maluchów + 25 dorosłych. A ja jestem padnięta: zakupy + przygotowanie = coraz mniej ochoty na imprezę :-D
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało

toska nie pomyślałam
zaraz wrzucę miniaturki :)

Załączniki

• zakładka.JPG
    zakładka.JPG
    20,2 KB · Wyświetleń: 38
  • dla mariusza.JPG
    dla mariusza.JPG
    44,1 KB · Wyświetleń: 32
  • książka1.JPG
    książka1.JPG
    61,3 KB · Wyświetleń: 30
  • komplet.JPG
    komplet.JPG
    44,4 KB · Wyświetleń: 28
  • dzień ojca.JPG
    dzień ojca.JPG
    46,1 KB · Wyświetleń: 29
c.d.
i nie bijcie za zaśmiecanie:blink:

Załączniki

• dzień ojca2.JPG
    dzień ojca2.JPG
    43,7 KB · Wyświetleń: 24
  • kartka1.JPG
    kartka1.JPG
    23,4 KB · Wyświetleń: 24
  • rocznica.JPG
    rocznica.JPG
    73,8 KB · Wyświetleń: 33
  • róże.JPG
    róże.JPG
    53,3 KB · Wyświetleń: 33
kachasek może jednak moim gadaniem zmobilizuję Cię do rozkręcenia wielkiej kariery :rofl2: Śliczne te Twoje "dłubaninki" :tak:

toska oj rozumiem, rozumiem - no ale trzeba, wprawdzie Młode mają to jeszcze w nosie, ale Rodzinne Urodziny muszą być! :-) Na pewno będzie miło i gdy już się zacznie, to odżyjesz :tak: Bawcie się dobrze!

Piotwór wstał o 7 :szok: Coś Mu się poprzestawiało... Nieprzytomna jestem... Codziennie wcześniej - no szlag! Dobrze że przynajmniej upału nie ma, bo niewyspana + przegrzana = zwałka ;-)
Miłego dnia!

Kachasek-cudeńka robisz swoimi rączkami:tak::tak::tak:
U nas dzisiaj pogoda w miare w miare.Wybieramy sie do zoo.Jak sie ciesze ze w koncu sie gdzies ruszymy:tak:
Milego dnia dziewczyny

reklama
Kachasek, Ty kończyłaś jakąś szkołe, kurs robienia takich rzeczy , czy Ty po prostu jesteś tak niesamowicie zdolna, i z takim talentem się już urodziłaś ?
cudne robisz te rzeczy , ta książka baaaardzo mi się podoba :tak::tak::tak:

Do góry