Olla dobrze że zajrzałaś, bo też już zaczynałam się martwić
Cieszę się, że u Ciebie lepiej - zobaczysz, z mężem też się ułoży
A jutrzejsza imprezka będzie super!
Co do testu - obydwa były tej samej firmy? Bo jeśli tak, to kup innej i sprawdź (pamiętam z dawnych czasów ;-) że jednej konkretnej firmy zawsze wychodziła blada druga krecha - kłamliwa ;-)). No i jeśli znowu będą II to w te pędy do gina!
Amelka śliczna :-)
Kotku dbaj o siebie! Dobrą masz morfologię?
Nie, ja nie lecę - musiałabym zapłacić podwójnie, a to w końcu prezent dla Niego ;-) Ale nie powiem, chciałabym...
anielap popatrz tutaj
Prezenty WyjatkowyPrezent.pl - Lot szybowcem - Pełne wrażeń prezenty nad ziemią :-)
Dzagud niestety, w Warszawie nie udało mi się znaleźć żadnego lotniska, które organizowałoby takie loty
Jeszcze dokładnie nie wiem, gdzie kupiłam (wiem, że to 1,5-2h drogi na północ) - dowiem się, gdy potwierdzą płatność, to wtedy Wam napiszę
Ale wątpię, by dało się indywidualnie załatwić tam taniej...
A prawko to
Niesamowicie się to pozmieniało, za "moich" czasów też było ciężko się zapisać, ale czekało się na to max 2-3 tyg. Ja zdałam za 2-gim razem, ale nie wiem co by było, gdybym w ośrodku egz nie spotkała matki mojego eksa ;-) Na szczęście bardzo mnie lubiła, chyba bardziej niż jego ;-)
Będę trzymała kciuki, żebyś znalazła się w tych 19%
anni Wiedźmo! Nie pochwaliłaś się pomysłem na prezent! Oszczędziłabyś mi myślenia!
;-)