Kotku ja za to mam strasznego smaka na owoce - każde. Co niejednokrotnie kończy się mało sympatycznie
;-)
A z wątróbką uważaj, bo (o ile czegoś nie pomyliłam...) zawiera mnóstwo witaminy A, której nadmiar jest niekorzystny. Lepiej suplementować żelazo.
Esiu zazdroszczę smaka na owoce, ja ostatnio strasznie mało ich jem, choć ciągle kupuje jakieś. Za to chęć na wszystko co niezdrowe mam ogromną
.
Kotek, Esia-dopiero dzis zauwazylam ze macie malutkie fasolenki w brzuszkach. Gratulacje kochane, dbajcie o siebie :-)
Dzięki
Izka, nie ma to jak szybki refleks
.
Esia,Kotku-dziekuje.Wczoraajszy dzionek super sie udal
Kotku-ja tez slyszalam ze w ciazy nie powinno sie jesc wątrobki i jeszcze pasztetu podobno.Moze lepiej podpytaj lekarza,co by dzidziusiowi nie zaszkodzilo
domu.
Wiem wiem, też o tym słyszałam, z Laurą tez jadłam sporo wątróbki i było ok, jem wszystko na co mam ochotę. Wtedy odmawiałam sobie również sera pleśniowego , teraz nie zamierzam. Mój lekarz mówi że mam jeść wszystko z umiarem, tylko nie zaleca słodyczy i winogron;-).
Super że dzionek był udany
.
Toska wiedziałam że impreza się uda, czekamy na fotki:-).
Emmila i Agik na wasze fotki tez czekamy
.
Jolka nie ma to jak powrót do "rzeczywistości"
. Nie mam pojęcia czym pozbyć sie takich plam
?
Gingeros ach te chłopy, mój juz planuje że w Polsce będzie grał na kompie,bo tu nie ma czasu, ja mu dam grę
.
Szopka współczuję alergii, wiem coś o tym bo tez jestem alergiczką (o dziwo w ciąży nie było tak źle a podczas karmienia mnie ominęła).
Ja jestem szczęsliwa bo okazało się ze wyjedziemy wczesniej do Polski, albo już w środę albo w czwartek (raczej w czwartek):-). Tak się cieszę, teraz musze tylko spakować nasze graty i poupychac je. Wczoraj tez nam fajnie dzień minął, rano chcieliśmy iśc na basen, ale pogoda była nieciekawa więc pojechalismy do palmiarni. Mnóstwo tam atrakcji dla dzieci typu place zabaw, pociąg taki dla dzieci, karmiłyśmy też z Laurą karpie w stawku, które jakby mogły wyskoczyłyby na mostek
. Potem odwiedziliśmy teściową i tak miło się gawedziło na tarasie ze zasiedzielismy się do 20:20, a wieczorkiem jeszcze wygrana Hiszpanów
, dzionek uważam za wyjątkowo udany
.