reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anni-jak dla mnie stroj pierwsza klasa.A zagladalas do new looka? Tam jest duzy wybor i chyba nawet kroj zblizony widzialam.
Ja mam stroj dosyc ladny tylko ni mom gdzie zalozyc:---(
Esia-ja myslalam o takiej opasce przeciwkleszczowej bo spryskiwanie to za drogi interes(teren za obeszerny) no i wzdluz rzeki rosna te paskudne leszczyny slyszalam ze one uwielbiaja w nich przesiadywac.
A moj B wczoraj mi dowalil zebym przestala sie smarowac tymi swoimi balsamami.Wtedy skóra zrobi mi sie taka jak jemu na piętach i kleszcze beda sie trzymaly ode mnie z dala
Amelce juz zszedl guz po kominkowym wypadku tylko mamy piekny zielony siniak na srodku czola.
Ja mam stroj dosyc ladny tylko ni mom gdzie zalozyc:---(
Esia-ja myslalam o takiej opasce przeciwkleszczowej bo spryskiwanie to za drogi interes(teren za obeszerny) no i wzdluz rzeki rosna te paskudne leszczyny slyszalam ze one uwielbiaja w nich przesiadywac.
A moj B wczoraj mi dowalil zebym przestala sie smarowac tymi swoimi balsamami.Wtedy skóra zrobi mi sie taka jak jemu na piętach i kleszcze beda sie trzymaly ode mnie z dala
Amelce juz zszedl guz po kominkowym wypadku tylko mamy piekny zielony siniak na srodku czola.
A
agik25
Gość
Kachasku nie gadaj głupot tylko dawaj szukać kostiumu na wakacje i się nam tu pochwalić. A jak juz się bardzo źle czujesz "rozebrana" to wrzucasz na siebie takie cuś np.PROMOCJA NA LATO!!! ŚLICZNE PAREO!!! OD LA_LOLA!! (390243351) - Aukcje internetowe Allegro i jesteś super laska :-)
Fajowskie to takie że chyba se sama kupię ;-)
Fajowskie to takie że chyba se sama kupię ;-)
A
agik25
Gość
SŁODZIUTKIEMU WIKTORKOWI Z OKAZJI JEGO PIERWSZYCH URODZIN ŻYCZYMY WIELU UŚMIECHÓW I RADOŚCI, DUŻO ZDRÓWKA I MIŁOŚCI-
Aga i Wojtuś
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
I my z Laurą się przylączamy do życzeń.SŁODZIUTKIEMU WIKTORKOWI Z OKAZJI JEGO PIERWSZYCH URODZIN ŻYCZYMY WIELU UŚMIECHÓW I RADOŚCI, DUŻO ZDRÓWKA I MIŁOŚCI-
Aga i Wojtuś
Dziewczyny bardzo ladne stroje wybralyście. Ja mam podobny do Agik (on jest wiazany/zapinany na szyji?) i to jest pierwszy strój z którego jestem zadowolona, bo naprawdę dobrze trzyma balony i nie mam juz stresa czy nie wychodzi mi cos bokiem lub dolem.
I zazdroszczę wam tego wspólnego wyjazdu, niektóre z was spotkaly się już kilka razy, ja chyba nigdy nie bedę miala okazji żeby sie z wami spotkac:-(. Ale i tak się cieszę że razem spędzicie urlop, na pewno będziecie się super bawily, oby tylko pogoda dopisala.
Wiktorkowi serdeczne urodzinowe życzenia, dużo słonka w życiu i samych radosnych dni od Ciotki Dzagud oraz Weronisi i Madzi
Agik, to pareo jest super i sama chyba sobie takie kupię, tylko że kto mi je zawiąże? Umiesz? Mogę się na Ciebie zdać???? Bo mi się podoba to wiązanie ala sukienka.
Dzięki kobitki za życzenia związane z wyjazdem. Mam nadzieję że faktycznie będzie super. A co do pogody - wiadomo, lepiej jak jest niż jak jej nie ma, ale uwierzcie mi, że jak jest dobre towarzystwo, to nawet przy braku pogody super można się bawić.
Dzięki kobitki za życzenia związane z wyjazdem. Mam nadzieję że faktycznie będzie super. A co do pogody - wiadomo, lepiej jak jest niż jak jej nie ma, ale uwierzcie mi, że jak jest dobre towarzystwo, to nawet przy braku pogody super można się bawić.
I od nas także! :-):-):-)Wiktorkowi serdeczne urodzinowe życzenia, dużo słonka w życiu i samych radosnych dni od Ciotki Dzagud oraz Weronisi i Madzi
Ależ Wam się wyjazd zapowiada - no zazdroszczę (a gdyby nie brak sensu, to już dziś bym takie pareo kupiła - śliczne).
A z pogodą to Dzagudka ma rację - my byśmy oszaleli, gdyby cały nasz pobyt (5 dni) był upał. Czasem lepiej spokojnie sobie odetchnąć w cieniu ;-) Byle nie lało zbyt długo, bo w alkoholizm popadniecie
Dzagud a jak Twój kurs prawa jazdy? Chyba już zbliżasz się do końca? Jak nastrój przedegzaminacyjny?
A
agik25
Gość
No prawda, że fajne to pareo?. Dzagud nigdy nie miałam takiego i pojęcia nie mam jak wiązać, ale razem jakoś damy radę Chyba trza tą broszkę dokupić to będzie łatwiej wiązać.
No jeszcze mi 3 lekcje zostały - wszystkie odbębniam w przyszłym tygodniu. Jeździ mi się fajnie, ciekawa jestem jak będzie na egzaminie. Może dobrze, bo mnie zaczyna instruktor irytować i wolałabym sama jeździć.;-)A za pierwszym razem sobie nie wyobrażałam żeby samemu wsiąść do samochodu. Więc omoże to dobry "objaw".
A do egzaminu to jeszcze hen, bo po ukończeniu jazd i otrzymaniu zaświadczenia dopiero zapiszę się na teorię. czas oczekiwania ok. 2 tygodnie, więc chyba i tak muszę przeczekać aż wrócę z wakacji. A po teorii, na praktykę czeka się ok. miesiąca. Więc przed i tak będę musiała sobie "dobrać" jazd.
A do egzaminu to jeszcze hen, bo po ukończeniu jazd i otrzymaniu zaświadczenia dopiero zapiszę się na teorię. czas oczekiwania ok. 2 tygodnie, więc chyba i tak muszę przeczekać aż wrócę z wakacji. A po teorii, na praktykę czeka się ok. miesiąca. Więc przed i tak będę musiała sobie "dobrać" jazd.
reklama