reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Stroje super!
My w tym roku zero wakacji, tzn. będę miała wakacje we Wrocku - zawsze coś nowego ;-) W dodatku Anielap mówisz, ze w domku cały czas będziesz :-D

reklama
Anni-jak dla mnie stroj pierwsza klasa.A zagladalas do new looka? Tam jest duzy wybor i chyba nawet kroj zblizony widzialam.
Ja mam stroj dosyc ladny tylko ni mom gdzie zalozyc:-:)-:)-(
Esia-ja myslalam o takiej opasce przeciwkleszczowej bo spryskiwanie to za drogi interes(teren za obeszerny:-D) no i wzdluz rzeki rosna te paskudne leszczyny slyszalam ze one uwielbiaja w nich przesiadywac.
A moj B wczoraj mi dowalil zebym przestala sie smarowac tymi swoimi balsamami.Wtedy skóra zrobi mi sie taka jak jemu na piętach i kleszcze beda sie trzymaly ode mnie z dala:-D

Amelce juz zszedl guz po kominkowym wypadku tylko mamy piekny zielony siniak na srodku czola.

SŁODZIUTKIEMU WIKTORKOWI Z OKAZJI JEGO PIERWSZYCH URODZIN ŻYCZYMY WIELU UŚMIECHÓW I RADOŚCI, DUŻO ZDRÓWKA I MIŁOŚCI-
Aga i Wojtuś

SŁODZIUTKIEMU WIKTORKOWI Z OKAZJI JEGO PIERWSZYCH URODZIN ŻYCZYMY WIELU UŚMIECHÓW I RADOŚCI, DUŻO ZDRÓWKA I MIŁOŚCI-

Aga i Wojtuś
I my z Laurą się przylączamy do życzeń:tak:.

Dziewczyny bardzo ladne stroje wybralyście. Ja mam podobny do Agik (on jest wiazany/zapinany na szyji?) i to jest pierwszy strój z którego jestem zadowolona, bo naprawdę dobrze trzyma balony:-D i nie mam juz stresa czy nie wychodzi mi cos bokiem lub dolem:laugh2:.
I zazdroszczę wam tego wspólnego wyjazdu, niektóre z was spotkaly się już kilka razy, ja chyba nigdy nie bedę miala okazji żeby sie z wami spotkac:zawstydzona/y::-(. Ale i tak się cieszę że razem spędzicie urlop, na pewno będziecie się super bawily, oby tylko pogoda dopisala:tak:.

Wiktorkowi serdeczne urodzinowe życzenia, dużo słonka w życiu i samych radosnych dni od Ciotki Dzagud oraz Weronisi i Madzi

712621bnockccvv7.gif

Agik, to pareo jest super i sama chyba sobie takie kupię, tylko że kto mi je zawiąże? Umiesz? Mogę się na Ciebie zdać???? Bo mi się podoba to wiązanie ala sukienka.

Dzięki kobitki za życzenia związane z wyjazdem. Mam nadzieję że faktycznie będzie super. A co do pogody - wiadomo, lepiej jak jest niż jak jej nie ma, ale uwierzcie mi, że jak jest dobre towarzystwo, to nawet przy braku pogody super można się bawić.:tak:

Wiktorkowi serdeczne urodzinowe życzenia, dużo słonka w życiu i samych radosnych dni od Ciotki Dzagud oraz Weronisi i Madzi

712621bnockccvv7.gif

I od nas także! :-):-):-)

Ależ Wam się wyjazd zapowiada - no zazdroszczę :tak: (a gdyby nie brak sensu, to już dziś bym takie pareo kupiła - śliczne).
A z pogodą to Dzagudka ma rację - my byśmy oszaleli, gdyby cały nasz pobyt (5 dni) był upał. Czasem lepiej spokojnie sobie odetchnąć w cieniu ;-) Byle nie lało zbyt długo, bo w alkoholizm popadniecie :-D
Dzagud a jak Twój kurs prawa jazdy? Chyba już zbliżasz się do końca? Jak nastrój przedegzaminacyjny?

No prawda, że fajne to pareo?:tak:. Dzagud nigdy nie miałam takiego i pojęcia nie mam jak wiązać, ale razem jakoś damy radę:-D:tak: Chyba trza tą broszkę dokupić to będzie łatwiej wiązać.

No jeszcze mi 3 lekcje zostały - wszystkie odbębniam w przyszłym tygodniu. Jeździ mi się fajnie, ciekawa jestem jak będzie na egzaminie. Może dobrze, bo mnie zaczyna instruktor irytować i wolałabym sama jeździć.;-)A za pierwszym razem sobie nie wyobrażałam żeby samemu wsiąść do samochodu. Więc omoże to dobry "objaw".
A do egzaminu to jeszcze hen, bo po ukończeniu jazd i otrzymaniu zaświadczenia dopiero zapiszę się na teorię. czas oczekiwania ok. 2 tygodnie, więc chyba i tak muszę przeczekać aż wrócę z wakacji. A po teorii, na praktykę czeka się ok. miesiąca.:crazy: Więc przed i tak będę musiała sobie "dobrać" jazd.

reklama
Będzie z Ciebie kierownica pełną gębą! :-)
A nie możesz od razu kupić egzaminu z teorii i praktyki na ten sam dzień? Nie można? Bo przecież teorię zdasz na 100%, więc nie musiałabyś czekać...?

Do góry