reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Goździczek, jak dla mnie to i Wy możecie przyjechać. Im nas więcej tym lepiej :tak: Myślę, że dziewczyny też nie miałyby nic przeciwko...bo i dlaczego? Tylko pewnie w naszym domu wczasowym nie byłoby już miejsca w tym terminie, musiałabyś poszukać czegoś w pobliżu.

reklama
Stroje oba mi sie podobaja i Dzaguda i Agika.No wlasnie Dzagud jaki kolor wybralas?
Co do wakacji to pewnie bedziecie sie super bawic.Tego życzę!!!!!!!:tak::tak::tak:Po to są wakacje.
Mnie moje przyjazdy do pl niestety nie kojarza sie z wakacjami tylko lekarzami i choc w lipcu znowu jade to wiem ze to latanie po gabinetach mnie wykonczy.
My na wakacje wybieramy sie w pazdzierniku i mysle ze fajnie bo Bartkowi przyda sie wypoczynek.Pozatym caly wrzesien bedziemy mieli gosci.Najpierw przyjada B rodzice na 2 tygodnie a potem moja kuzynka z mężem.Ciesze sie bo czasami smutno tak samemu siedziec.I napewno jeszcze bardziej smutno bedzie jak wyjadą.Ale warto.I juz sie nie moge doczekac.

efilo namiot jest przewiewny, i jedna strona jest cały czas otwarta. poza tym u nas w mieszkaniu nie jest gorąco, mamy ciemne rolety, które skutecznie chronią przed nagrzaniem pomieszczenia.

Dzagud, Agik bardzo fajne kostiumy. Ja bym się bała kupić bez przymiarki :zawstydzona/y:

W Rossmanie są takie fajne półnamioty na plaże za 24,99. Ten nasz "pokojowy" też tam kupiłam. Dzisiaj dokupiłam jeszcze jeden, żeby stał u dziadków w ogrodzie. Poza tym zabierzemy go na plaże i z pokojowego zrobi się plażowy;-)

Dzięki za uznanie dla kostiumu.;-)Nie miałam za dużego wyboru, bo był tylko czarny. Sprawdzałam przez tydzień zanim kupiłam, że może się pojawi brąz, bo taki chciałam, ale niestety. No i nie chciałam dłużej ryzykować że mi ktoś podkupi, bo to był jedyny egzemplarz. Bardzo mi się podobał też ten czerwony, ale ja się opalam na prosiaka, więc chyba za dobrze by to nie wyglądało.:-(A co do rozmiaru, to napisałam do sprzedawcy o podanie dokładnych wymiarów, bo kostiumów się nie zwraca. No i na tej podstawie kupiłam.
Agik, że przepraszam co będzie podkreślał? Talię???? Buhahahahaha. To u mnie nie podkreśli bo o u mnie talii brak. No ale ponieważ kostium czarny, a czarne wyszczupla....;-). Twój kostium piękny, tylko nie na moją figurę. Mąż by ze mną na plażę nie wyszedł ze wstydu, a poza tym ryzykowałabym że sporo osób umrze ze śmiechu jak mnie zobaczy. Więc niestety, takie cuda to nie dla mnie.
A namiot też super.

Mnie się bardzo spodobał kostium Agikowy... Tylko do niego trzeba miec co włożyc:-( A poza tym nam niestety żadne wakacje sie nie szykują:-:)-:)-( I nie miałabym gdzie w takim cudeńku polatac.

Ja dziś miałam przemilusi dzionek. Byłam u kosmetyczki... I jakos tak energii nabrałam do wszystkiego i zapał mam taki do...:zawstydzona/y: Idę pomęczyc mojego m ...;-)​

Toska no ja też raczej nie kupię bez przymiarki. Nie mam potem zamiaru przez cały wyjazd się mordować z cycami wypadającymi z miseczek :wściekła/y: Ten z allegro to tylko taki wzór jaki bym chciała kupić. Ale przymierzyć muszę czy wszystko dobrze utrzyma :-D
Dzagud a mój M cały czas twierdzi, że będziemy się opalać na plaży nudystów- to dopiero buahahaha:-D. Za skarby świata bym się nie odważyła (teraz, kiedyś- czemu nie...;-))

agik to był namiot znajomych - dokładnie taki jak na tej aukcji, tylko kupiony w decathlonie i tańszy (nie pamiętam czy 49 czy 59 zł).
Powiedz Małżowi, że w Chłapowie (ani w pobliżu) nie ma plaż dla golasów, więc może stanowić pewną sensację paradując z interesem na wierzchu :-D;-)

Ale kostiumy macie fajne... Ja nie inwestowałam, bo więcej wyjazdów nad wodę tego lata (ani ciąż ;-)) nie planuję, więc wbiłam się w bikini brazylijskie sprzed 2 sezonów - buehehehehe... To już nikogo nie dziwi czemu siedziałam w sukience :-D:-D:-D

Stroje bombowe ja oblecę w starym ,bo sie nigdzie nie wybieram no chyba ze nad jeziorko niedaleko:-D

reklama
ja tylko na chwilę i wracam do nauki (w dzień nie mam jak, bo Michał nie pozwala)
nie nadrabiam póki co:no: spojrzałam tylko na strój z postu anni
stroju nie mam i znając mnie- nie kupię przed wyjazdem :no: przeboleję wczasy w koszulce i portkach:baffled: nie pokażę się w stroju:no: absolutnie:angry: mowy nie ma:wściekła/y::crazy:
no, to taki miły akcent na koniec dnia
buziaki

Do góry