reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

toska fajny namiocik :tak:
Widzę, że Wasz "kojec" coraz bardzie rozbudowany :-D
A jak Stasio i książki? Nie czyta ich zbyt namiętnie? Bo tak odważnie na wyciągnięcie łapki je ma ;-)

Postanowiłam - dla rozrywki ;-) - postawić Piotrka na podłodze i sprawdzić, czy trzymany za łapki chodzi (wiem że nie wolno, chciałam tylko na chwilkę). Okazało się, że mało powiedziane że chodzi - skuteruje w mega tempie :-D Był zachwycony, od razu zabrał się za zwiedzanie mieszkania :-D Na szczęście dla siebie, zrobiłam to tuż przed spacerem, więc po 3 min wylądował w wózku, a po powrocie już nie pamiętał. Uff... Więcej sprawdzała nie będę :rofl2:

elmaluszku :szok::szok::szok: Zainwestuj w coś bardzo skutecznego - profesjonalnego - odstraszającego to dziadostwo... Może jakieś opryski terenu? Bo to strach... :szok::szok::szok:

reklama
A jak Stasio i książki? Nie czyta ich zbyt namiętnie? Bo tak odważnie na wyciągnięcie łapki je ma ;-)

o dziwo konsekwentne powatarzanie NIE WOLNO zadziałało i już nie pamiętam kiedy Staś sięgał po naszą książkę. Ma swoją półkę z książeczkami i z niej bierze lektury.

no to ładnie Piotruś ukrywa swoje talenty. Gratulacje. Ja jak złapię Staśka za ręce i chcę go prowadzić, to jest od razy histeria i Stasiek siada obrażony :confused: a wiem, że potrafi chodzić, podejrzałam jak pcha wózek lub przemieszcza się w łóżeczku, no ale za ręce nie chce:laugh2:

Ostatnia edycja:
Kochanym jednoroczniakom - Michalince, Stasiowi i Szymusiowi moc najlepszych życzeń. Aby Wasze życie było zawsze radosne, pozbawione trosk
645898bksikijszm.gif
STO LAT KRUSZOKI MOC CAŁUSKÓW OD LIVCIOKA Z MAMĄ​

Kochanym jednoroczniakom - Michalince, Stasiowi i Szymusiowi moc najlepszych życzeń. Aby Wasze życie było zawsze radosne, pozbawione trosk
645898bksikijszm.gif

życzymy tego i my- Aga i Wojtuś:-):tak::tak::tak:

A ostatnio coś nie mam czasu na pisanie, podczytuję Was kiedy się da, ale mąż ma dużo pracy na kompie a ja mam baaardzo dużo pracy przy dziecku i jakoś nie daję rady już na BB. Ale jestem, pamiętam, czytam i Anni strasznie się cieszę na te wakacje :tak::-D

Tak się zapatrzyłam w Wasze zdjęcia na zamkniętym, że spaliłam Wojtkowy garnuszek bo gotowałam jajka i dopiero jak jedno pękło z hukiem to się opamiętałam:zawstydzona/y::-D
A po Esiowych zdjęciach sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie mam na wyjazd- ani namiotu plażowego, ani kąpielówek dla Wojcia, że już o swoim kostiumie, którego nie mam nie wspomnę, żadnego koca plażowego:angry: Normalnie nic nie mam...ojoj trzeba szybko na allegro wejść:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny i ja się nie mogę doczekać wakacji i naszego spotkania. To już równo za miesiąc!!!:laugh2:
Ja sobie kupiłam kostium na Allegro. Dłuuuugo się zastanawiałam bo nie mogłam się zdecydować w co odziać te wielorybie cielsko i kupiłam sobie taki:
LASCANA wyszczuplający kostium roz. 46 B #5 (382177908) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję że dzięki fasonowi ukryję to czego mam za wiele.:zawstydzona/y: No ale na wygląd jak tej laski na zdjęciu nie mam co liczyć.:crazy:

Agik, co do koca, to się nie wygłupiaj. Trzeba jeszcze zadzwonić przed wyjazdem do naszej kwatery, ale zawsze jak jeździłam na wakacje, to coś takiego jak koc plażowy jest na normalnym wyposażeniu pokoju. Ja i tak będę mieć od metra bagaży na te moje dwie baby i nie wyobrażam sobie tachania jeszcze koca. Ręcznik kąpielowy to i owszem, ale nie koc.:szok: Natomiast na pewno zabierzemy taki "półnamiot", coby dzieciakom "cienia" trochę zrobić i móc je schować przed słońcem. No i oczywiście basen to mus.

Toska, namiot super, szkoda tylko że u mnie na niego miejsca niet.:-(

WOW Dzagud, kostium rewelka. Tak fajnie uszyty, że pewnie będzie ładnie talię podkreślał i faktycznie tuszował to czego nie ma być widzieć ;-)A który kolor wybrałaś?
Ja się nad takim zastanawiam (MEWA SOFIA XL/L duży biust DYSKRETNA (382556295) - Aukcje internetowe Allegro , ale muszę z M skonsultować jak wróci z pracy. Też myślałam o jednoczęściowym, ale M się za chiny na to nie zgodzi (on twierdzi, że bikini jest bardzo sexy i jeszcze najlepiej jakbym do tego spódniczki nosiła tylko- takie jego małe zboczenie:-D;-)) a ja najbardziej lubię się mojemu M podobać:zawstydzona/y:;-) Tylko ciekawe co powie jak mi się fałdy brzuszne wyleją tu i tam :zawstydzona/y::wściekła/y:

A namiot to taki myślałam (chyba u Esi na zdjęciach jest taki sam) http://www.allegro.pl/item383462740_namiot_plazowy_budka_rozkladany_w_2_sekundy_hit.html

Jak was tak czytam to troszeczke zazdroszcze :baffled: my wtym roku o wkacjach niemamy co mazyc:-(,cała kase pakujemy w cholerna działke tzn domek ktory tam stoi. Ale zecze wam ładnej pogody,i duzo wypoczynku.:tak:

reklama
ja też Wam zazdroszczę wakacji, fakt że nie czytalam wczesniej, ale chyba sie tu wytworzyły bliższe przyjaźnie i chyba jedziecie razem :-) jesli tak, to naprawde super, fajnie że sie spotykacie, jeździcie do siebie i że sie tak skumplowałyście razem.. no właśnie - tego Wam zazdroszcze ;-) i pozdrawiam wszystkie zapracowane w domu i poza domem mamy !!

Do góry