I my się dołączamy , buziaków tysiąc!!!Od Nas takze:
DLA MAKSIA, ANTONKA, OSKARKA i MADZI
składają Zyczenia
ciocia Anni i Surisia
reklama
Moj synek dzisiaj przegiał pałe!!! wszedł pod stolik i wciskajac sie przez pufe zaklinował sie- no to ja na ratunek mu biegne,chwyciłam i wyciagnełam a on w podziekowaniu za uratowanie zycia perfidnie mnie ugruzł i to z jakim zacieciem,mineły 4 godz i slad jeszcze mam .Poczym usiadł i z uporem maniaka cos mi tłumaczył a najsmieszniejsze jest to,ze tłumaczył mi wyma****ac reka.
Gusia, bo Ty mu po prostu przeszkodziłaś kobieto! On tam ważne sprawy miał do załatwienia a Ty go wyciągnęłaś. I jak to baba nic nie rozumiesz!!!
Anni, sukieneczkę i jej właścicielkę możesz obejrzeć chyba ze stronę wcześniej w załączniku.
Anni, sukieneczkę i jej właścicielkę możesz obejrzeć chyba ze stronę wcześniej w załączniku.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Gusia-Ty sie zacznij przyzwyczajac kobito do ukąszen.U nas zeby sluza glownie do gryzienia mamy a nie papu.A slady Amelkowych ząbkow nosze na sobie czasem okolo tygodnia
Dzagud-zdjecia sliczne.Madzia pieknie wygladala w tej sukienusi.Lubie ten kolorek
Anni-powodzenia zycze w sprawach pracowych( no co by Surinka urwisek za duzo nie pomagala)
Amelka przez chwile byla cicho wiec moglam cosik w domu ogarnac.Ale jest skutek.Prawie cale opakowanie husteczek wyciagnela jedna po drugiej na podloge po czym probowala je zjesc.No wiedzialam ze ta cisza nic dobrego nie wrozy.Ciekawe czy sa jakies ciasteczka o smaku jonsona?To moze Amelka zacznie cos jesc.Krem bambino tez jest mniam mniam
Dzagud-zdjecia sliczne.Madzia pieknie wygladala w tej sukienusi.Lubie ten kolorek
Anni-powodzenia zycze w sprawach pracowych( no co by Surinka urwisek za duzo nie pomagala)
Amelka przez chwile byla cicho wiec moglam cosik w domu ogarnac.Ale jest skutek.Prawie cale opakowanie husteczek wyciagnela jedna po drugiej na podloge po czym probowala je zjesc.No wiedzialam ze ta cisza nic dobrego nie wrozy.Ciekawe czy sa jakies ciasteczka o smaku jonsona?To moze Amelka zacznie cos jesc.Krem bambino tez jest mniam mniam
anni
Fanka BB :)
Dzagud - no przegapilam widzisz!
Kurcze bez zartow, ale jak sie patrze na miny Madzi to Suri malowana...Urwis raz dwa trzy...no Slodziuch Maly!! Sliczne Forki. Sukienka Bajka!
Elmaluszku - skad ja to znam... Chusteczki Suri smakuja najbardziej na swiecie najlepiej podawane z Sudokremem...
Kurcze bez zartow, ale jak sie patrze na miny Madzi to Suri malowana...Urwis raz dwa trzy...no Slodziuch Maly!! Sliczne Forki. Sukienka Bajka!
Elmaluszku - skad ja to znam... Chusteczki Suri smakuja najbardziej na swiecie najlepiej podawane z Sudokremem...
E
efilo
Gość
Witam wszystkich!!!
Nie zaglądam niestety ostatnio bo czerwiec w mojej pracy to najgorętszy okres w roku i nie mam chwili. :-(
Nie zaglądam niestety ostatnio bo czerwiec w mojej pracy to najgorętszy okres w roku i nie mam chwili. :-(
E
efilo
Gość
No i ot odpowiedź na pytanie dlaczego mnie nie ma na forum.
Bo jak już mam chwile to i tak nikogo nie uświadcze :-(
Bo jak już mam chwile to i tak nikogo nie uświadcze :-(
reklama