I my się dołączamy , buziaków tysiąc!!!Od Nas takze:
DLA MAKSIA, ANTONKA, OSKARKA i MADZI
składają Zyczenia
ciocia Anni i Surisia
![]()
reklama
Moj synek dzisiaj przegiał pałe!!! wszedł pod stolik i wciskajac sie przez pufe zaklinował sie- no to ja na ratunek mu biegne,chwyciłam i wyciagnełam a on w podziekowaniu za uratowanie zycia perfidnie mnie ugruzł i to z jakim zacieciem,mineły 4 godz i slad jeszcze mam
.Poczym usiadł i z uporem maniaka cos mi tłumaczył a najsmieszniejsze jest to,ze tłumaczył mi wyma****ac reka.

Gusia, bo Ty mu po prostu przeszkodziłaś kobieto! On tam ważne sprawy miał do załatwienia a Ty go wyciągnęłaś.
I jak to baba nic nie rozumiesz!!!

Anni, sukieneczkę i jej właścicielkę możesz obejrzeć chyba ze stronę wcześniej w załączniku.

Anni, sukieneczkę i jej właścicielkę możesz obejrzeć chyba ze stronę wcześniej w załączniku.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Gusia-Ty sie zacznij przyzwyczajac kobito do ukąszen

.U nas zeby sluza glownie do gryzienia mamy a nie papu.A slady Amelkowych ząbkow nosze na sobie czasem okolo tygodnia
Dzagud-zdjecia sliczne.Madzia pieknie wygladala w tej sukienusi.Lubie ten kolorek

Anni-powodzenia zycze w sprawach pracowych( no co by Surinka urwisek za duzo nie pomagala
)
Amelka przez chwile byla cicho wiec moglam cosik w domu ogarnac.Ale jest skutek.Prawie cale opakowanie husteczek wyciagnela jedna po drugiej na podloge po czym probowala je zjesc.
No wiedzialam ze ta cisza nic dobrego nie wrozy.Ciekawe czy sa jakies ciasteczka o smaku jonsona?

To moze Amelka zacznie cos jesc.Krem bambino tez jest mniam mniam

Dzagud-zdjecia sliczne.Madzia pieknie wygladala w tej sukienusi.Lubie ten kolorek

Anni-powodzenia zycze w sprawach pracowych( no co by Surinka urwisek za duzo nie pomagala

Amelka przez chwile byla cicho wiec moglam cosik w domu ogarnac.Ale jest skutek.Prawie cale opakowanie husteczek wyciagnela jedna po drugiej na podloge po czym probowala je zjesc.

anni
Fanka BB :)
Dzagud - no przegapilam widzisz!
Kurcze bez zartow, ale jak sie patrze na miny Madzi to Suri malowana...Urwis raz dwa trzy...no Slodziuch Maly!! Sliczne Forki. Sukienka Bajka!
Elmaluszku - skad ja to znam...
Chusteczki Suri smakuja najbardziej na swiecie najlepiej podawane z Sudokremem...
Kurcze bez zartow, ale jak sie patrze na miny Madzi to Suri malowana...Urwis raz dwa trzy...no Slodziuch Maly!! Sliczne Forki. Sukienka Bajka!
Elmaluszku - skad ja to znam...

E
efilo
Gość
Witam wszystkich!!!
Nie zaglądam niestety ostatnio bo czerwiec w mojej pracy to najgorętszy okres w roku i nie mam chwili. :-(
Nie zaglądam niestety ostatnio bo czerwiec w mojej pracy to najgorętszy okres w roku i nie mam chwili. :-(
E
efilo
Gość
No i ot odpowiedź na pytanie dlaczego mnie nie ma na forum.
Bo jak już mam chwile to i tak nikogo nie uświadcze :-(
Bo jak już mam chwile to i tak nikogo nie uświadcze :-(
reklama