reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

elmaluszek może i od tego:baffled:
jak widać na załączonym obrazku, właśnie się uczę;-) o 8 egz, a u mnie tabula rasa. i wiecie co? nie che mi się:no:
szopka udanej imprezki
Esia skończ z wygłupami:-p
nie chcę zapeszać, ale od 4 dni Michał wieczorem zasypia w łózeczku:tak: nie zupełnie sam, bo chce, żebym siedziała u niego w pokoju (czas na czytanie bajki, śpiewanie/nucenie kołysanki - nie muszę być przy łóżeczku, ważne żeby mnie widział), ale to i tak dobrze, że łóżeczko przestało być wrogiem i nie zasypia na łóżku, a ja nie muszę go przekładać ze strachem, że się obudzi i wszystko od początku:tak: myślę, że jeszcze trochę, a nie będę mu potrzebna do uśnięcia (co nie znaczy, że nie będzie bajki na dobranoc:happy2:)

reklama
kachasek super! Chłopak Ci dorośleje :tak::-D

Zapomniałam się Wam pożalić, że wyjazd nam się kiełbasi :-( Mieliśmy jechać w pon, a okazuje się, że Małż musi być w pracy we wtorek w południe... A wracamy w sobotę. No i nie wiem co robić - Małż chce, żebyśmy pojechali w pon, a on sam obróci w te i z powrotem we wtorek. No ale nie podoba mi się to - nie tylko dlatego, że to cholernie dużo jeżdżenia dla niego... Boję się zostać sama z Piotrusiem w nowym miejscu, nie wiem jakie tam są warunki, ostatnio nie bardzo mogę Go dźwigać za długo - nie wiem czy sobie dam radę. Chyba wolałabym jechać we trójkę we wtorek po południu... Kurka, nie podoba mi się to wszystko... I jeszcze pogoda się wykoleiła... :-(

oj Esiu współczuję
może faktycznie lepiej przełożyć wyjazd o jeden dzień
trzymam kciuki, żeby szystko wypaliło i żeby twój mąż jednak nie musiał być w pracy:tak:

Kochana, przezdolna, urocza Zosieńko

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęścia w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego...
Zuzia i Aniela

Kotku a Tobie z okazji 5rocznicy ślubu
Najserdeczniejsze gratulacje oraz życzenia spokoju, pomyślności i zdrowia na dalsze lata wspólnego życia.

Ostatnia edycja:
A jutro urodziny Zuzi i imprezka i grill. I pogoda do d...
Jakby padało to nawet nie pomieszczę tych ludzi w domu:-(
Odwołam...?

:-:)-:)-(

Kochana, przezdolna, urocza Zosieńko

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęścia w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego...
Zuzia i Aniela

Kotku a Tobie z okazji 5rocznicy ślubu
Najserdeczniejsze gratulacje oraz życzenia spokoju, pomyślności i zdrowia na dalsze lata wspólnego życia.
A ja się kompleksowo dołączam :tak::-):-):-) Buziaki!!!

Piotruś spał dziś do 9 :szok: Zjadł śniadanko i ziewa :szok: Ależ mam Synka :-D
Miłego dnia wszystkim - spadamy realizować napięty i opóźniony plan dnia ;-)

Dla Alicji Emmy i Zosi najlepsze życzenia urodzinowe rośnijcie zdrowe i zawsze uśmiechnęte!:-)
Anielap bardzo dziekuję za życzenia rocznicowe:tak:, no i gratuluję poprawy w zasypianiu. A na jutro życze dużo słoneczka:-).
Esia ja tez tak mam, bo kto to zrobi jak nie ja? tylko na szczęście jakoś w miare szybko jeszcze odzyskuje siły:-D. Co do przesuniecia wyjazdu współczuje bo znam ten ból, nam sie przesunął o 3 tygodnie:angry:. Ale ja tez nie chciałabym sama z dzieckiem zostawać w obcym miejscu i pojechałabym dzień później:tak:.
Kachasku znając życie pewnie egzamin zaliczyłas na 4 lub 5:-D. I gratki dla Michasia i ładnego zasypiania:tak:.
Elmaluszku ja też Laurze daję takie zwykłe jogurciki nie danonki, ale na szczęście wszystko jest ok. Z dwojga złego dobrze że ty je zjadłas a nie Amelka. A jak dzisiaj uczulenie zeszło?
Szopka udanej imprezy :-).

Zosiu rośnij zdrowa!!!!!!!
n055.gif

reklama
Do góry