reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Spelnienia marzen,
Duzo zdrowka i pogody ducha,
Samych przyjemnosci z
poznawania świata
Kochanej Madzi
Zyczy Amelka z mamą
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim.

Gośka, Livciak słodko wygląda w tym baseniku. Widać zabawka się podoba.

Toska, mam u siebie na Bródnie super wyposażony sklep z zabawkami. Prawie zawsze tam kupuję rzeczy na wszystkie dziecięce uroczystości. Mają naprawdę wszystko. Sklep nazywa się Nygus - mają swoją stronkę.

A tu urodzinkowe zdjęcia. Jak wgram filmiki to później dołączę.
Picasa Web Albums - Jagoda - Moje pierwsze...

Dzagud śliczny ten rowerek, chcemy podobny kupić Laurze. A Madzia wygladała cudnie w nowej kreacji:tak:. No i widać że sa sobie z Maksiem (a Weronika z Jackiem) przeznaczeni inaczej być nie może:-D.
Gośka Livka ślicznusia w tym baseniku:-). O co chodzi z tym krzesełkiem i 5 dzieci bo mój gąbczak tez nie skumał?
Jakby ktoś był ciekawy byłam jednak wczoraj z Laurą na basenie, było super jak będe miała czas powklejam fotki;-), a dziś idziemy na zakupki.

Od Nas takze:
DLA MAKSIA, ANTONKA, OSKARKA i MADZI
składają Zyczenia
ciocia Anni i Surisia

CarnBskt.gif

Ostatnia edycja:
reklama
A mi sie Suri rozwydrzyla normalnie glowa mnie boli od tego jej jojczenia w kolko.

Najchetniej to by u mnei na rekach wisiala non stop... Wiec, hehehe troche ja chce przeprogramowac:tak: Marnie mi to wychodzi, ale zwariowac mozna z takim jojczkiem. :-D "mama i mama i mama i lala i lala i tak w kolko..."

Kotku - wklej foteczki...Czekamy...
Dzagud - jestem ciekawa tej Madziowej sukieneczki...

Do góry