reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Antonek wybrał wczoraj kasiorkę :-D i w drugiej kolejności książkę :-D bogaty mózgowiec z niego będzie ;-) może dostanie nobelka i zapewni rodzicom życie w bogactwie :laugh2:

Niestety mój kochany jubilat jest przeziębiony (nos zapchany, lekki kaszel) i już druga noc mamy do bani :-( wychodzą kąpiele w baseniku :baffled: bidulek mój malutki i roczny :-( wieczorem wrzucę wam opis mojego porodu, bo wy jeszcze tego nie znacie ;-)

miłego dnia wszystkim :tak:

pochmurno u nas :-D tak pochmurno, że aż przyjemnie
:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Kochana Magdusiu

Z okazji Twojego święta, życzę Ci byś osiągneła wymarzone szczęście, by wszystkie dni Twojego życia były piekne i radosne, a smutek, gorycz i łzy niech będą Ci nie znane, niech nadzieja i szczęście w miłości towarzyszy Ci zawsze!

Życzy Aniela z Zuzanną

Dzagud to miałaś farta z tą naszą pocztą.
Ja wysłałam w ubiegły poniedziałek zaproszenia na roczek Zuzki i do tej pory jeszcze nie dotarły. No i kupiłam zegarek w prezencie dla kuzyna, który również nie dotarł a młody wyjeżdża już w piątek na kolonie i chciałam żeby już miał. Jestem wściekła na tą poczte i czuje sie oszukana. Zapłaciłam za priorytet i co mam...
A rodzinkę to musiałam słownie zapraszac bo nie wiadomo czy zaproszenia do niedzieli dotrą.

Dużo zdrówka dla Antonka. Niech się chłopak trzyma!

I chciałam zapytac, bo mam wrażenie że Efilo coś na długo nam zniknęła. U Zosi wszystko w porządku?​

Naszej kochanej Madzi wszystkiego najlepszego niech nam żyje 100 lat (i tyle samo broi:-D):-).
Szopka nie narzekam a nawet popieram:laugh2:, a jak spi za długo to budzę. Laura też co znajdzie to zjada ale tez mam nadzieję że nie ma w tym stworzeń żyjących:-D.
Dzagud super że sukienka doszła na czas:tak:. Faceci tak mają niby na ubrania uwagi nie zwracają ale tak naprawdę zalezy im na tym aby jego połówka i dzieci dobrze wyglądały. Ja jak czasami Laurę ubiorę w jakąś sukienkę plus kiteczki do tego to słysze jak mąż mówi do niej jak ty ładnie wyglądasz, jakie ładne kokardki i kiteczki itd:-D
Blanes witaj kochana i czekam na fotki roczkowe;-).
Gingeros zdrówka dla Antonka naszego malego "mózgowca":-D.
Mam nadzieję ze Laura nie pójdzie w moje ślady i nie złapie kieliszka, choć ja jakoś u siebie nie widzę pociągu do alkoholu:laugh2::rofl2:.
Moja bidulka nabiła sobie wczoraj 3 guzy (2 upadki). Własciwie to guz jest jeden a 2 otarcia:-(. Jeden w domu uciekała mi z gołym tyłkiem jak chciałam ją przewinąć i spadła z łóżka zdążyłam tylko złapać ją za nogi ale na głowe poleciała i otarła sobie skórę wokół oka, a 2 pozostałe na dworzu przy takiej pajęczynie do wspiniania poleciała na linę i na szyji ma otarcie a na czole guza. Jak wróciłam z nią do domu mąż powiedział "coś ty jej zrobiła"" ale jak zobaczył moje spojrzenie szybko poprawił "coś ty sobie Laura zrobiła?" I do tego po wczorajszym szczepieniu 2 ukłucia na dwóch pośladkach i dziś jeden jest trochę opuchnięty. Moja mała gapcia;-).
Ja dziś zastanawiam się czy iśc na basen czy na zakupy ciuchowe? Chyba jednak pójdę na zakupy, bo widzę trochę chmur, a nie chciałabym marznąć i siedzieć pod kocem na basenie:-D. Miłego dnia wszystkim.
Dziewczyny pomyślcie sobie że rok temu część z nas była swieżo po porodzie i leżała z takimi maleństwami u boku, a teraz te maleństwa tak rozrabiają:-D.

MADZIUNIU STO LAT ROSNIJ NAM ZDROWO,ŚLICZNOTKO MILION CAŁUSKÓW OD LIVI I MAMY

Madziu wszystkiego najlepszego z okazji roczku - rosnij duza :-D
I jeszcze wsyztskim których wczesniej ominęłam z powodu pobytu we Wrocku, a szczególnie dla Oskarka :tak:
Duzo zdrówka dla roczniaka Antka, no i gratulacje madrego wyboru swojej przyszłości :-D

reklama
Do góry