reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dobry wieczor.

Anielap-jestem jestem tylko pogoda dzisiaj u nas cudna wiec caly dzien spedzilysmy na dworku pod drzewkiem.Teraz musze ogarnac kilka rzeczy i popisuje pozniej
Buziaki dla wszystkich

reklama
Naszemu kolejnemu Jubilatowi Oskarkowi moc szczęścia i słoneczka z okazji pierwszych Urodzin

322008ayfa6ubab1.gif

322008ayfa6ubab1.gif

Oskarku 100lat i milion całusków od Livki
Esiu nie żartuj na 5 dziecko sie nie pisze i za stara jestem ,w tym roku krzesełko:rofl2::rofl2::-D

Oskarkowi dużo zdrówka i szczęścia

życzy
Ciotka Jola z rodzinką ;-)

Ostatnia edycja:
Kuzynowi Antonkowi i Maksiowi życzymy wiele radości, szczęścia i miłości

Jolka z chłopakami

Ostatnia edycja:
Idzie miś, żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!

Kochanym roczniakom Antonkowi i Maksowi wszystkiego co najlepsze życzy Aniela z Zuzanną.

Naszym słodziakom - Maksiowi i Antonkowi, stu lat w szczęściu i miłości z okazji pierwszych urodzinek życzy Ciocia Dzagud z Weronisią i Madzią

636069hdtd69xyai.gif

Idzie miś, żyrafa wielka,

lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!

Kochanym roczniakom Antonkowi i Maksowi wszystkiego co najlepsze życzy Aniela z Zuzanną.
i my dołączamy się do radosnych życzeń:tak::-D również spóźnione dla Oskara:tak:

Najlepsze zyczenia dla Maksia, Antonka i Oskarka:-).
Esiu zazdroszczę ruchów Juniora, ja nie moge się doczekać:tak:.
Anni jak zwykle coś ciekawego zapodała na poczatek dnia:-D.

Co do tego przegrzewania tutaj jest na odwrót mamy raczej za lekko jak dla mnie ubierają dzieci, zimą pare razy widziałam około 1,5 -2 letnie dzieci bez czapek:tak:.
U nas też dziś upał, od miesiąca wybieram sie na basen ale jakos nie moge sie wybrać, bo albo Laura za długo spi, albo coś innego wypadnie. Dziś tez odpada bo idziemy na szczepienie, i tak obudziłam ją o 9:30, bo jak śpi do 10 (wczoraj tak spała) to cały dzień jest poprzestawiany i obiad zjada wtedy o 17:baffled:.
Miłego dnia:-).

reklama
Z okazji pierwszych urodzin wszystkiego co najlepszego dla przystojniaka Antka - uwodziciela kobiecych serc i wspaniałego Maksa. Niech Wam zawsze świeci słońce życzy ciocia Iszatr z Franiem

Do góry