reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A my zasylamy spoznione zyczenia dla
Maksia i Zuzi
Zyjcie 100 lat w szczesciu i zdrowku robaczki!!!!!!!

I dla Antonka ,Oskarka i Maksia samych radosci i sukcesow!!!!!

Spelnienia marzen dla wszystkich Was szkrabikow
Zyczy Amelka z mamą

reklama
322008ayfa6ubab1.gif

MILION CAŁUSKÓW DLA ANTONKA I MAXSA,100 LAT CHŁOPAKI LIVKA Z MAMĄ

Z okazji pierwszych urodzin wszystkiego co najlepszego dla przystojniaka Antka - uwodziciela kobiecych serc i wspaniałego Maksa. Niech Wam zawsze świeci słońce życzy ciocia Iszatr z Franiem
I podłącza się Esia z Piotrusiem i Juniorem :-)

Gośka ja niekumata :zawstydzona/y: Ja mam gąbczaka a jeszcze po poprzednim nie doszłam do siebie ;-) - co za krzesełko?! :szok: Jak to 5 dziecko?! :szok: Ja nie wiem, nie rozumiem i w ogóle czuję się w tyle :zawstydzona/y:
:-D

Ostatnia edycja:
Maksiu, Antonku i Oskarku!!!
Życzymy Wam Radości i usmiechu ma codzień, samych wspaniałych odkryć i niesamowitych przeżyć. Buziaków tysiąc przesyłamy!!!
Sorga i Eryczek

Maksiu, Antonku i Oskarku!!!
Życzymy Wam Radości i usmiechu ma codzień, samych wspaniałych odkryć i niesamowitych przeżyć. Buziaków tysiąc przesyłamy!!!
Sorga i Eryczek

Szopka i Czarek się podpisują:tak:

Gosia ja też nie rozumiem o co chodzi z tym piątym dzieckiem i krzesełkiem - bądź tak dobra i wyjaśnij :-D

Kotek to z Laury niezły śpioszek, ale chyba nie narzekasz bo i ty możesz dłużej odpocząć.

Czarek wygrzebał dziś z trawy jakieś stare ciasteczko i oczywiście skonsumował znalezisko :baffled: Mam tylko nadzieję że jakaś mrówka się do niego nie przykleiła bo go będzie łaskotać w żołądku :-D

Ale się dziś ucieszyłam!!! Bałam się że ze względu na ten cholerny strajk pocztowców sukienusia którą zamówiłam dla Madzi nie dojdzie na czas, a tu dziś wracam z pracy i niespodzianka. :-) Jak na zamówienie - szybciutko przeprałam i wywaliłam na balkon - na jutro kreacja gotowa. I co dziwne, choć mój Mąż raczej bardzo sceptycznie i obojętnie podchodzi do zakupów ciuchowych - dla kogo by nie były, to dziś po ujrzeniu sukienusi był po prostu zachwycony. Teściówka też.:tak:

reklama
Ojej dzięki wielkie dziewczyny, niesamowicie mi miło, że pamiętacie o nas :-).

Oczywiście ja też życze wszystkim naszym roczniakom wszystkiego co najlepsze i oby kolejny rok był równie udany co miniony.

Za kilka dni powinnam uzupełnić galerię o zdjęcia z pierwszej naszej imprezki :happy:

Do góry