Z okazji pierwszych urodzin, cudnej Zuzieńce i mojemu przyszłemu Zięciowi Maksowi życzę słoneczka przez całe życie, dużo szczęścia i miłości. Cioteczka (Teściowa;-)) Dzagud z Weronisią i Madzią.
reklama
Dzieńdoberek :-)
Buziaki dla Zuzi i Maksia!!!
toska mam nadzieję, że szybciutko Stasiowi przejdzie...
elmaluszku przerażające to z Twoim bratem... Też bym takich wieszała na latarniach!
anni ja bym zdjęcie poprosiła tej łowieczki...
Gingeros z moim gąbczakiem nawet nie próbowałam nadążyć za pokrewieństwami
Dobra ciocia z Ciebie, że dałaś czas na odskok Moja siostrzyczka kiedyś nam nie dała (miała ze 3 lata) i potem łaziła po domu i mówiła, że "oni się kitłasują" Myślałam że padnę ze wstydu
A my dzisiaj jedziemy na grilla! Bardzo się cieszę! :-) Z resztą, zobaczycie zdjęcia, to zrozumiecie czemu
Buziaki dla Zuzi i Maksia!!!
toska mam nadzieję, że szybciutko Stasiowi przejdzie...
elmaluszku przerażające to z Twoim bratem... Też bym takich wieszała na latarniach!
anni ja bym zdjęcie poprosiła tej łowieczki...
Gingeros z moim gąbczakiem nawet nie próbowałam nadążyć za pokrewieństwami
Dobra ciocia z Ciebie, że dałaś czas na odskok Moja siostrzyczka kiedyś nam nie dała (miała ze 3 lata) i potem łaziła po domu i mówiła, że "oni się kitłasują" Myślałam że padnę ze wstydu
A my dzisiaj jedziemy na grilla! Bardzo się cieszę! :-) Z resztą, zobaczycie zdjęcia, to zrozumiecie czemu
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Od nas równiez najlepsze życzenia dzisejszym solenizantom i spóźnione dla Mikołajka:-).
Ja też (na poczatku nawet nie wiedziałam co to gąbczak). Ciekawi mnie ten grill nie moge doczekac się zdjęć.Gingeros z moim gąbczakiem nawet nie próbowałam nadążyć za pokrewieństwami
Elmaluszek zdrówka dla braciszka;-). W tamtym roku w Szkocji pobili naszego kolegę, tylko dlatego ze jest polakiem, czekali na niego w klatce w domu w którym mieszkał, było ich z 10.
Anni pokaż nam tą owieczkę i gratki ciasta na pewno jest pyszne, aż slinka mi cieknie.
Toska my zimą też chcielismy wyjechać z Laura na jakieś wakacje, no nic pojedziemy kiedy indziej juz we 4, przynajmniej bedzie sprawiedliwie, każdy maluszek cos zobaczy.
Jolka jak po wizycie u ehabilitantki?
Kachasek powodzenia, ja na Twoim miejscu tez kupiłabym gotowe biszkopty (zawsze je kupuję) albo najlepiej gotowy tort;-).
Agik super że mężulek dziś odpuścił, pewnie wieczorem padnie ze zmęczenia po całym dniu z Wojtusiem.
Wiecie jak się wku..... na teściową! W czwartek byłam u niej na obiedzie i tak korzystajac że jestesmy same powiedziałam jej o ciązy. Wszystko ok ucieszyła się ze Laura bedzie miała rodzeństwo, a ona chetnie pomoże. No więc kazałam jej nie mówic nikomu na razie bo jeszcze za wczesnie, poza tym sami chcemy powiedziec. Tylko przed wyjsciem zapomniałam jeszcze jej przypomniec o tym, i co? Wczoraj przyszedł mój kuzyn z gratulacjami i lodami. Szwagier mu powiedział. Dziś zapraszała nas znowu na obiad ale powiedziałam że nie przyjde bo jestem obrażona. Nic już jej nie powiem, ale myslałam że w takiej sprawie moge jej zaufać, ale byłam głupia. To się wyżaliłam, wiecie co nigdy tej jedzy nie lubiłam, ale odkad Laura sie urodziła jest troszkę lepiej miedzy nami więc pomyślałam że jak jej powiem tak w tajemnicy to jej dochowa. Teraz na złośc jej bede szukała mieszkania jak najdalej od niej. Dobra juz nie przynudzam.
Udanego weekendu, imprez roczkowych i grillów (ja robię dziś pizzę na kolację).
kachasek
matka-wariatka :)
dołączamy do błyszczących życzeń wszystkiego najlepszego!!!
Ostatnia edycja:
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny!!!
Przez ostatnie dwa dni strasznie zalatana byłam i nawet czasu do was napisać nie miałam
Dlatego zacznę oed zaległychżyczeń:
Przez ostatnie dwa dni strasznie zalatana byłam i nawet czasu do was napisać nie miałam
Dlatego zacznę oed zaległychżyczeń:
Drogie roczniaki: Michałku, Mikołajku i Zuziu
Życzymy Wam wiele szczęścia, radości, zdrowia i wytrwałości w poznawaniu świata :-)
Życzymy Wam wiele szczęścia, radości, zdrowia i wytrwałości w poznawaniu świata :-)