reklama
anni
Fanka BB :)
achhh samo zycie dzagud...
zmykam po mojego diabelka do zlobka.
zmykam po mojego diabelka do zlobka.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
kachasku dziekuje w imieniu Mikołaja
Rowno rok temu chwyciliscie swoj skarb na rece.Zyczymu wam duzo zdrowia,usmiechu,radosci i dumy z Michałka.Michałku duza buzka od nas dla Ciebie.Rosnij zdrowo na chwałe rodzicow i zyj STO LAT !!!!!!!!!!!!!!
my tez:-):-):-)
A
agik25
Gość
GUSIA i my dla Mikołajka życzymy wszystkiego co najlepsze, żeby mu się w życiu układało i żeby zdrówko Go nie opuszczało (nie ma Cię słońce na liście i aż wstyd ale jakoś mi się zapomniało że Wy też dzisiaj świętujecie)
Jeszcze raz wielkie buziaki :-)
Jeszcze raz wielkie buziaki :-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
I my ze wstydem przyznajemy zaniedbanie ale Gusia musisz sprawic Mikolajkowi suwaczek
Sto lat w szczesciu Szkrabiku kochany
Zycza ciocia elmaluszek z Amelka
Sto lat w szczesciu Szkrabiku kochany
Zycza ciocia elmaluszek z Amelka
A
agik25
Gość
No dziewczynki, ja nakarmiłam moich panów i wysłałam ich na dwór. Powiedziałam M że do wieczora mają nie wracać a ja się będę uczyć na jutrzejszy egzamin. I nawet słowem się nie odezwał, a nawet jak zadzwonił kolega czy idą na tenisa to powiedział, że się dzieckiem zajmuje i że może podejść na korty z Wojciem :-) Takiego Go kocham :-)
Lecę się uczyć...do później.
Aha i chyba jeszcze dzisiaj do fryzjerki idę, bo jutro idziemy na bankiet z ambasadorem Mongolii to przecież nie mogę jak strach na wróble wyglądać.
Lecę się uczyć...do później.
Aha i chyba jeszcze dzisiaj do fryzjerki idę, bo jutro idziemy na bankiet z ambasadorem Mongolii to przecież nie mogę jak strach na wróble wyglądać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnieI my ze wstydem przyznajemy zaniedbanie ale Gusia musisz sprawic Mikolajkowi suwaczek
Najlepszego!!!
Kotek dobrze że odkryłaś co Maleńkiej przeszkadzało - u dzieciaczków wszystko tak szybko się zmienia... ;-)
Najadłam się czereśni i mam brzuch dwa razy większy (nie niż normalnie, tylko niż teraz ;-)). Piotruś zjadł 2 i też bardzo Mu smakowały
reklama
anni
Fanka BB :)
Agik - idz do fryzjera kobitko idz;-)... hehehe choc nie mysle bys wygladala jak strach na wroble Co do M nooo telepatycznie nas chlopak podsluchiwal :-)
Elmaluszku normalnie mnie zlisz... Ja ci dam sprzatanie jakies takie!!!! No ja na Amelki bibe przyjezdzam a nie na inspekcje domu Co mi z porzadkow jak mi padniesz zanim przyjade...Apropos jak tam badania???
Elmaluszku normalnie mnie zlisz... Ja ci dam sprzatanie jakies takie!!!! No ja na Amelki bibe przyjezdzam a nie na inspekcje domu Co mi z porzadkow jak mi padniesz zanim przyjade...Apropos jak tam badania???