reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Ja od rana probuje posprzatac chalupe ale nie bardzo mi to wychodzi z dzieckiem uwieszonym na nodze.Za 2 dni przyjezdza ciocia Anni z Suri a u nas takie pobojowisko
No nic mi moje dziecie nie daje zrobic,kompletnie.Nawet posta napisac ciezko bo wisi na ekranie
Jejku skad Ona tyle tej energii bierze.
Olla-tuli,tuli.Wszystko bedzie dobrze.I tak jak dziewczyny radza podreguluj troche meza.
No nic mi moje dziecie nie daje zrobic,kompletnie.Nawet posta napisac ciezko bo wisi na ekranie
Olla-tuli,tuli.Wszystko bedzie dobrze.I tak jak dziewczyny radza podreguluj troche meza.
To cyba najstarsze pytanie wszechświata hehehe elmaluszku, kiedy wyniki, i jak wogóle sie czujesz, masz jakieś objawy poza chudnieciem? Złe samopoczucie? sennośc...? nadmierna nerwowość?
Jola, ja nadal żadnego zdjęcia nie widzu ;-) i czekam. a do konca roku odliczam razem z Tobą chociaz u nas juz co raz mniej uczniów i co raz mniej godzin, zacznie się od lipca- kursy wakacyjne, więc teraz łapię głebszy oddech
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Sorga-czekam na wyniki maja byc w piatek rano.Pozatym ze gubie wage w zastraszajacym tempie to tak sennosc w nadmiarze(kiedy tylko Amelka spi to ja razem z nią-a ona tez duzo spi) i przede wszystkim czuje sie bardzo zmeczona.Jak rano wstane wyspana to za 2 godzinki juz odczuwam straszne zmeczenie jak bym niewiadomo co robila.A przeciez to powinnam dopiero zaczac dzien.No i tak sama sie martwie co tam w piatek powiedza.Ale czuje duchem ze to wszystko na tle hormonalnym.Pozatym mam bardzo nieregularne miesiaczki
Dzieki kochana ze pytasz:-)
Dzieki kochana ze pytasz:-)
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Olla z chłopami jest tak, że jak sami czegoś nie doświadczą, to nie uwierzą. Więc najlepiej by było gdyby wypadł ci jakiś "pilny" wyjazd ;-)
Esiu po pierwszym cc nie ma takiego problemu, ale ja już po dwóch jestem. Co prawda mój lekarz nic mi na ten temat nie mówił (on wogóle małomówny jest), ale kuzynki lekarz twierdzi, że trzeba min. 2 lata poczekać
Sorga bo żadnych zdjęć nie zrobiłam w sobotę roczek więc pewnie jakieś fotki wrzucę ;-)
Właśnie doradca z banku zdwonił, że zgubili jeden z moich załączników do wniosku muszę jutro dowieźć
Jutro jedziemy na rehabilitację, ciekawe co powiedzą na raczkowanie Maksa ;-)
Esiu po pierwszym cc nie ma takiego problemu, ale ja już po dwóch jestem. Co prawda mój lekarz nic mi na ten temat nie mówił (on wogóle małomówny jest), ale kuzynki lekarz twierdzi, że trzeba min. 2 lata poczekać
Sorga bo żadnych zdjęć nie zrobiłam w sobotę roczek więc pewnie jakieś fotki wrzucę ;-)
Właśnie doradca z banku zdwonił, że zgubili jeden z moich załączników do wniosku muszę jutro dowieźć
Jutro jedziemy na rehabilitację, ciekawe co powiedzą na raczkowanie Maksa ;-)
anni
Fanka BB :)
A ja mam mega swietniarski dzien - w skrocie.
zgubilam karte debetowa (przewalilam nawet smiecie w poszukiwaniach - zostawiam bez komentarza),
zalalam mieszkanie,
spalilam ciasto,
Suri mi kupskiem obsmarowala 2 scieny i cos tam jeszcze - poszlam tylko zakrecic wode w wannie przed jej kapiela po czym wchodze do pokoju i staje na czyms miekkim....*@!*^!@*$, potem zobaczylam sciany - normalnie sie rozryczalam,
Kurna co za dzien
ide wycierac wode w lazience...(bo jakims cudem nie dokrecilam tej wody !!!)
Milego Wieczorku Zycze...
zgubilam karte debetowa (przewalilam nawet smiecie w poszukiwaniach - zostawiam bez komentarza),
zalalam mieszkanie,
spalilam ciasto,
Suri mi kupskiem obsmarowala 2 scieny i cos tam jeszcze - poszlam tylko zakrecic wode w wannie przed jej kapiela po czym wchodze do pokoju i staje na czyms miekkim....*@!*^!@*$, potem zobaczylam sciany - normalnie sie rozryczalam,
Kurna co za dzien
ide wycierac wode w lazience...(bo jakims cudem nie dokrecilam tej wody !!!)
Milego Wieczorku Zycze...
anni
Acha i obcielam Suri - dostalam ochrzan od sasiadki fryzjerki ponoc jest az taaak zle!
dziwne - mnie sie podobalo;-)
dziwne - mnie sie podobalo;-)
anni
do tego wszstkiego G sobie zrobil wieczor Disco na rolkach ze znajomymi w pracy - kuzwa jak przyjdzie jakie ja mu zrobie Disco...
Ostatnia edycja:
anni
hehehe ja chyba monolog prowadze, ale normalnie musze sie wygadac dziewczyny bo mi para uszami wylatuje...
zadzwonilam, opier...lam, wraca do domu - ja mu dam dyskoteke na rolkach...
powedzialam, ze jak pojdzie to wychlastam cale wino i u urzadze TAKIE granie przez cala noc, ze zapamieta do konca zycia...
odbilo mu chyba. Normalnie zabic to malo.
otwieram wino... kto chce lampeczke?
kurna za disko na rolkach...
zadzwonilam, opier...lam, wraca do domu - ja mu dam dyskoteke na rolkach...
powedzialam, ze jak pojdzie to wychlastam cale wino i u urzadze TAKIE granie przez cala noc, ze zapamieta do konca zycia...
odbilo mu chyba. Normalnie zabic to malo.
otwieram wino... kto chce lampeczke?
kurna za disko na rolkach...
Ostatnia edycja:
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anni to ja poprosze jedną;-) Tylko czerwonego.
I lykniem ze te bilety co bys dojechala cala i zdrowa no
A tym czasem lece przygotowywac Wam pokoik
I lykniem ze te bilety co bys dojechala cala i zdrowa no
A tym czasem lece przygotowywac Wam pokoik