reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

WSZYSTKIM NASZYM CZERCOWIATKOM Z OKAZJI DNIA DZIECKA SPELNIENIA MARZEN TYCH MALUTKICH I DUZYCH.
:tak::-):-):-)

131.gif

reklama
Esia, my Magdzie też kupiliśmy coś takiego jak te kubki, tylko to są takie półkule (FP) - składasz z nich wieżę, ale też możesz robić z nich kulki. Kupiłam bo fajnie wyglądało, ale dziś z samego rana była premiera i są super - przyznam że sama się bawiłam w układanie.;-)Wiem że to od 6tego miesiąca, ale Magdzie i tak się podoba.
Piramidka kubeczki Fisher Price BCM! (373620693) - Aukcje internetowe Allegro

No i gapa ze mnie.

I od cioteczki Dzagud najlepsze życzenia dla wszystkich Czerwcówczątek - oby Wasze życie pełne było radości i szczęścia.

I maluch wszystkim naszym kochanym Szkrabikom z okazji tak wielkiego swieta
Zyczy wszystkiego co najlepsiejsze
Na calym świecie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkim kochanym naszym Dzieciaczkom wszytskiego najlepsiejszego!!!
Kotku gratuluje serdecznie!!!! i sama już sie doczekać nie mogę :))
Dzagud buziaczki dla całej czwórki jestescie debesciaki w czym się ciągle utwierdzam. Super że Madzia robi postępy, z taką mamuską jak ty szybciutko stanie na nóżki:)
elmaluszku super że szybko zareagowałaś, współczuje i zyczę żadnych więcej takich przygód :p
olla łącze się z Tobą w bólu, jak trenowałam wiecznie uszy i uszy, no na zmianę z zatokami... mam nadzieję że szybko przejdzie.
Monika gratuluję!!! i zycze dalszyh sukcesów :))

Odnośnie prezentów dla naszych dzieciaczków, kto jeszczenie ma polecam serdecznie "Szczeniaczka Uczniaczka" Eryk po prostu go uwielbia, tuli, gada do niego łazi z nim po całym domu i ciąga za ucho :)
Prezentów na dzień dziecka oprócz tego: arka noego, książeczka interkatywna, mata grajaca- ciuchcia, i kokpit kierowcy, dam znać późniejmo tym jak się sprawdzają.

Wczorajszy dzien spedziliśmy nad morzem, było cudnie, choć strasznie wietrznie ale parawany nas uratowały. Eryk zarzył wolnosci i piachu do woli, no bo co dziecko może sobie na plazy zrobić? ganiał jak szalony i strasznie był szcześiw, ja cóż tak się zjarałam że nie moge stanika założyć :p
Buzi wielkie dziewuszki szczgólnie wspaniałe zyczenbia dla brzusiów Esi i Kotka :)))

Wielkie buziaczki dla naszych Czerwcówiątek i ich Rodzeństwa! :-)

Sorga ja trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej wykurowała kręgosłup i miała brzuszek! :-)
Już się nie mogę doczekać tych kilku dni nad morzem, które planujemy za 2 tyg...

Dzagud Piotruś też ma taką "wieżę" i faktycznie jest rewelacyjna! :tak: Dostał na imieniny miesiąc temu i wcale nie było to za późno - tak naprawdę dopiero zacznie się nią porządnie bawić :tak:
Zapomniałam napisać, że od nas Piotruś dostał bańki mydlane :-D Powiem szczerze, bardziej to był prezent dla mnie, ale Jemu też się podobało :-D Pół dnia wczoraj puszczałam na wietrze... :laugh2:

Z OKAZJI DNIA DZIECKA BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MALUCHÓW
(TYCH W BRZUSZKACH TEŻ:tak:)

:tak::tak::tak::tak::tak:ja tez sie dolanczam do zyczen tesciowej mojej corki(czy jakos tak):-p

....aaalllle kac:baffled:jeju dalam czadu wczoraj,nawet ucho nie bolalo:zawstydzona/y:nie sadzilam ze bede cierpiala dzisiaj bo wczoraj czulam sie jak skowronek:rofl2:

Buziole

reklama
Esiu gdzie jedziecie i kiedy, może podjedziemy na kawkę jeśli nie za daleko na jednodniowa wyprawę ?
Olla kace sa straszne z dziećmi... po prostu nie ma kiedy i jak spokojnie pokacować....

Do góry