reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
a tak a propos @

jak wyglądała wasza pierwsza po ciąży? bo ja zaczynam się na serio martwić. trwa nieprzerwanie od wtorku. dodam nie tego w tym tygodniu tylko dwa tygodnie temu :zawstydzona/y:

Efilku - moja byla tez obfita, ale chyba nie przekroczyla tygodnia. Hmm... Tyle czasu.. troche dziwnie to mi wyglada, ale moze ktoras z dziewczyn miala podobnie:tak:

Olla- no dobrze, ze jestes hehehe my tez samochodu nie mamy z bardzo podobnych przyczyn do twoich hahaha Poprostu pol roku minelo i starego grata trza bylo odcholowac do PL - ale to i dobrze - bo zasluzyl sobie na odpoczynek.

Goska - :szok::szok::szok: ojj to mi wyglada podejzanie -ja tak mialam przy ciazy :sorry2:

A chcialam sie pochwalic i prosze mnie tu glaskac po glowce:laugh2:, ze... ze dzis zaliczylam kolejno: jogging rano, basen, joge, dlugi spacer i nie dalam sie skusic na duzeeego loda jakim mnie kolezanka kusila. Czuje, ze te 2 kg mam juz z glowy ( z pupy tak doslowniej hehehe)

Anni jak Ty dojdziesz do 48:szok: kg to ja nie jadę z Tobą na wakacje chudzielcu :-p;-)
Co do aktywności fizycznej to mąż mój stwierdził, że ja to jestem taki sportowiec mimo woli :dry::wściekła/y:Teraz np. cierpię tydzień na ból kostki bo ostatnio z mężem na tenisie byłam i sobie cuś w nóżkę zrobiłam :-(

Agik - sloneczko hehehe - na wakacje ze mna musisz jechac bo jak nei to znajde i na sile zaciagne ;-) poza tym to probuje cialo dopasowac do mojego nowego rozmiaru piersi :-( pociazowego (nie ma czego zazdroscic :sorry2:) Wiec nic nei znajdziesz procz kilku kosci hehehe a to zapewne piekne nie jest:-D

Agik jak ty nie jedziesz to co ja mam powiedzieć?:dry:
Efilo u mnie pierwsza trwała chyba troszkę ponad tydzień
Anni głaski wielkie (jeszcze poćwicz za mnie):tak:

Gośka daj znać jaki wynik
u mnie @ nadal brak, brzuch boli (ale nie jak na @, jakoś dziwnie), 2 testy negatywne (zaczynam wątpić w ich prawdziwość:zawstydzona/y:), w środę tak czy inaczej wizyta kontrolna po wypalance, więc się może coś dowiem

reklama
Dziewczynki róbcie szybciej te testy bo jestem ciekawa jak cholera która pierwsza do Esi dołączy :-D;-)
U nas pada i pada, troll właśnie zasnął to chyba się też rzucę do wyrka, a co tam...:zawstydzona/y:

Do góry