reklama
E
efilo
Gość
a tak a propos @
jak wyglądała wasza pierwsza po ciąży? bo ja zaczynam się na serio martwić. trwa nieprzerwanie od wtorku. dodam nie tego w tym tygodniu tylko dwa tygodnie temu
jak wyglądała wasza pierwsza po ciąży? bo ja zaczynam się na serio martwić. trwa nieprzerwanie od wtorku. dodam nie tego w tym tygodniu tylko dwa tygodnie temu
anni
Fanka BB :)
Efilku - moja byla tez obfita, ale chyba nie przekroczyla tygodnia. Hmm... Tyle czasu.. troche dziwnie to mi wyglada, ale moze ktoras z dziewczyn miala podobnie
Olla- no dobrze, ze jestes hehehe my tez samochodu nie mamy z bardzo podobnych przyczyn do twoich hahaha Poprostu pol roku minelo i starego grata trza bylo odcholowac do PL - ale to i dobrze - bo zasluzyl sobie na odpoczynek.
Goska - ojj to mi wyglada podejzanie -ja tak mialam przy ciazy
Olla- no dobrze, ze jestes hehehe my tez samochodu nie mamy z bardzo podobnych przyczyn do twoich hahaha Poprostu pol roku minelo i starego grata trza bylo odcholowac do PL - ale to i dobrze - bo zasluzyl sobie na odpoczynek.
Goska - ojj to mi wyglada podejzanie -ja tak mialam przy ciazy
anni
A chcialam sie pochwalic i prosze mnie tu glaskac po glowce, ze... ze dzis zaliczylam kolejno: jogging rano, basen, joge, dlugi spacer i nie dalam sie skusic na duzeeego loda jakim mnie kolezanka kusila. Czuje, ze te 2 kg mam juz z glowy ( z pupy tak doslowniej hehehe)
A
agik25
Gość
Anni jak Ty dojdziesz do 48 kg to ja nie jadę z Tobą na wakacje chudzielcu ;-)
Co do aktywności fizycznej to mąż mój stwierdził, że ja to jestem taki sportowiec mimo woli Teraz np. cierpię tydzień na ból kostki bo ostatnio z mężem na tenisie byłam i sobie cuś w nóżkę zrobiłam :-(
Co do aktywności fizycznej to mąż mój stwierdził, że ja to jestem taki sportowiec mimo woli Teraz np. cierpię tydzień na ból kostki bo ostatnio z mężem na tenisie byłam i sobie cuś w nóżkę zrobiłam :-(
anni
Agik - sloneczko hehehe - na wakacje ze mna musisz jechac bo jak nei to znajde i na sile zaciagne ;-) poza tym to probuje cialo dopasowac do mojego nowego rozmiaru piersi :-( pociazowego (nie ma czego zazdroscic ) Wiec nic nei znajdziesz procz kilku kosci hehehe a to zapewne piekne nie jest
kachasek
matka-wariatka :)
Gośka daj znać jaki wynik
u mnie @ nadal brak, brzuch boli (ale nie jak na @, jakoś dziwnie), 2 testy negatywne (zaczynam wątpić w ich prawdziwość), w środę tak czy inaczej wizyta kontrolna po wypalance, więc się może coś dowiem
u mnie @ nadal brak, brzuch boli (ale nie jak na @, jakoś dziwnie), 2 testy negatywne (zaczynam wątpić w ich prawdziwość), w środę tak czy inaczej wizyta kontrolna po wypalance, więc się może coś dowiem
reklama
A
agik25
Gość
Dziewczynki róbcie szybciej te testy bo jestem ciekawa jak cholera która pierwsza do Esi dołączy ;-)
U nas pada i pada, troll właśnie zasnął to chyba się też rzucę do wyrka, a co tam...
U nas pada i pada, troll właśnie zasnął to chyba się też rzucę do wyrka, a co tam...