reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Zapłakał przy drugim uderzeniu w betonowa plyte ale na szczescie nie wystraszyl sie mocno I po raz kolejny dziekuje Bogu ze nic mu nie jest :tak:

reklama
Tak dla woli przypomnienie ja Dawida karmiłam tylko m-c a mialam raz w grudniu i do tej pory nic:no:

Kurka, ale się te Wasze @ ociągają :baffled:
Nie bagatelizujcie tego, lepiej żeby gin obejrzał i wykluczył jakieś poporodowo-popołogowe problemy :tak:

A u nas dupa blada :baffled: Jednak nici z wakacji u przyjaciółki - Małż nie dostał urlopu :wściekła/y: Szlag mnie trafił, no ale nic się nie da z tym zrobić :-( Będziemy robić kilkudniowe wypady w Polskę...

Ojjj jaka cisza... to pewnie temu, ze weekend ;-)

Pycia - takie wlasnie momenty uswiadomiaja nam jak bardzo nie doceniamy sobie pewnych rzeczy i mi przynajmniej daje powod by cieszyc sie kazda chwila :tak:

Ciesze sie, ze wszystko skonczylo sie dobrze!

Esia - noo przykro mi:-( Nie ma to jak sobie juz cos planowac i ...
Tak mialo byc ;-)

No a co do planowania to ja mialam jechac do Elmaluszka za tydzien razem z Olla, ale tez chyba plany pojda w las. Choc... zapowiedzialam sie na inny termin i na pewno sie u niej zjawie ;-)

Ollu wlasnie - odezwij sie KOCHANIUTKA... Co tam u Ciebie? Kryzys finansowy minal?

A u nas spokojnie - no az za...hehehe ja lubie akcje, a jakos tak sflaczala sie czuje bez stymulatora w postaci wielkiego miasta :-) Wiecie jak to jest czlowiek chce tego czego nie ma, a jak to ma chce znow czegos innego i tak w kolko - przewrotna ludzka natura...:-D

No ale coz...

Troche pracy teraz mam bo w koncu!! koncze swoja oficjalna strone i mam nadzije, ruszy wszystko z kopyta.

Suri poza tym strasznie, ale to strasznie gada i juz nie pisze tego w pozytywnym znaczeniu - uszy mi odpadaja. Od 5 rano jak wstanie do 7 wieczor slucham jej paplania nooonnn stooppp. Ciesze sie, ze dziecko wylewne i mam nadzieje, ze nei zapesze...ale na serio w polaczeniu z jej krzykiem, placzem to moje uszy maja dosyc. Hehehe

Wlasnie ubrala na siebie torbe plastikowa i walczy by ja sciagnac. Oki lece zanim mi sie maly gadula udusi :sorry2: Milej niedzieli kobitki...

Anni !!!!! Lobuzie !Czemu nie jedziesz do Elmaluszka? Musisz sie wybrac choc Ty!!! U mnie sie ryplo z wiadomych powodow...baaardzo mi przykro bo tak chcialam jechasc!!!
Wczoraj dzwonil do mnie Elmaluszek...dopiero dzis sie zorientowalam:zawstydzona/y:Elamaluszku jak to czytasz to przepraszam i zadzwon jeszcze raz kochana bo u mnie kredytu niet:sorry2:

Anni wiem co czujesz,moja dopiero teraz pokazala rogi juak zaczela byc bardziej mobilna:dry:koszmar jakis!!!!Nie wyrabiam z nia...wezcie ja plissss:baffled:Wszedzie jej pelno,zapierdziela jak perszing i wie kiedy broic...jak mama pomywa:laugh2:bo nie slysze wtedy,staram sie ja miec na oku ale ona naprawde jest cwaniutka i do tego szybka.Dzis otwarla szafke,wyciagnela sudokrem,otwarla go,pojadla,usmarowala siebie i obszar znajdujacy sie na wyciagniecie malych raczek(czytaj pol pokoju:baffled::angry:)Ehhhhh...Takze lacze sie z Toba w bolu i reszta dziewczyn;-):-)

Esia jak tam fasolek?Kiedy idziesz na USG nastepne?Ciekawa jestem jaka plec...ale to jeszscze chyba za wczesnie...
Cosik mi swita w glowie ze mialas jechac do Portugali i ze malz urlopiku nie dostal:-(kurna jak pech to pech,szkoda(chyba ze to nie o Ciebie esiaczku chodzi to walnij mnie w lep a osoba o ktorej pisze moze mnie kopnac w d...sorki ja wszystkie fakty przysfajam ale nie wiem do ktorej szufladki wlozyc:zawstydzona/y::-p)

Aha jeszcze chcialam do Kachaska napisac ze sliczna fryzurke ma synus teraz:) podobaju mi sie:)))(juz pewnie odrosnac zdazyly ale wiedz ze baaardzo sie zachwycalam jak wkleilas zdjecia ale jakos czasu nie mialam zachwalac,ale pamietam ,pamietam heheh)

Buziaki dla Was dziewczynki i milego dzonka :*

reklama
Olla nie jest z Tobą tak źle - całkiem nieźle przyswajasz :tak::-D
Faktycznie, urlop nam się rypnął :baffled: Cóż, pewnie nie ma tego złego - może wreszcie uda nam się skończyć z wykańczaniem mieszkania... Cała antresola została do zrobienia, a to i mega praca i kaska nielicha :dry:
A usg mam we wtorek i też chciałabym już coś usłyszeń nt płci, no ale to chyba wcześnie... Poprzednio "na 53%" usłyszałam po 10tc, więc a nuż? ;-)
Współczuję rozrabiaki - ja wciąż nie ustaję w zachwytach nad własną przemyślnością i umieszczeniem Piotwora w kojcu swego czasu :-D Teraz tam właśnie czuje się najlepiej, bryka, bawi się i łobuzuje ale za to robi to godzinami - a ja mam Go zlokalizowanego i poza zasięgiem destrukcji totalnej :-D

Do góry