reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kachasku Michaś teraz to niezły przystojniak w nowej fryz:tak:. I tylko mnie zastanawia, jak Wy to zrobiliście, poszło gładko?,bo my jak Wojtkowi tylko baczki przycinaliśmy to mało się to tragedią nie skończyło:szok:;-)

Gingeros bratulacje pierwszej wypłaty! A gada trzeba sieknąć w kły, to doceni wysiłki Ślubnej! :-D
I zdrówka dla Antonka - dobrze że zostawiasz go z pediatrą :tak:Oj wygodnie tak mieć pod ręką...

Gośka no oby Livka się nie zaraziła...

anni dzięki :-)

Mi kapucha pomogła gdy miałam nawał w 4-6 dobie po porodzie - i też nie bardzo stosowałam się do zaleceń, bo przykładałam prawie zamrożone te liście. No ale działało :tak:

efilo ale zjadliwe dziadostwo :szok:

kachasek miodzio!!! :-) Przyjedziesz zrobić tak Piotrusiowi? Bo sama nie mam odwagi :zawstydzona/y: (boję się krzywo wystrzyc - a to jest właściwie pewne)

Niezrażona masakrycznym weekendem postanowiłam położyć Młodego na przedpołudniową drzemkę. Tak ponad kwadrans temu. Już był jakiś protest-song ale nie reaguję i od kilku minut jest cisza... Oby nie zapeszyć... ;-)
Miłego dnia Laseczki! :-)

:-)dzięki:-) a jak to zrobiłam? wpakowałam Misia do wanny, dałam zabawki i jakoś poszło, później zrobiłam poprawki, dzisiaj rano kolejne, ale w końcu go tak zostawiłam, żeby w końcu na łyso nie ogolić;-) chociaż mąż stwierdził, że Michał już jest łysy;-):-D)

Esiu - nie, dziękuję. jak dla mnie Piotruś ma zbyt proste włoski;-) u Miśka nie widać krzywizn aż tak bardzo:-D

aaaa zapomniałabym - te brązowe kreseczki w qpce dziś się nie pojawiły, wczoraj śladowe ilości. odstawiłam na weekend banany. dziś lub jutro znów mu dam i zobaczymy

kachasek
sliczna fryzurka. jaki sie dorosły menio z niego zrobił :-D
faktycznie te loczki to ułatwienie :tak:

u nas też ślicznie choć troszkę chmurek można uświadczyć. szkoda tylko że w pracy tak zimno... brr

Gingeros wielkie buziale dla 11 miesięcznego Antka.
Dużo zdrówka dla niego.
Z zapaleniem byłam w szpitalu, trafiłam na świetną położną, która przez pół godziny masowała mi pierś ( więcej sie nie dało, bo miałam gwiazdki przed oczami;-) Myślę, że ona uratowała mnie przed chirurgiem.
Ale żeby sobie polepszyć życie w nocy uderzyłam sie w mały palec u stopy i dzisiaj mam spuchniety jak bania. Nie wiem, czy syczec bardziej z bólu piersi czy palca ;-)
Esiu trzeba Piotrusia przywrócic do normy. A może za długo spi rano? Ja tak miałam z Frtaniem, gdy spał do 8-9. Zaczełam go budzic o 7.00 i teraz spi w dzien 3 godziny :-)

Iszatr - postąpiłaś zgodnie z filozofią mojego kolegi który twierdzi że na ból głowy najlepsza jest drzazga pod paznokciem. :-D:baffled:

Witam mam pytanie
czy ktoras z was ma wozek Coneco solar? albo wie jaka parasolka bedzie do niego pasowała!! Dostaje szału tyle juz sie na szukałam,ze mi bokiem wychodzi.

SŁUCHJCIE DZIEWCZYNY NASZE DZIECIACZKI BEDA MIAŁY SWOJE PIERWSZE URODZINKI.!!!!:-)Myslałyscie juz co zrobicie na tą uroczystosc?

kachasku właśnie dlatego chodzi zarośnięty jak Szyszkowy Dziadek - bo boję się, co z Niego będzie po postrzyżynach :-D

Iszatr chyba nie jest to kwestia zbyt długiego spania, bo zauważyłam prawidłowość - jeśli wstanie koło 7, trudniej Mu się zasypia na przedpołudniową drzemkę, niż wtedy gdy wstanie po 8 :sorry2: Chyba po prostu testuje opcję jednej drzemki dziennie :dry: W związku z tym, wymusił na nas położenie już o 20 :dry:

Gusia ja póki co zamówiłam mszę urodzinową dla Piotrusia i ustaliłam z rodziną przeniesienie imprezy na niedzielę - i mam nadzieję, że wyrobimy się na wtedy z powrotem z wakacji :-D

Pół dnia przesiedziane w domu :baffled: Z co kwadrans spacerami do windy, by sprawdzić czy może wreszcie naprawili :baffled: Mało mnie szlag nie trafił :baffled: Na szczęście w końcu ruszyła...

reklama
co za noc, co za noc!! o 4 obudził się mój rozpalony Antonek :-( ponad 38 stopni miał :-( zaaplikowałam nurofen, ale cholerstwo nie chciało zbić temperatury :-( blisko trzy godzinki bąbel mój wspaniały próbował zasnąć :rolleyes2:

dzień też dziwny i rozlegulowany :rolleyes2: cały czas stan podgorączkowy, z przerwami na gorączkę :-( :-( :-( teściówka dopatrzyła się (w czasie antonkowego śpiewania ;-)) lekkie zmiany w gradle :rolleyes2: i cholera nic już nie wiemy :-( dzięki bogu, że w ciągu dnia po Antonku nie było widać choroby i psocił jak dawniej ;-) rano postanowił pomóc babci Eli i wykopał zasadzone wczoraj dynie :-D ale wcześniej przekopał paluszkami cały mini ogródek babci Elci :-p to ci pomiegier :-D

mnie z wrażenia cały dzień lekko gardło bolało i miała stan podgorączkowy :-D:-D:-D mam nadzieję, że nie będę przechodzić żadnej trzydniówki :laugh2::laugh2::laugh2:

ISZATR ach ten mały palec, biedny zawsze obrywa!
;-) bo najmniejszy i zawsze z brzegu :-D

GUSIA nam chyba tort (cudny - malionowy z bitą śmietaną), ciacho, kawa/herbata wystarczą ;-) i jeszcze chyba najbliższa rodzina ;-)

KACHASEK cud, miód i palce lizać - twój mały mężczyzna w nowej fryzurce do wycałowania :tak:

ciekawam jam jest, jaka noc mnie dzisiaj czeka :rolleyes2:

Do góry