reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Buziaki dla Antonka!!!

Czesc dziewczyny!
Caluje moccno wszystkich.Ja jak zwykle do tylu ale miala ciezki okres.Moj dziadzio miala zawal,lezy w szpitalu a ja nawet nie moge go odwiedzic...strasznie mnie to dobija...poza tym mamy kryzysik finansowy(odkad mieszkam w agli zapomnialam jak to jest),bo maz zmienil prace i poltorej miesiaca bez wyplaty,pozatym jechal autem do Polski aby je sprzedac bo przepisy sie w Anglii zmienily i bylismy zmuszeni sprzedac nasze autko,no i kupowalismy nowe na cito bo do pracy musial czyms dojezdzac...ale dzis juz bedzie lepiej bo babusia moja kochana wspomoze wnusie i dzis kaske przez western union wysle.Cale szczescie bo cieniutko bylo :(

No to pomarudzilam.
Buziole kochane!!!!

reklama
Olla trzymaj się dzielnie, kciukasy za dziadka i szybkiego poworotu do normalności :tak:
Gingeros, jak Antonek sie dzisiaj czuje?

Olla
co by złe minęło jak najszybciej a kaska w ilości hurtowej sie pojawiła na cito :tak:

Iszatr
co z paluszkiem?

Ginger
czekamy z niecierpliwością na krosteczki :tak::-)

Melduję, że Agatki niet ;-) ufff co za ulga :-) panikara ze mnie :zawstydzona/y::-p

Olla fajnie, że możesz liczyć na babcię :-)

Kachasku ja raz w życiu wzięłam nożyczki obcięłam włosy bratu (miał wtedy ze 2-3 lata), jak go do poprawki do kuzynki fryzjerki zaprowadziłam to myślałam, że pęknie ze śmiechu :zawstydzona/y::-D i nie pozostało jej nic innego jak zgolić resztki włosów maszynką :baffled::-D

Isztar zapalenie piersi :szok:

Gingeros jak się ma kuzyn Maksia???

A teraz co u nas:
Ja odliczam dni do wakacji ;-)
Maks ćwiczy raczkowanie zgodnie z zaleceniami Pani rehabilitantki :tak:
Jacek gra mi na nerwach :-D:baffled:
A M nigdy w domu nie ma :baffled::dry:

Aha i zapisałam się na wycieczkę w czerwcu, dzieci zostają na tydzień u teściowej, a ja uciekam z domu ;-) mam nadzieję, że przeżyję tydzień bez dzieci za to z ekipą z pracki ;-):sorry2:

a mi się @ spóźnia... cholera. mieszane uczucia.

buziaki dla Mam i Skarbów :-)

Olla
co by złe minęło jak najszybciej a kaska w ilości hurtowej sie pojawiła na cito :tak:

Iszatr
co z paluszkiem?

Ginger
czekamy z niecierpliwością na krosteczki :tak::-)
Melduję, że paluszek u stopy złamany :-D Pech mnie ewidentnie prześladuje, ale ja sie nie daję.;-) Dzisiaj miałam pomocników w osobach ukochanych teściów:-)
Niuni, najwyższy czas;-)

Gingeros zdrówka dla Antonka!:tak::tak: A powiedz jak znosicie rozłąkę z tatusiem? Czy Antonek nie tęskni?

Iszatr współczuję z powodu bólu piersi i palca. Dobrze że masz pomoc - niech cię traktują jak królową ;-):tak:

Jola świetna decyzja, chłopaki na pewno dadzą sobie świetnie radę bez ciebie a tobie należy się jakaś odskocznia od rodzinnego życia.

A mnie się @ nie spóźnia a nawet mam ją w nadmiarze ( przez większość cyklu mam plamienia) co spowodowało że wybrałam się do ginki, a ona mi delikatnie zasugerowała że może jestem w ciąży i bym się poobserwowała w najbliższych dniach :laugh2::rofl2::baffled: Skutkiem czego dziś mnie jakoś mdli..:laugh2:

Iszatr ty może lepiej leż i się nie ruszaj, co byś się cała nie poobijała;-)
Jolka z wizytą u fryzjera poczekam, aż przy wyrównywaniu nie trzeba będzie wszystkiego ścinać;-)
szopka czekam na wynik obserwacji:tak:

szopka, ja u siebie też "widzę" wszystkie objawy :eek: czas pokaże :tak: u ciebie za dużo, u mnie tydzień z zawieszeniu, ciekawe co z tego wyjdzie :-)

reklama
dziewczyny ja objawy widzę już od długiego czasu (na dodatek od lutego @ brak), a 2 testy byly negatywne, więc już sama nie wiem co jest:no: za tydzień mam wizytę u gina i się dowiem na 100% (bo jakbym była, to musiałby to być 4-5 m-c:dry:)

Do góry