kachasek
matka-wariatka :)
dziewczyny ze stolicy bądź innego miasta gdzie jest mothercare - ile kosztują te opaski? (na jakimś forum znalazłam tylko info z zeszłego roku że 25 zł i że ciężko je dostać, bo ludziska wykupują) i czy któraś ewentalnie mogłaby mi kupić ze 2 i przysłać (jeśli się nie rozmyślę)? czy to działa też na kleszcze?
a może któraś z was ma doświadczenie z chicco zanza no?
malinka co do szelek, jak dla mnie są ok, jeśli dziecko juz stawia pewnie kroczki nie trzymając się niczego. Mój bąbel przy meblach, jeździku, czy za rączki chodzi, ale w szelkach jeszcze bym nie ryzykowała (to takie moje zdanie). jeśli dobrze widziałam to twój maluszek nie ma jeszcze pół roczku, więc nie spiesz się za bardzo z chodzeniem. przyjdzie czas na niego. jak dla mnie to szok, że juz stoi
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
malinka co do szelek, jak dla mnie są ok, jeśli dziecko juz stawia pewnie kroczki nie trzymając się niczego. Mój bąbel przy meblach, jeździku, czy za rączki chodzi, ale w szelkach jeszcze bym nie ryzykowała (to takie moje zdanie). jeśli dobrze widziałam to twój maluszek nie ma jeszcze pół roczku, więc nie spiesz się za bardzo z chodzeniem. przyjdzie czas na niego. jak dla mnie to szok, że juz stoi