reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
elmaluszku dzisiaj mamy obs..ny dzień ;-) Piotruś po wczorajszym dniu przerwy, obsrajdlał się tak, że nawet stopy miał ufajdane :dry: Nawet nie próbowałam wycierać - od razu do golasa i do wanny. Nie był niezadowolony ;-)

anni dużo zdrówka! Tylko idź koniecznie do lekarza - dla dorosłego to wcale nie jest lekka choroba...

Cześc Dziewczyny!!
Dawno mnie tu nie było-"pismem", ale podczytuje Was prawie codziennie. Mam taaaaakiego banana na twarzy bo dopiero doczytałam się o Esi.
Esiu wielgachne GRATULACJE!!! Świetnie, też wracam do czasów ciąży-wspomnieniami. Ale u mnie to daleka droga-ja ciągle karmię, nie mam cyklów żadnych, okresu brak a i odwagi na kolejną trudną ciążę nie mam.
od razu zdam Wam relację co u nas. Wiktor raczkuje, wspina się po meblach, wstaje, gada sobie(wszystko oprócz ma-ma)-także jesteśmy już na prostej-rehabilitacja ograniczyła się do masażu nóg(chodzi o ich wzmocnienie)-co badzo się Wiktorowi podoba. Jutro wrzucę kilka fotek w linkach nad suwaczkiem.
ESIU SUPER!!!! PRZEŻYWAC BĘDĘ TO CAŁĄ NOC CHYBA.....

witam się po krótkiej nieobecności:tak:
nic nie czytam, bo i tak nie nadrobię, wskakuję w wir pędzącej rzeki waszego dzieła i jak tylko dojdę do ładu i składu z mieszkaniem i całym cudownym bałaganem to się odezwę
teraz tylko chciałam się przywitać i dać znać, że żyjemy i mamy się dobrze
buźka dla wszystkich:-)

aha - Esiu gratuluję:tak::-D

elmaluszek gratulacje dla naszego słodkiego niejadka:-);-)

anni trzymaj się, buziaki i zdrówka:tak:

siwucha, super, że rehaibilitacja pomogła. Mój Staś też po rehabilitacji rozwija się książkowo cokolwiek to znaczy (tak przynajmniej twierdzą pediatrzy)

kachasek witaj. Pisz co tam u Miśka słychać:-)

ale naskrobałyście w weekend:wściekła/y::-D, nie nadrobię dzisiaj, przeczytałam tylko ostatnią stronę:zawstydzona/y:

reklama
Witam wieczorkiem:-)
No to ze mam niejadka to juz temat doszczetnie przerobiony i nie bede Wam marudzic.Jednak mam coraz wiecej obaw o anemie i inne takie syfy(przepraszam za slowo).Dzis nastapilo moje podupadniecie po kolejnej probie karmienia i zadzwonilam do kuzynki zeby skontaktowala sie z moja pediatrą.Sprawa wyglada tak ze jutro dzwonie do szpitala i serdecznie im dziekuje za wizyte u pediatry ktora ma byc 6 maja i o ktora walczylam ponad 2 miesiace.Bilety do polski zabukowane na 28 kwietnia!!!!!!!Jedziemy na ponad 2 tygodnie i zamierzam odwiedzic lekarzy wszystkich po kolei wlacznie z neurologiem i rehabilitantem:tak:.Zrobie wszystkie mozliwe badania i bede wiedziala na czym stoimy:happy:.tutaj i tak pewno obejrzeli by gardelko pomasowali po brzuszku klapsa w pupke i do domu.Wiec postanowione.Jedziemy :-D

Do góry