reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiu kochana...lazka mi sie w oku kreci!Cudowna nowina!
Wiem ze dasz rade wychowac dwoje wspanialych ludzi bo jestes madra, wytrwala...no i kochajaca...musisz na pewno dac sobie ''chwilke''i dojrzec do tej mysli ale niebawem wszystko bedzie jeszcze piekniejsze!Przeciez nosisz w sobie nowe zycie!
Pozdrawiam ,caluje mocno Ciebie,Piotrusia i Fasolke:)

reklama
Esia gratulacje to jest cudowna wiadomość!!!! Mój starszy syn mówi, a co my robilismy jak nie było Frania :-D

Fantazja trzymaj się dzielnie!

Esiu, właśnie zobaczyłam twoją wiadomość:-)
Gratuluję, ............. i trochę zazdroszczę:zawstydzona/y: Tak jak napisała Sorga, ja też boję się podjąć decyzję, i chciałabym zaliczyć wpadkę:tak::-D
(tylko nie dostałam jeszcze okresu:baffled:)
Wszystko będzie dobrze:tak:
A jak się czujesz?

Esia- GRATULACJE! Dasz rade - dacie wszycy i bedzie cudownie..:-D;-):-)

Piotrus bedzie ci dziekowal do konca zycia (wiem bo G ma brata mloszego o rok i pol i ...nie wyobrazaja sobie swiata bez siebie) ;-)

Fantazja, dopiero teraz przeczytałam Twojego posta, trzymam kciuki za Ciebie. Ja też mieszkam w Warszawie, w tym tygodniu mam wprawdzie trochę pracy, ale jak chcesz możemy umówić się popołudniu na spacer. Daj znać.

Olla, witaj przyszła teściowo Stasia? Jesteś jeszcze w Polsce? Czy Amelka polubiła już latanie?

Hej dziewczyny.
Wykonczona jestem.Wogole prawie nie spie(tylko zdazylam napisac jakiego mam spiocha)No ale choroba to choroba.Jutro w koncu bede miala numer do prywatnego pediatry.Bo przeciez juz chyba mam nerwice.Wizyta na 6 maj a dzidzia chora.Ale ich to nie rusza.A jak mam znowu isc do tych tłukow z przychodni to wole nie bo chyba bym popelnila charakiri na jednym z nich.:angry:
Esiu-gratulacje ogromniaste i najwieksze na świecie.Masz drugie zycie w sobie.Cudownie.Troche mi sie teskni do tych czasow kiedy Amelka brykala w brzuszku.;-)
Fantazja-razem z Misią macie podwojną sile w sobie.Pamietaj o tym.

reklama
Aaaaaa... mam jeszcze pytanie.Czy ktoras z was zna moze adres tej fundacji na Zosie i Maciusia?Chcialabym paczke wyslac ale za nic w swiecie adresu nie moge znalezc:baffled:

Do góry