reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

czesc Kotku - jestem jestem ;-) jakos nie mialam weny przez ostatnie dni. No i troszku pusto tu bylo...

U nas wszystko dobrze. Troche nam powialo wczoraj a nasz budynek stoi dosyc nei korzystnie bo mimo, ze z dobre pare metrow od morza to jest caly "odkryty" i na przeciwko morza - rozumiecie hehehe...:-D No i strasznie ale to strasznie zimno u nas bylo przez ten wiatr - nie mowiac o tym, ze o maly wlos nam framog z okien nie wyrwalo:szok:

Nio, i tyle. Wczoraj cwiczylam taniec brzucha - wygladalo to raczej nie ciekawie bo mi bebech bardziej sie wylewal niz tanczyl:-D, ale troche kalorii mam nadzieje zeszlo.

Teraz nadrabiam domowym murzynkiem:wściekła/y: hehehe

Nio. Wystawilam na sprzedaz moj pierwszy recznie robiony wisiorek i zagladam jak jakas szajbnieta co minute na e-bay czy ktos juz kupil... No na razie jeszcze nikt.

A oto sie chwale...Prosze o wyrozumialosc- to moj pierwszy pierwszasty raz:zawstydzona/y:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MESEX:IT&item=260218711122&_trksid=p3984.cSELL.m315.lVI

i tyle u nas. Martwie sie Efilowa Zosia - myslalam, ze bedzie juz lepiej...:-(

reklama
hej :-)

Sto lat dla Maksia i Antonka :tak:

Ginger gratulacje nowej bryki :tak:

Pycia w sprawie prezentu nie pomogę, bo u mnie wszyscy albo przed trzydziestką, albo po pięćdziesiątce :-D:-D:-D......chociaż....może jakiś ładny zegarek???

a my właśnie mamy się przestawić z mleczka Bebilon Pepti, na zwykłe modyfikowane :tak: właśnie dojrzewam do tej decyzji ;-) właściwie nie wiem jakie mleko byłoby najlepsze :no:

Specjalne uściski dla mojej przyszłej synowej

przyznam się bez bicia, że pewna byłam, że to jutro, ale dla pewności sprawdziłam w tabelce, a tu taki zonk :zawstydzona/y:....no cóż w końcu nie mogę być teściową idealną :-D:-D:-D

Gingeros wózio pierwsza klasa!!! Ale Antonek to i tak wszędzie sie dobrze prezentuje:-)​

ELMALUSZEK my mamy Implast Bolder 3 wielofunkcyjny ;-) wersja gondolowa sprawdziła nam się super, brak zastrzeżeń (oprócz jednej rzeczy, ale to raczej wada konstrukcyjna). Ale jako spacerówka jest beznadziejny - ciężki, duży, siedzisko fatalnie rozkładane (wciska sie guziczek, ale czasami to sie zacinało), pasy beznadziejnie przemyślane. Budka fatalna, w dodatku za nią zwisał wiecznie materiał, którego za cholerę nie mogłam nigdzie upchać i mnie tylko wkurzał. No i po tym jak przełożyliśmy Antonka do spacerówki, zaczęłam dopiero dostrzegać te niedociągniecia Impasta ;-) tak więc każdy mój spacer wizał się z moim wkurzeniem ogromnym (a potrafię się wkurzyć, raz nawet małpką Antonka rzuciłam w okno, bo mnie ten wózek wkurzył :zawstydzona/y:). Zależało mi na nowym wózku, ale musiałam przekonać do tego męża ;-) I niestety nie stać nas na jakąś rozrzutność, utzymujemy się z jednej pensji i mieliśmy ograniczony budżet (a tyle rzeczy chciałabym kupić Antonkowi :-(, marzy mi się takie rozpieszczenie mojego Tosia).

Normalnie z ust mi to wyjęłaś.
Tylko my jeszcze nie kupiliśmy nowej bryki ale juz wkrótce...;-)​

a my właśnie mamy się przestawić z mleczka Bebilon Pepti, na zwykłe modyfikowane :tak: właśnie dojrzewam do tej decyzji ;-) właściwie nie wiem jakie mleko byłoby najlepsze :no:

Jolka my miesiąc temu zamieniliśmy Bebilon Pepti na zwykły Bebilon i niestety... skaza wcale nie zniknęła tylko się wyciszyła...
A powrót do Pepti to wcale nie taka prosta sprawa. Po miesiącu wąchania słodko pachnącego mlesia otworzyłam nową puszkę i ... fuuuujjjj!!! A Zuzka musi to pić... Nie dość że niejadek, to jeszcze choroba, a do tego zmiana mleka... Bidulka moja...​

Skromnie podpowiem żeby jednak zostać przy Pepti a spróbować ze zwykłym modyfikowanym dopiero po skończeniu roczku...​

Ginregros twój zakup spacerówki zasiał w mojej głowie pomysł że też by mi się przydała mała i lekka parasolka na wyjazdy do miasta, no i teraz muszę mojego małża przekonać :-D

Pycia
może bilety na koncert ulubionego zespołu, albo na jakiś fajny mecz jeśli lubi sport.. Albo ładne spinki do koszul, jeśli często nosi.

Jola smakowo całkiem niezłe jest mleko Hippa z probiotykami.

Anni super ci wyszedł ten naszyjnik :-) Byłaś na jakimś kursie czy tak sama z siebie czerpiesz pomysły?

anielap właśnie mi lekarka powiedziała że lepiej by było zmienić przed rokiem, bo jak się dziecko przyzwyczai to są problemy ze zmianą :szok:
a czym u was się objawiała skaza??? i skąd wiesz teraz, że po podaniu zwykłego mleczka nie jest dobrze (jakie były objawy)?

reklama
Gingeros-Ja to mam jakis wozek z Mothercare ale jaki model to nawet najstarsi górale nie wiedzą bo poprostu nie zwrocilam uwagi.Jako gleboki zdal egzamin super no i jako spacerowa tez fajny tyle ze cieżki ale nic to.dobry jest.
Kotek-dziekujemy;-)
Anni- ja uwielbiam a wrecz przepadam za koralikami i takimi innymi ozdobkami.Przestalam nosic jak w ciaży bylam i teraz nosze tylko koralikowa bransoletke(na stale) ale to dla bezpieczenstwa Amelki.No ale widze ze twoja robota to troche kosztuje:tak:

Do góry