reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
witam witam po słonecznym weekendzie :tak:

ANIELA :tak: tak, pojechaliśmy obejrzeć fotelik :-D

JOLA zaraz wkleję do zamkniętej galerii troszkę fotek 9-miesięcznego Antoniego Macieja B. ;-)

ESIA wersja turystyczna Piotrusia cudna :-) próbowałam Antonkowi ubrać te same okulary, ale zapomnij ;-) o jakiejś czapie już nie wspomnę ;-)

jak to było z tym wózkiem ;-) upatrzyłam sobie na allegro fotelik i znalazłam go we wrocławskim sklepie. Przed zakupem chciałam go obejrzeć, więc w planach mieliśmy pojechanie i obmacanie tego fotelika ;-) upatrzyłam sobie przy okazji wózek, co by go rónież pooglądać i pokazać Maciusiowi (baby dreams walker). Pojechliśmy do tego sklepu, ale fotelika nie było, wózka tym bardziej :-( w drodze powrotnej przypomniało mi się, że jest przecież Askot na Sztabowej (a mieliśmy przyjeżdżać blisko, więc można by zachaczyć i zobaczyć ;-)). Wpadamy do sklepu, a fotelik na nie ma :-( tzn. był jego jakiś odpowiednik :-( mnie sie w sumie nie podobał, bo kolory takie jakieś do niczego, no i upatrzyłam sobie tamten fotelik. Ale Maciuś napalony, jemu się podobał. No więc mówię ok, ale pójdziemy obejrzeć spacerówkę. No i poszliśmy obejrzeć ;-) oczywiście tej przeze mnie upatrzonej nie było :angry: ja to mam oko ;-) ale była podobna, troszkę tańsza. Przymierzyłam się do niej, Antonka wsadziłam i stwierdziłam, że mi pasi. Maciuś tak coś nie był przekonany, ale jak pan złożył wózek - Maciek powiedział ok :-D no i mamy spacerówkę, już wypróbowaną na wałach i nie tylko ;-) i super :tak: mnie sie podoba ;-) Antonek zachwycony ;-) i nie była droga, i przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia jak się rozpadnie ;-) :-D

no i w ogóle chcę powiedzieć, że moja teściowa to wielka kosmitka :-p stwierdziła, że mogę już dawać Antonkowi banany sklepowe, ale muszę je koniecznie sparzyć (a przypominam, ze to pani pediatra). W sobotę na spacerze nakarmiła mi Antonka normalnym bananem, nie sparzonym, bo jak powiedziała - tak się na nią patrzył i widać było, że chce. No i co? Antonek ma po bananach odparzony tyłek :-( czerwony mocno, rozgrzany normalnie :-( wczoraj przy przewijaniu aż typał nogami z bólu (wycieranie chusteczką), wsadziliśmy go do chłodnej wody, ale to nic nie pomogło :-( kąpieli nie było, bo aż krzyczał z bólu :-( normalnie masakra, ja z nim płakałam :-( po każdym siku nawet płakał :-( wietrzyliśmy na maksa i sudocream w końcu poszedł w ruch :sorry2: no i dzięki bogu, rano było już lepiej ;-) uf, uf, uffffff! przynajmniej dał mi sie umyć pod zlewem po kuponie ;-) i wiem już, że takie sklepowe banany to jeszcze są nie dla mojego Antonka ;-)

no, ale się rozpisałam :tak: :-D

DZIEWCZYNY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
Moj brat konczy 40 lat i nie mam bladego pojecia co mu daw w prezencie. Pomózcie

ANIELA & PIRZONEK oto pierwsze foty Antonka i jego bryczki ;-) sesję muszę zrobić, na razie nie miałam okazji sobie popsrykać ;-)
dscf0041ve9.jpg

reklama
PYCIA w sprawie prezentów to ja kiepska jestem ;-) mojemu bratu dałam ostatnio porządne pióro (bo on policjant :-D i dużo mandatów wypisuje :-D i od zawsze piórem pisze ;-) tak jak i ja ;-))

Do góry