reklama
Pewnie wszystko zależy od dziecka i jego zapotrzebowania dobowego na sen.
Mój egzemplarz jest sterowalny - potrzebuje paru dni na przyjęcie nowych zasad proponowanych przez mamę, czy to w kwesti snu czy w kwesti posiłków.
Mój egzemplarz jest sterowalny - potrzebuje paru dni na przyjęcie nowych zasad proponowanych przez mamę, czy to w kwesti snu czy w kwesti posiłków.
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
U nas drzemki dwie, i powiem Wam, że odkąd Karolinka jedną wyrzuciła to te dwie są dłuższe, jedna 1,5 godz., druga 0,5-1 godz., a wcześniej były 3 po 0,5 godz. w porywach do 45 min.
Jolka, oby te biegunki już całkiem przeszły....
Jolka, oby te biegunki już całkiem przeszły....
Dziękuję pięknie za wyrazy zachwytu Piotrusiem (a raczej Jego sypianiem) - sami jesteśmy dumni i bladzi (choć zasługa nasza w tym głównie początkowa, znaczy, sami zrobiliśmy ;-)).
Późno się zrobiło, więc tylko na szybko się pochwalę, że spędziłam fajny wieczór w babskim gronie :-) Chłopaki świetnie sobie sami poradzili (choć Małż musiał nieźle się uwijać z robieniem Sinlacu, gdy Piotruś stanowczo odmówił jedzenia kaszki na mleku modyfikowanym). Przed chwilą obudził się na zaległego cyca (miałam to wliczone w koszt ;-)) i zobaczymy, czy zachwiany wieczór zmieni przebieg nocy.
Późno się zrobiło, więc tylko na szybko się pochwalę, że spędziłam fajny wieczór w babskim gronie :-) Chłopaki świetnie sobie sami poradzili (choć Małż musiał nieźle się uwijać z robieniem Sinlacu, gdy Piotruś stanowczo odmówił jedzenia kaszki na mleku modyfikowanym). Przed chwilą obudził się na zaległego cyca (miałam to wliczone w koszt ;-)) i zobaczymy, czy zachwiany wieczór zmieni przebieg nocy.
anni
Fanka BB :)
Kachasku - link super! Ja beczalam z 15 minut tak mnei za serce chwycilo
Nie widzialam tych kawalkow z 20 lat!!!
Nie widzialam tych kawalkow z 20 lat!!!
Gośka
mamy czerwcowe 2007 Fan(ka)
U nas nocka kiepsko bo mała ma temperature i cos chrypoli pewno gardło idziemy sprawdzic do lek. ale dopiero na 16.30
Livia tez ma swoj rytm spania pierwsza drzemka dłuzsza na spacerze a potem jedna lub dwie krótkie a spac idzie przed 10 bo jak wczesniej ja kałade to i tak sie obudzi i grandzi potem i nie moze zasnac juz kilka razy tak było i zasneła około12
Livia tez ma swoj rytm spania pierwsza drzemka dłuzsza na spacerze a potem jedna lub dwie krótkie a spac idzie przed 10 bo jak wczesniej ja kałade to i tak sie obudzi i grandzi potem i nie moze zasnac juz kilka razy tak było i zasneła około12
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
no i po wizycie u pediatry, bo Michaś dzisiaj znów miał podwyższoną temp. idą dolne dwójki, poza tym gardełko zaczerwienione. taka ładna pogoda, a my uziemieni dopóki Michaś gorączkuje. za tydzień do kontroli.
nocka była okna żarełko obudził się dopiero o 4 czyli wytrzymał 8 godzin a jednak się da;-) tyle, że nie chciał za bardzo wrócić do łóżeczka, ale nad tym popracujemy po sesji;-)
nocka była okna żarełko obudził się dopiero o 4 czyli wytrzymał 8 godzin a jednak się da;-) tyle, że nie chciał za bardzo wrócić do łóżeczka, ale nad tym popracujemy po sesji;-)