isia_83
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Wróciłam z urlopiku ;-);-) Dżizazzzz, ile wy jesteście w stanie przez nieco ponad tydzień napisac Nie sposób wszystkiego nadrobić Ale tak czytam to co ostatnio na tapecie - mężowie, hehe... Ja też czasem bym ukatrupiła, a czasem...nie Bywa to różnie, ale najważniejsze to chyba często rozmawiać (nie truć i marudzić tylko rozmawiać), a jak nie działa to i mała akcja się przydaje.
anni - twoje metody - rewelacja Uśmiałam się nieźle
Dziewczyny, po tygodniu niebycia tutaj doszłam do wniosku, że jestem UZALEŻNIONA od BB Ale ja muuuuszę pisać MGR Więc zrobiłam sobie tym urlopem tydzień odwyku, no i muszę się wziąć za pracę, a będę sobie was tu podczytywać;-) Wiem, że nie jestem sama z tym magistrowym kłuciem w brzuchu więc przyszłe magisterki trzymajmy się, już w maju/czerwcu będziemy wolne od tego stresu :-):-)
anni - twoje metody - rewelacja Uśmiałam się nieźle
Dziewczyny, po tygodniu niebycia tutaj doszłam do wniosku, że jestem UZALEŻNIONA od BB Ale ja muuuuszę pisać MGR Więc zrobiłam sobie tym urlopem tydzień odwyku, no i muszę się wziąć za pracę, a będę sobie was tu podczytywać;-) Wiem, że nie jestem sama z tym magistrowym kłuciem w brzuchu więc przyszłe magisterki trzymajmy się, już w maju/czerwcu będziemy wolne od tego stresu :-):-)