reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
gingeros pocieszę cię - nie jesteś sama; myślałam wczoraj, że wyjdę z siebie:wściekła/y: no ale wytłumaczyłam sobie że ząb
ale dzisiaj ciąg dalszy:crazy: chociaż w tej chwli jest ok
przewijanie tak samo jak u was, jak największa kara:dry:

trzymajcie kciuki- piekę pączki:baffled:tzn godzinę już czekam ażciasto wyrośnie a ono nic:no:

Kachasku trzymam kciuki za twoje pąki a ty potrzymaj za moje ;-)Mi z kolei ciasto chce ucieć tak rośnie, chyba za bardzo pijane zrobiłam :szok:

szopka i jak? u mnie tak

Załączniki

• DSC00657.JPG
    DSC00657.JPG
    18,6 KB · Wyświetleń: 22
Kachasek mniammmmmmmm jakie pączusie:-p. Ależ z Ciebie zdolna bestia:-D.
Esiu zdrówka dla Ciebie i Piotrusia nie ma nic gorszego niż chora mama z chorym dzieckiem.
Szopka i jak Twoje pączki pochwalisz się?

Ja po wczorajszym całodniowym wypadzie dołączam do grona chorowitek. To pewnie przez ten autobus:-D Moja Zu jeszcze sie trzyma ale jak ją złapie taka goraczka to załamka.

Smacznych pączuchów:tak: Zdolne z Was babeczki, same pieczecie :-p tak mi ślinka cieknie:-)

Ojejku ale wysyp.. kto nie dzwoni, pisze to chory, na forum też wirusy się panoszą, niech ktoś obudzi zimę, bo to wszystko przez tą pogodę :szok:

Wszystkim chorującym życzymy lekkiego przechodzenia i szybkiego wyzdrowienia

Czarkowi dziś powoli wracał apetyt i humor więc chyba idzie ku lepszemu, ale kuju kuju będzie jeszcze do soboty a może i dłużej.

Kachasku gratuluję twoje pąki wyglądają bardzo apetycznie :tak:

Kotku moje pąki wyszły też chyba nieźle bo połowa podobnego stosiku co u Kachaska już zniknęła :-D (nie wkleję zdjęcia bo resztę już zamroziłam)

reklama
Do góry